Wpisy 2 984 115 – 2 984 214
22 września 2017 23:37 → 23 września 2017 00:50, 100 wpisów
Forsami wszystko poza parkami w keno smierdzi tymi szklanymi domami
Chyba odloze ten telefon i pójdę spać bo znowu mi zejdzie do 1:30 a jutro jeszcze do kołchozu muszę iść na przewalanie ton towaru miesa gotowych wyrobów i to bez przenosni zobaczymy jak będzie
No tak ale od niedzieli do poniedziałku następnego tygodnia weeerrrereeeeeeeeeekeeeeeendddd
No to przerwa do jutra bo czym dłużej tu siedze to liczby coraz gorzej idą musze mózgownice przewietrzyć
Jutro mini zagram na wieczorne prasowanie dzisiaj miałem 2/5 tylko to nie ekstra pensja i niepłacom za 2/5
Zwrot to i ja mam jak butelki sprzedam i alumynium alumynium czaisz
Co za śpiochy taka mloda godzina a oni śpią nie to samo co my nocne Marki
Ja ma pek nie czaje to gu...o daje szkoda czasu gram lat kilka naście już dawno to stwierdziłem żeby wygrać to trzeba mieć kase na granie zprawdziwego zdarzenia a nie tak jak ja zagrać w Mini jeden zakład za 1,25 i liczyć na co
No to kumulacja w Lotto 17 Milionów kumulacja na wieczorne losowanie
Ja w tym roku na tych samych numerach 8x6/10 to samo co na profilu i nie chce wchodzić nic więcej aż dziwne
Lotto 30,4,18,27,16,19 numery wzięte z butelki kodu kreskowego perła chmielowa browar lublin
Rafi i znowu dwie moje 4 ,19...+te wcześniejsze to już jest moich cztery w Lotto z Plusem 2,4,19,21...........
Pan na rozweselenie.na forum zaplakano nad obnizeniem emerytur orlow gorskiego
To co na moim profilu nie dawno temu zatypowane wybierz sobie pozwalam dziele się
Rafiw do VIP a ci dużo niebrakuje ponad dwieście wpisów albo trafienie na zielonej i juz jesteś tutaj VIP
Miałem inny profil ale pasko przyblokował za czat niegrzeczny
Lubię jak jest taka nagonka na temat końca świata aco to jest koniec świata to nic innego jak śmierć każdego z osobna zejście z tego łez padołu człowiek zginie a ziemia się zawsze obroni
Ładne 7/10 w tym samym dniu i to w realu tak szło a na tym nicku lipa
Najlepiej było by ustrzelić 5 parek kradzionych od kogoś z zielonej
Też ide przerwa do jutra musi mózg odpocząć i dalej do maszyny
bo ja wpisałem 90 ,ale mi też tpo wywalił i to wpisyeane ręcznie ,ale niae chciełem,żeby ci usunął
Tam były końcówki łączone wszystkie możliwości do dziś na top wygranych zajął bym pół strony
To proste łączyłem np.końcówki1,11...zwszystkimi 2,12.....z wszystkimi
a popatrz ten koniecpol ma chyba teraz z 50 wpisów i mu tego nie usówa ,ale to jest świństwo