Wpisy 2 984 015 – 2 984 114
22 września 2017 22:46 → 22 września 2017 23:36, 100 wpisów
wpadłam oblukać czy ktoś ze starych jeszcze jest ale widze że lipnie
Ale już niedługo 3 mil wpisów
profesorze kiedyś tu wpadłam ale Ciebie nie było,zresztą nikogo z naszej bandy nie było Chyba przeszli na emeryturę
statystyki nie kłamią ... ilość odwiedzin na stronie ciągle rośnie, ale chat to inna bajka. Oczywiście to nie te czasy jak Lila robiła 500 wpisów dziennie
Nasza ekipa jak była to by było z 5 mil
oj Pasko czepiasz się Wtedy to wojna była i stąd tyle wpisów było ale sam powiedz działo się co?
Lila...
Wałbrzych zgłoś się
Pasko czasu brak.A nawet jak zaglądam to nie ma już tych co byli więc z kim tu pisac
to co się głównie zmieniło jeśli chodzi o odwiedzających stronę w ostatnich latach, to wyobraźcie sobie, że w tym miesiącu ilość odwiedzin ze smartfonów dorównała odwiedzających z komputerów/laptopów
Ja ostatnio też dużo pracowałemale chwilowo bez roboty
dotam...
Pasko czas mi przelatuje między palcami 24 godziny na dobe to dla mnie mało
Lotto...2,7,21,33,38,40
profesorze z warszafki mnie słuchy doszły ostatnio że ktoś tu trafił 10/10 i nie wysłał
Lila...ja jak zwykle typy nie wysłane
Lila czasami ale rzadko może z raz na tydzień coś tam
teraz JP wysłałem
ale poprzednio też też JP nie wysłałem i 1+2 było
nie wiem czy zdązysz oblukać wygraną lub przehraną bo jutro ma być koniec świata
Pasko
czasami każdy zastanawia się nad przemijaniem, bo zegar biologiczny tyka, a jutro kolejny koniec świata do przeżycia
Lepiej już nie kresle Jacka na sucho bo potem bedzie
A ja jak pisałem wcześniej że wirtualnie będę grał takimi w Eurojackpot 10,20,30,40,50. /9 ,10 .aż do końca tsa takie głupie numery niegram w Eurojackpot szkoda kasy to lichfa samo to że u Niemców na nasze 8 złotych a unas zuelona wyspa eldorado 12,50
12,50 raz w tygodniu nie drogo
Multi Multi 2,5o x 14 los w tyg
niskopochylony przesteł po mydło się schylać
kręgosłup już nie ten
starosc nie radosc
Lila...
Lila...boberek jeszcze daje rade
czochrac mozna
jeszcze forma spoko
profesorze ja zmykam bo coś jeszcze muszę zrobić i idę w kimonoJAk co to pisz albo dzwon,miłej nocki i zostaw boberka w spokoju
ogoli się z dwa razy w mieś i cacy
lila bober spi już dobranoc
maxa nie było
Lila...narka
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
Rafi... to 23 powinno być na sobotę w Lotto to dość często występuje ta liczba
Parnikdaj se spokój z Eurojackpot graj w Lotto z Plusem z powodu ...wielu powodów