Wpisy 298 334 – 298 433
12 maja 2011 08:58 → 12 maja 2011 11:37, 100 wpisów
a 27 Ci wychodzi z wyliczeń??...myślałam jeszcze nad 77 ale mnie ta liczba coś kiwa hehe
27 dziś będzie. Wczoraj lila mówiła, że będzie. Ja mówiłam, że nie. Ta liczba jest na dziś 27
Bella.
Jak nie masz pomyslu na liczby do mm, to skresl......... 01.
Pozdrawiam.. .
Jak nie masz pomyslu na liczby do mm, to skresl......... 01.
Pozdrawiam.. .

Witam wszystkich. A ją mam coś takiego 2.8.10.11.16.21.30.33, i zrobię z tego 6 trojeczek
Użytkownik Northug dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
mirnam, fajne...cyferki, chcecie rozwalic na forum cos?czy zawsze tajne przez poufne...
mam wrazenie ze wszyscy zapomnieli ze puli w mm sie nie dzieli jest gwarantowana...i tak kazdy kreci pod stołem...troche bym zmodyfikowała zabawe na forum
Aga
Andromeda
Eryka.

Pozdrawiam........ .
Andromeda
Eryka.

Pozdrawiam........ .
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3421.htm
Już od czwartku zagrasz w Lotto w kolejnych hipermarketach Real!
specjalne pozdrowienia
dla kolektorów

Już od czwartku zagrasz w Lotto w kolejnych hipermarketach Real!
specjalne pozdrowienia
dla kolektorów

298346. status mirnam61 2011-05-12 (09:11)home Wisznice
Witam wszystkich. A ją mam coś takiego 2.8.10.11.16.21.30.33, i zrobię z tego 6 trojeczek
bardzo ewidentne, 2,8,10
bardzo ewidentne, 2,8,10
Lestek.Dziwi mnie Twój wpis"mam dwa pogrzeby".Jesteś
księdzem??Albo organistą??.
księdzem??Albo organistą??.
Witajcie
nie wiem czy zauważyliście ze nasza zguba sie odnalazła Arturek podał typy na profilu
nie wiem czy zauważyliście ze nasza zguba sie odnalazła Arturek podał typy na profilu
Nieee
Po prostu dziś wypadły dwa pogrzeby, na których muszę być. Pierwszy, sąsiada (o 11:00) a drugi ojca mojego przyszłego świadka O(o 12:30).
Po prostu dziś wypadły dwa pogrzeby, na których muszę być. Pierwszy, sąsiada (o 11:00) a drugi ojca mojego przyszłego świadka O(o 12:30).Lestek.Przepraszam że jestem wścibska,tylko to sformułowanie
mnie zastanowiło.Mam kolegę organistę i on zawsze tak mówi.
mnie zastanowiło.Mam kolegę organistę i on zawsze tak mówi.
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł Kumulacja Joker: 3 000 000 zł
Bonus Multi Multi: 890 000 zł
Kaskada:250 000 zł
Mini Lotto: 250 000 zł
===================
Chyba się skuszę na którąś wygraną...tylko którą mam wziąść ?
Jakieś propozycje...?
-
Bonus Multi Multi: 890 000 zł
Kaskada:250 000 zł
Mini Lotto: 250 000 zł
===================
Chyba się skuszę na którąś wygraną...tylko którą mam wziąść ?
Jakieś propozycje...?
-

widzę że na większość ludzi działa kumulacja ale muszę was zmartwić nie macie szans!

No to biorę Mini Lotto
tanio jest...relatywnie najlepsze szanse na wygraną.
pzdr.
tanio jest...relatywnie najlepsze szanse na wygraną.
pzdr.
Słyszał ktos o tym sposobie ze zdrapkami i suszarka do włosów? Ze podobno mozna nie zdrapując zzobaczyc co jest pod spodem hmm... heh
aniga: Da się tak na prawdę zobaczyć? Ale no raczej nie przyjdę do kolektury z suszarką hehe bardziej kolektorzy mogliby z tego skorzystać jeśli rzeczywiście to działałoby.
aniqa to dobrze wiesz jakie są szanse wydrapania więcej niż 50zł a i te 50zł jest bardzo niewiele.szkoda zachodu....
aniqa
to można tylko tylko wahadełkiem sprawdzić każdą po kolei jeśli masz dostęp do zdrapek
to można tylko tylko wahadełkiem sprawdzić każdą po kolei jeśli masz dostęp do zdrapek

spook
Ci od chemii gospodarczej mówią, że dobrze działa też
*nieczytelny fragment tekstu*

Ci od chemii gospodarczej mówią, że dobrze działa też
*nieczytelny fragment tekstu*

spook mam dostep i to spory. Heh... Nie no faktycznie u mnie malo kto wygrywa w zdrapkach wiec chyba jednak szkoda zachodu 

aniqa
możliwe że w jednej kolekturze są wszystkie zdrapki bez wygranych a w innej w co 2 jest coś dużego
możliwe że w jednej kolekturze są wszystkie zdrapki bez wygranych a w innej w co 2 jest coś dużego

MAGNETO
?

producent *nieczytelny fragment tekstu*
Twierdzi, że jest prawdopodobnie...

