Wpisy 2 986 523 – 2 986 660
25 września 2017 02:03 → 25 września 2017 09:58, 100 wpisów
w stacjionarnym komputerze ostatnio wymienilem dyski twarde,dolozylem ramu z 4gb do 8gb dysk w stacjonarce to teraz calosc 4tb, 8 gb ramu,i karta graficzna gtx1050 ,narazie to wszystko spasowalem windows profesional 7 igra i buczy zasilacz 500plus 80 i jjest narazie okej chodzi plynnie,plyta DDR 3, teraz testuje laptopa od lutego ktorego dostałem w prezencie z niemiec od kuzuna syna,laptop FIRMY Lenovo thinkpad t420 wzmocniony z domieszka jakiegos tytanu czu czegos takiego podobno bardzo wytrzymaly jest to laptop biznesowy, na wyposzazeniu wojsk amerykanskich wodoszczelny, choc niestety zakupiony w niemczech z windowsem tez 7 profesional orginalny widows z licencja uklad klawiatury niemiecki, laptop ogolnie fajny jest ,podobno mocny niewiem gwozdzi nim niewbijalem jeszcze bo nie do tego jest przeznaczony, no jego parametry to tez procesor i5 250, 4Ram, 320 dysk hd, kuzyna suyn kupilmi zebym mial 2 komputer w razie godzoiiny W jakby cos w moim stacjonarnym sie stalo, do tego tez dostalem 2 dyski 2tb do stacjonarki karte ta graficzna oktorej pisalem wczesniej
podobno mocny niewiem gwozdzi nim niewbijalem jeszcze bo nie do tego jest przeznaczony,
i mam sobie to wszystko tak przystosowac aby on zemna mial caly czas kontakt z niemiec, ten kuzyna syn dlamnie jest lepszy jak sam kuzyn
tak napisalem dlatego ze moj kumpel mial laptopa lenovo tylko jakis inny modeli ktos mu powiedzialze mozna nim wbijac gwozdzie ikoles po pijaku kilka razy probowal nim wbijac gwiozdzie i sie bardzo zdziwil gdy mu pekla obudowa tego laptopa dlatego takjk tu napisalem,
tak napisalem dlatego ze moj kumpel mial laptopa lenovo tylko jakis inny modeli ktos mu powiedzialze mozna nim wbijac gwozdzie ikoles po pijaku kilka razy probowal nim wbijac gwiozdzie i sie bardzo zdziwil gdy mu pekla obudowa tego laptopa dlatego takjk tu napisalem,
teraz tyle sprzętu głowa boli byle dobry wybrać a oprócz bogactwa jeszcze czynnik ile dasz kaski takze głowa boli by nie zostać oszukany jakimś badziewem by się później nie okazało ze za tego badziewatego sprzętu mogłeś mieć coś bardziej rosądnego
Narka arczi do juterka jak bedziesz to się bodziemy widzieć jak będziesz
i powiem ci MULAG ja nigdy w zyciu od nikogo nic nigdy niedostalem za darmo nigdy oprocz mamy na wszystko musialem sobie sam zarobic ikupic, a teraz po latach przyjechal domnie kuzyn zniemiec ze swojim synem ja jego syna widzialem 2 razy w zuciu ion na 3 raz przyjazdu domnie widzac jaki mam komputer stwierdzil ze mi zalatwi laptopa, choc niechcialem bo stacjonarke mam, tylko dyski karte zalatwilem, to wyslalmi zniemiec 2 dyski twarde po 2tb, karte graficzna lepsza i teraz w lutym kupil mi laptopa lenovo ktory na nasze z tym procesoremi tymi podstawowymi czesciami kosztuje unas tylko 5,999zł pytal czt chce doniego windowsa 10 i jeszcze dysk ssd ale powiedzialemmu ze 4ram,windows 7 izwyklkt dysk taki do 500gb starczy niechce zadneho windowsa 10 testowalem to toniedlamnie kafelki,
okej a to juz idziesz spac no niezauwazylem okej milej nocy i spokojnych snow no dobranoc trzymaj sie cieplutko tam,
tak bede wieczorem chyba narazie do usłyszenia i dzieki za czas mi poswiecony i rozmowe sorki za te dlugie tasiemce bede krocej pisal ide sprawdzic liczby co wyszlo wieczorem dobranoc
I tej godzinie się śpi.
