Wpisy 2 982 079 – 2 982 178
21 września 2017 01:10 → 21 września 2017 03:17, 100 wpisów
Pamiętam jak dawniej było za małolata kino nocne nie spałem oglądałem filmy toboły pikne dni toboły pikne dni...
LICZBA 13 jest liczba nieszczescia jak czarny kot tez ktory przebiega ci drogekiedy idziesz do kolektury
Gdy ci kot przebiegnie droge nie mów że to pech kopnij w du..wyrwij no..niech biegnie na trzech
Gdy ci kot przebiegnie droge nie mów że to pech kopnij w du..wyrwij no..niech biegnie na trzech
Forsami
Forsami
zwierzat nie nalezy okaleczac , pamietaj kot ma 7 zyc ty masz tylko 1 ,wiec je szanuj
A kto to kogo chce okaleczać Arczi masz złe skojażenia kopnij w piłke wyrwij się z domu
dobra ja tez juz uciekam w liczby poparzec co i jak wyszlo w dzisiejszych losowankach bo jeszcze nie patrzylem u siebie w szklana kule co i jutro wyjdzie
nie napisales wyraznie wyrwac mu noge niech na 3 biegnie2 982 097. Rafiw70iw 2017-09-21 (01:19) Dubaj
Forsami
Forsami
Witam.Już wiemy co zrobić z kotem ale może specjaliści poradzą coś na zakonnicę-gdzie ją kopnąć i co jej wyrwać,może portfel?
Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił, jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera, on mówi:
- Słuchaj, skończyło się! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a przed spaniem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto?
- Zakład pogrzebowy skur*ysnu!
- Słuchaj, skończyło się! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a przed spaniem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto?
- Zakład pogrzebowy skur*ysnu!
Mam kawał
ile wazy prezes G tech?
-na pewno więcej niż przeciętny gracz
ile wazy prezes G tech?
-na pewno więcej niż przeciętny gracz
Qbam,wejdż na stronkę g-tech Ivory Coast,Peru,Chile czy China i poczytaj-ja nie mam żadnej obsesji g-tech,nienawidzę ich tak jak innych jankeskich korporacji pchających się w każdą dziurę dzięki korupcji-poczytaj jak wchodzili do Polski.
co łączy G tech i Chucka Norrisa?
i G tech i chuck Norris wiedzą jaka 20/80 wejdzie
i G tech i chuck Norris wiedzą jaka 20/80 wejdzie
Tu masz rację qbam-oni wiedzą i czasem korzystają z tej wiedzy.
Ile kosztuje wynajecie zarządu G tech aby wyskakiwał z tortu jak Wałęsa na urodziny?
-dużo
-dużo
Nie rozumiem antysemityzmu-w g tech i dla nich,nie pracują tylko Izraelici-pełno tam katoli,protestantów i innych muslimów-kasa przyciąga.Mam znajomych o korzeniach "izraelskich"-ciężko pracują i nie są bankierami.
Korzenie tego zjawiska to krytykowanie przez nich nacjonalizmu i jednoczesne bezwgledne wyznawanie go względem swojego narodu
Bardzo się mylisz-normalni mieszkańcy Izraela nienawidzą pejsów bardziej niż możesz to sobie wyobrazić.
Ustrój Izraela bardzo przypomina Polskę po 1989 z panowaniem czarnych i katolskim "terrorem".
to sa już subtelności na które tzw antysemici nie zwrócą uwagi.
to co wiadomo to zakłamywanie historii, tropienie faszyzmu praktycznie wszędzie gdzie oni uznają że on jest itd.
Zresztą nie warto o nich mówić ,ponieważ całą swoją obecność opierają na ,,byciu pokrzywdzonym"
to co wiadomo to zakłamywanie historii, tropienie faszyzmu praktycznie wszędzie gdzie oni uznają że on jest itd.
Zresztą nie warto o nich mówić ,ponieważ całą swoją obecność opierają na ,,byciu pokrzywdzonym"
tak jak mówię-szkoda naszych klawiatur na licytację który naród bardziej perwersyjnie się zachowuje
W pisowskiej Polsce też to jest podstawą pod budowę tożsamości.
Kuba,,wez sie wyloguj i zobacz czy jest czat ??
piszesz z kompa czy tel ?? po godz 22 nie było tego A teraz zeby widziec czat z kompa muszę sie logowac
Grałeś w EJ,ja odpuściłem-szkoda kasy,chociaż gdybym wiedział o wysokości wypłat za 4+2,to bym pewnie zagrał.
makler-po wylogowaniu czat znika -witaj
Marek, puszczam 1 zakład tygodniowo
Marek, puszczam 1 zakład tygodniowo
Oki Dzięki! parka co Tobie podalem weszla dzis na 14 az sie zdziwilem
ja trochę w keno patrzyłem tam można niby mniej stracić niż w multi
Jak w keno można stracić mniej niż w multi,jeśli losowania co 4 minuty a nie 2 razy dziennie?
KENO TO GRA DLA NAIWNYCH JEST chcesz szybko straci fortune graj w keno, bynajmniej ja tak uwazam co 4 minuty losowanie ,co bys nieskresli to zawsze pudlo jest no chyba ze obstawisz raz na 100loswan odrazu to moze cos trafisz
i niezawsze liczby wychodza z wieczornego ostatniego losowania czy pierwszego z rana jak ktos tu kiedys pisal
Marek-kierowanie się ilością losowań w grze też nie ma nic wspólnego z rozsądkiem
Artur ,keno się nie wyróznia w żadną strone od innych gier poza tą ilością losowań-z założenia się przegrywa
Ilość losowań to wydana kasa-sami kolektorzy mówią,że keno to dla wielu graczy zguba,sam widziałem grających za 5 tysi i odbierających 7 stówek z tego.
kubus wiem o tym b bo kiedys tak przegralem 20zł w kilka minut
a ile bym mial MM czy mini?
a ile bym mial MM czy mini?
trudno mi wyobrazić sobie uzywki które z zasady się troszczą o nałogowców-to chyba nie jest realne
Ja grałem okazjonalnie w keno dopóki było 60 PLN za 7/10-często wygrywałem.
najlepiej dla samego siebie-jest wysłać kupony jakiejś gry niekoniecznie keno na wiele dni i nieobserwować losowań na co dzień tylko sprawdzać raz w tyg np
ja dzisiaj a raczej to juz wczoraj puscilem sobie 1 MM lotka zamiast wyslac sobie na 2 dni mini, za ostatnia kase przenaczona na gre, od kilku dni gralem na pewnych liczbach przedwczoraj ich juz nie piuscilem wczoraj tez nie bo wymienilem je na MM wczoraj i tu zrobilem blad na calej lini we wczorajszym losowaniu mini mialbym trafiona 3z5 ibym cos tam mial na dalsze choc mini nie a puscilem multi i stracilem natym tylko
ale to juz jest przeszlosc jutro jest nowy dzien ami zostalo tylko teraz sobie ogladac losowanka przez jakis czas
Są tylko dwa rodzaje strategii-ch/t albo swoje,przy swoich nie warto zbytnio kombinować bo to strata czasu,ch/t i tak zawsze będzie miało przewagę w ilości wygranych-przy swoich trzyma strach,że padną w losowaniu a ty nie puściłeś.
głodny ja