?

producent *nieczytelny fragment tekstu*
Twierdzi, że jest prawdopodobnie...

mam znajomą kolektorkę i wierzcie mi że przez ostatnie parę lat miała dużych wygranych parę sztuk najwięcej 1000zł[jedna wygrana]500zł [fasola] parę po100zł no i oczywiśćie po50zł tych już całkiem dużo ale ona ma dobry punkt i sprzedaje dużo zdrapek wiec te wygrana to jest tragedia chyba że ktoś liczy na zwrot zdrapik...zresztą kaskada jest bardzo podobna w tej materii.

liczenie na większe zyski ze zdrapek jest powodowane brakiem myślenia zdroworozsądkowego 

Dokładnie - ilości i wysokości wygranych, to tragedia ...
- Spójrzmy na ilość punktów sprzedaży i ilość losów...
- 10 najwyższych wygranych, a kolektur, jak mówią 12000...
Czyli - może się zdarzyć - wykupisz wszystkie losy w dużym mieście - Poznaniu, Krakowie, Warszawie, Gdańsku czy Wrocławiu,
nie wymienionych - przepraszam
doooooooooooooooooooooooooooopa zbita
Ale -powiedzmy to komuś, kto wyjął główne

- Spójrzmy na ilość punktów sprzedaży i ilość losów...
- 10 najwyższych wygranych, a kolektur, jak mówią 12000...
Czyli - może się zdarzyć - wykupisz wszystkie losy w dużym mieście - Poznaniu, Krakowie, Warszawie, Gdańsku czy Wrocławiu,
nie wymienionych - przepraszam
doooooooooooooooooooooooooooopa zbita Ale -powiedzmy to komuś, kto wyjął główne

Trochę ,chyba Prezes zaczyna kumać/TS/,że to wszystko mało przejrzyste,dość że ostatnio w wywiadzie mówił o powrocie do publiczności
ja myślę że TS jest na skraju bankructwa i ratuje się nowymi produktami z których ma duże zyski by poprawić swoją sytuację 

I grać grać grać nie zastanawiać się za dużo
Ojczyzna w potrzebie
wybory idą,
prowadzących tylu musi przecież pensje dostać
a i zarząd też ma wymagania
aniga: W sumie co szkodzi hehe ja może tez to sprawdzę. Kupię zdrapkę i w domu sprawdzić hahaha A gdzie to czytałaś o tym sposobie?
znajomy mi powiedzial ze tak mozna. I ze ona po 4 godzinach wraca do normalnego stanu
Robal_36
a niech wylecą te gogusie ulizane i na wykopki ich zagonić żeby recami popracowali
a niech wylecą te gogusie ulizane i na wykopki ich zagonić żeby recami popracowali
mam pod domem kolekturę,idę kupić zdrapkę
i dalej do eksperymentu
o wynikach śledztwa poinformuję
i dalej do eksperymentu
o wynikach śledztwa poinformuję

Pawcio chwila wystarczy. Ja jeszcze nie próbowałam i dlatego pytam czy ktos jush próbowal
.
Bella daj znać jak poszlo
. Bella daj znać jak poszlo

spook
Jeszcze, chyba jeszcze trochę
będą Nam robić dobrze
Słuchajcie - nie żebym Wam żałował, ale ta warstwa zawiera ołów
I to się roztopi
Oni na takie experymenty dobrze się zabezpieczyli, przecież są z Naszych
Jeszcze, chyba jeszcze trochę
będą Nam robić dobrze
Słuchajcie - nie żebym Wam żałował, ale ta warstwa zawiera ołów
I to się roztopi
Oni na takie experymenty dobrze się zabezpieczyli, przecież są z Naszych
Robal_36: niby powróci ta warstwa po jakimś czasie hehe najlepiej to mieć skaner w oczach/rentgen 

aniga: albo zdrapać i żądać odszkodowania, że nic się nie wygrało. Tak samo z kuponami