Wpisy 2 988 299 – 2 988 398
26 września 2017 21:47 → 26 września 2017 22:40, 100 wpisów
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
ICE2016 4/5 + 0/1
Kumulacja Lotto przekroczyła 18 800 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 04,15,28,29,30,41
Dopisano wyniki Lotto Plus - 07,37,41,46,47,49
nic sie nie stalo, drobnica jeszcze zaraz euromelon i 700 mln zl
1/7/-w SS
4/12-w Lotto
Razem: 18pkt.
4/12-w Lotto
Razem: 18pkt.
Ja na wieczór MM odpuściłem , 2 zakłady w Lotto swoje i 3 w + jest (7,41,47)
2 zeta do przodu
2 zeta do przodu
Ja obstawiam nadal kumulację. W Lotto Plus mnie zaskoczył ten wysyp 40-tek
jak się przeanalizuje dobrze to wysyp 40 był częsty stąd moje trafienie w realu trójki ale tylko trójki w plusie
No zwrot jest 3/7 w duzego hihi trojca nie opuszcza
No byloby 5/7 hihi jutro skna wrzuce jak w duzego sie ukladaly..
W multi tez 3/5
kto mógł przewidzieć takie ja trzy przewidziałem w sumie i tą czwartą z tym ze sama 40 a tu 41 nie wiele mi z tego przyszło 10 zł zwrotu
W duzym w pierszym zestawie mialem 15,30,41 3/7 a w drugim 28,29
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
widziałem jeden na słupie chwilówka za darmo jak tu się nie skusić za darmo trzeba by było być niemądrym by nie bać
no to gramy jutro w mm na powtórki , trzeba wybrać z 5 ślicznych liczb i odstrzelić tsa
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 18 825 413,40 zł
Bonus Multi Multi: 180 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Witam. Ano znowu Z tego co się orientuję to TS raczej zawsze górą
i tak nie wiadomo ile zarobili przybliżone zakłady podali a moze 1 milion odjeli by w oczy nie raziło ile dało z plusem ? Tego się nigdy nie dowiemy
Mulag oni nie muszą kombinować, ten system działa bez kombinowania
powiedz chłopom że jesteś przeciwko unii to Cię kosami zakoszą oni już tylko z dopłat unijnych żyją
no tak oni nie kombinują oni już mają swoje ustalenia od dawna że tak jest i tyle
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
moja ciotka ma kury , to pół wsi przychodzi po jajka , drugie pół jeździ po jajka do biedry
Dokładnie. To piekny biznes, do którego nie dopuszczą nikogo innego.
nie za długo krowiska i kurki i kaczki w zoo będą oglądać i pytać co to za zwierze z puszczy białowieskiej
zamiast żubrów i łosi , bo te szszko przygłup powystrzela - jesli jeszcze coś z puszczy zostanie
kedzior to jakaś slaba ta wies, skoro wiekszosc ludzi nie ma swojej kury na wlasnosc
gram mam być graczem bez rozumu nie dociekać co jak tylko grać i grac że moze wygram
być może nie mają zwierzaków gospodarczych bo nie milei aktów natorilanych potwierdzonych przez dziadka pradziadka wnuka alojzego z prawego łoża babci alojzy ze strony ciotecznej cioteczki
Mulag, jak bedziesz myslał, że "moze wygrasz" to moze sie to spelni a jak pomyslisz, że wygrasz to najprawdopodobniej tak bedzie, tylko nie ma gwarancji kiedy
ale bedzie
teraz co druga taka wioska , 3 małorolnych gospodarzy reszta emeryci i renciści , co 3 chałupa pusta , młodzi uciekli do miasta - Polish Reality
Najlepszy sposob na wygrana, to wziecie sie do solidnej pracy i myslenia, efekty przyjda predzej czy pozniej
Po co im kury?-1/2 ma własne jaja,a żyją z dotacji eurokołchozu
No a emigranci czekają i uciekają przed wojną to by se tu żyli i orali ziemie i se ziemniory sadzili a tak puste chałupy se stoją normalne to chyba nie jest
EUROKOŁCHOZ sie(mam nadzieje) skonczy i co wtedy?