Wpisy 2 981 979 – 2 982 078
21 września 2017 00:22 → 21 września 2017 01:10, 100 wpisów
armageddon 10 dzien spadajacego liscia 22 =32 pewniak
Chłopaki bez urazy i obrazy nawijacie jak stare baby komu się robić niechce że niby mnie mam już prawie 20 lat przerobione to chyba coś tam znaczy i wiem co to obowiązek tylko przyszedł w moim zyciu taki moment że zatoczylem koło czyli powrut do punktu wyjścia a gram bo chce se coś polepszyć dzieki
cyfra dwa jest podzielnikiem wszystkich innych liczb
skoro to juz koniec to bym gral na 45 albo 49
forsami rozumie twoje zbulwersowaniee sie ja tez mam przepracowane ponad 20 lat ale sie tym niechwwale bo i poco, atez gram dla rozrywki tylko , bo to lepsze jest jak spozywanie alkoholu i jakies palenie swindstwa po czym pozneij sa wizje wszelkiego typu i nawet bliskie spotkania z diabłem , zawsze powtarzam mniej sie trujcie awiecej sie mudlcie oto aby wam bylo dane
jutro swieto alzheimer 9 juz nie zapomne 22,32,45,49 wiecie czego brakuje bo ja zapomnialem
A robota to głupota picie to jest życie wieczne poto są takie loterie jak LOTTO żeby wygrać i uwolnić się od tego g...a kołchoźnianej niewdziecznej niskopłatnej pracy i to tyle w temacie
liczba 7 jest .liczba szczesliwa, jesli w twojej dacie urodzenia pojawia sie liczba 7 powinienees miec szczescie dklatego graj i trafiaj
a co bedzie 23 ciego? kamien spada? moze juz dzis
szczęście mam ale w piciu w liczbach totalne dno od dłuższego czasu
jeszcze ci cos takiego powiem RAFIw70iw jesli pozucisz prace i bedziesz tylko liczyl na wygrana toio liczby ktore kreslisz niewyjda bo tylko praca sie ludzie bogaca pamietaj ze pieniadz robi pieniadz jesli porzyccisz prace to wygrana sie od ciebie odwrocii przegrasz wszystko
apokalipsę również z liczbą 33
armageddon -polska 16
armageddon -polska 16
16,33 na 100 proc parka w lotto
armageddon miejsce ostatecznej walki dobra i zla, polska 16
niewiem MONTEZUMA1 nie powiem ci czy te liczby wejda czy nie niejestem wrozka araczej magikiem jak ktos mi tokiedys ktos powiedzial w zarcie
16,33,49 wielki koniec
a ja kreślę 23,9,20,17,2,8 i 13000000000000000 ze stołu znika i wtedy z planetą x odleceę
Janosika budzic
ze co powiem to wczesniej czy pozniej sie sprawdza , ale ja sie z tego tez i smieje ale faktycznie duzo mi sie sprawdza zeczy szczegolnie tych niedobrych
wszyscy grajcie tylko na swojich liczbach z dat urodzin, i liczbami urodzin swoich dzieci,a bedziecie wygrywac
już jestem bogaty nieprzejmujcie się przed apokalipsą podziele sie
Też mam dwie kosy w dacie moge robić za kombajn ile dajecie kosze trawe zboża chwasty itp
planeta nibiru 7,13
kiedys tu pisalem ze jezeli komus sie przysnii krzyz to zawsze krzyz oaznacza cyfre 4
to jest prawda to niejest moj wymysl kazda cyfra ma cos do siebie przypozadkowane
to jest prawda to niejest moj wymysl kazda cyfra ma cos do siebie przypozadkowane
Też mam dwie kosy w dacie moge robić za kombajn ile dajecie kosze trawe zboża chwasty
13 jest liczba nieszcesliwa gloszaca zaglade tak samo jak 666 liczba szatana
moja ciotka mowila ze jak pchły się przysnią to wygrana na 100%
niewiem czy akurat jak pchly ale jak sie przysni np.ojciec swiety czy jak inaczej papiez to wtedy jestr wygrana na 1000%
niewiasta obleczona w slonce 9,25
i 12 gwiazd tez bedzie
planeta 7 niewiasta 9 obleczona w slonce 32 tak to poleci
ale dopiero w sobote
nie wiem czy liczba 999to akurat kabala jest to zalezy jak ii kto te liczby interpretuje, tez i liczba 9 nie jest liczba nieszczesliwa
Forsami jesli snil ci sie TWOJ ojciec to pomodl sie za niegio poniewaz on prosi o modlitwe twoja w jego umieniu, powaznie mowie
Forsami jesli snil ci sie TWOJ ojciec to pomodl sie za niegio poniewaz on prosi o modlitwe twoja w jego umieniu, powaznie mowie
że 23 września nad konstelacją Panny znajdzie się dokładnie 12 gwiazd
Arczi ale ten sen był pare lat do tyłu bo ja wiem odwiedze go na cmentarzu
a na jej głowie wieniec z gwiazd 12
koniec swiata wreszcie cos sie dzieje
koniec swiata 12
wspaniale zjawiska 3D
widze ze chyba stosujesz literowke i takie liczby ci wychodza tak? dobrze mysle kazda literke liczysz w wyrazie i wychodzi ci liczba,
bywa i tak literki nie klamia
Będziemy mieć ten zaszczyt zobaczyć koniec świata na własne oczy no ale długo nie pociagniemy
przyleci planeta 7 niewiasta 9 12 gwiazd , 49 wielki koniec
czworke juz mam i co dalej
czworke juz mam i co dalej
forsami niewazne kiedy ten sen miales modl sie za swojego ojca zawsze i pozwol mu spokojnie spoczywac , zmarli poprzez sny przekazuja nam pewne tez odczucia oni nad nami tez i czowaja z zaswiatow,, mozecie wierzyc albo i nie ale cos w tym jest, mial ktos z was kiedys tzw.sny prorocze ?czyli przekazujace cos co sie w am wydazy w danym dniu,pytam na serio i bez zartow
teraz na powaznie.
teraz na powaznie.
koniec swiata koniec swiata
swiat sie skonczy ale dla kazdego z nas osobno
666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666
Teraz to ja idę spać dobranoc kończy się prąd tu na czacie jest lepiej niż na kabarecie lub w cyrku jaja na jajowato śmiech 24 na ha i zato was lubie dobranoc
ide spac bo jutro mnie zaje w pracy
tak swiat sie skonczy ale jeszcze nie teraz nie w tym stuleciu, jeszcze nie wybuchla 3 wojna swiatowa
widziałeś Artur jaki ,,szał w moim rankingu rzeczywistych wygranych"?
jedno wstawienie
jedno wstawienie
dobbranoc i milej nocy zycze wszystkim ktorzy juz zaczynaja ogladac powieki od spodu
nie kubus niewidzialem jaki szal w twoicch rzeczywistych wygranych jest
kubus ktos cos trafil i pokazal skan kuponu o ktory w poludnie prosilem ?
kuba czyli jednym slowem lipa nikt nietrafai atylko wszyscy sie chwala wygranymi nato wychodzi
: Na niebie pojawił się wielki smok w kolorze ognia z siedmioma głowami i dziesięcioma rogami sen
lub niemaja drukarki lub skanera albo boja sie ze ich namierzymy po numerkach ich na ktorych graja nic wiecej mylnego
rafiw70iw za duzo PRZECZYTANYCH BAJEK I MNIEJ ALKOHHOLU AHA JEDZENIE PRZED SPANIEM SZKODZI SNIA SIE wtedy zjawy i upiory