Krasnalka.
Osoby na czacie: 4.
Przerwa.
WITAJCIE WSZYSCY KUBUS WRACAJ SZYBKO DO ZDRÓWKA wiecej cherbatki malinowej i bedziesz zdow jak ryba,twoje zdrowie jest wazniejsze ,zielona stronka poczeka ,trzymaj sie cieplo
Witam wszystkich siostrzenca odprawic do szkoly musze sniadanie takie ***y musialem wstac
Traktor z japoni przemycony przez ukrainca do Polski przez granice
robal z tego założenia wychodzą i bandyci którzy muszą się natrudzić przy napadach i przestępstwach , a życie pisze różne scenariusze i ważne żeby być uczciwym człowiekiem .
Ja też nie lubie poniedziałków
Ja też nie lubie poniedziałków
robal37 jak swoją wypowiedź godzisz z wątkiem religijnym który akcentujesz w swoim profilu?
To nie jest złośliwe po prostu może czegoś nie rozumiem
To nie jest złośliwe po prostu może czegoś nie rozumiem
Chole....ka po wczorajszym losowaniu nie wiem co tu puścić , i czy wogóle
M77.
hejka witam serdecznie
kędziorek hejka
laurcia hej
Kuba hej
sebol82 hej
Kuba ne umie się polapac w tych systemach za bardzo
Kuba a co do naszych spraw siedze w domu jeszcze wyjde dopiero w srode czwartek bo nie chce mej mamy obciazac zakupami za bardzo
Kurde po glupi papier Kuba wyjść nie moge
Marek z systemami -powiedz czego potrzebujesz to Ci podlinkuje konkretny
Kubus i tak nie wychodzę z domu to nie wysylam kolano mi rotuje jeszcze musze siedzieć kilka dni w domu jeszcze
Wrocilo pod nowym wcieleniem hey robalko jeszcze rak cie nie szamal
Kuba hahaha no
Kuba zaloz fb jakiegos
Qbam młody jesteś franek nie ma nic do tego znowu w psychiatryku dzien internetowych zmagan
Gryks ogólnie często to się zdarza jak na tę ilośc czatujących, ciekawe czemu
Raz na jakiś czas menda ta sama tu wlazi miala juz w tym roku 12 nickow ciagle ten sam bełkot zero poprawy
Kuba weź załóż jakąś strone na fb Kubalotto czy byle co
Kuba bo naprawdę lepiej będzie tam pisac
dobra byle czym sie nie zajmuje sie wazniejsze sprawy niz nicosc
Kuba wyslalem ci sms
nastki i male maja u mnie szanse te 1 jeszcze przez no 3 losowania
a moze sie jeszcze ponabijam
9. status robal37 2017-09-22 23:55:22home Wałbrzych
jutro już się skończą moje problemy )) i jestem szczęśliwa ))
jutro bylo dawno dalej masz problemy czemu ten rak tak powoli ciebie zzera czemu
9. status robal37 2017-09-22 23:55:22home Wałbrzych
jutro już się skończą moje problemy )) i jestem szczęśliwa ))
jutro bylo dawno dalej masz problemy czemu ten rak tak powoli ciebie zzera czemu
jak ma armie przebijesz moze dostapisz laski pocalowania mnie w ma szlachetnosc czteroliterowa ide w liczby pisz poki mozesz malo ci bylo pisac do siebie to sie wynurzylas magdaleno m77 czy jak tam ci psychiczna bylo jeszcze nudzisz marudzisz ide sobie w liczby zudzilas
W miejscowości Szczecin padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Nowy Sącz padła wygrana 276 454,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Katowice padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Miastko padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa