Wpisy 2 981 852 – 2 981 951
20 września 2017 22:22 → 20 września 2017 23:59, 100 wpisów
Złowróżbny omen proroka Dawida,
witam nie ma jak chybik wysłane o 17 trafione 7/10 140zeta a z typowanych lipa
można siedzieć godzinami i nic a tu kolektura sama w rogi się walneła
Św. Jan w Apokalipsie opisuje zwiastun z gwiazd: niewiastę obleczoną w Słońce, mającą Księżyc pod stopami. 23 września gwiazdozbiór Panny
Pan
poszperałem trochę w keno inspirowany Brianem i jego obserwacjami.
faktycznie tam można się kręcić wokół zera albo małego plusa!
poszperałem trochę w keno inspirowany Brianem i jego obserwacjami.
faktycznie tam można się kręcić wokół zera albo małego plusa!
apokalipsa 23 września
oczywiście podtrzymuje ze o zarabianiu nie ma mowy-ale jak ktoś się nie odpala hazardowo-spoko opcja
KONIEC ŚWIATA 2017: David Meade zapowiada koniec świata w sobotę 23 września 2017. KONIEC ŚWIATA ma nastąpić w sobotę 23 września 2017 roku. Tak przepowiada David Meade. Czy APOKALIPSA jest prawdziwa? KONIEC ŚWIATA 2017 David Meade Będzie koniec świata w sobotę 23 września 2017?
Czytaj więcej: http://www.wspolczesna.pl/polska-i-swiat/a/koniec-swiata-2017-david-meade-bedzie-koniec-swiata-w-sobote-23-wrzesnia-2017,12500484/
Czytaj więcej: http://www.wspolczesna.pl/polska-i-swiat/a/koniec-swiata-2017-david-meade-bedzie-koniec-swiata-w-sobote-23-wrzesnia-2017,12500484/
Pisarz David Meade twierdzi, że 23 września nastąpi koniec świata. Według niego, taka informacja została zawarta w samej Biblii za pomocą specjalnego kodu.
No tak kur...jak nie wyslesz to trafisz 3 \5 minidobrze ze nie 4\5
Zdaniem Davida Meade'a, 23 września Planeta X (nie bez przyczyny nazywana "Planetą Śmierci" zderzy się z Ziemią. Od tego momentu nastąpi kilkudniowa destrukcja - wybuchną wulkany, nastaną powodzie i trzęsienia ziemi.
Mężczyzna twierdzi, że posiada "niezbite dowody" na prawdziwość swojej teorii. Jego zdaniem informacja o wrześniowej apokalipsie została przekazana w Biblii za pomocą specjalnego szyfru. Na bliską datę końca świata ma też wskazywać ułożenie piramid w Gizie
Mężczyzna twierdzi, że posiada "niezbite dowody" na prawdziwość swojej teorii. Jego zdaniem informacja o wrześniowej apokalipsie została przekazana w Biblii za pomocą specjalnego szyfru. Na bliską datę końca świata ma też wskazywać ułożenie piramid w Gizie
apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa,apokalipsa
trześenie już było
jutru kikngong przeprowadzi kolejną próbę
zbigniew ale to jest lipa że za numer bez plusa masz -1 zł najbardziej nieucczciwa konfiguracja
będzie kumulacja 1800000000000000000000000000000000000000000000000000000000 mln
baalord
baalord 4 godzin(y) temu
Koniec Świata już 23 września (sobota). Co planujesz robić?
Bawić się do upadłego
Zrobić coś szalonego
Kwestować na rzecz WOŚP-u aby przeżyć 1 dzień dłużej
Wydać wszystkie pieniądze
Uczcić to lampką szampana
Nie przejmować się
Pracować
To co dotychczas
Nic
Nic z powyższych
baalord 4 godzin(y) temu
Koniec Świata już 23 września (sobota). Co planujesz robić?
Bawić się do upadłego
Zrobić coś szalonego
Kwestować na rzecz WOŚP-u aby przeżyć 1 dzień dłużej
Wydać wszystkie pieniądze
Uczcić to lampką szampana
Nie przejmować się
Pracować
To co dotychczas
Nic
Nic z powyższych
islandorka zrobić coś szalonego z tobą np ślub
https://msp.money.pl/wiadomosci/pozyskiwanie_kapitalu/artykul/start-up-wibrator-sypialnia-seks,141,0,2367629.html
Endomondo dla bzykających
Koniec Świata oznacza też życie wieczne aż się cieszę na ten dzień Nie$miertelno$ć
już po
na koniec swiata bym pobzykał kobiety chętne z zielonej stronki wystąp
Pan
koledzy na forum robią-skądinąd mega ciekawe-podziały liczb w mini na worki parzyste/nieparzyste.
Zastanawiam się co by było gdyby kulki miały kolorki lub wzorki jako oznaczenie.
Czy wtedy taka analiza miałaby sens. Nie wykluczam ze miałaby.
koledzy na forum robią-skądinąd mega ciekawe-podziały liczb w mini na worki parzyste/nieparzyste.
Zastanawiam się co by było gdyby kulki miały kolorki lub wzorki jako oznaczenie.
Czy wtedy taka analiza miałaby sens. Nie wykluczam ze miałaby.
Spijcie już bo głupoty piszecie, ja mam 27 lat i jeszcze dobrze nie pożyłem na tym świecie. Koniec świata za 42 lata.
Spijcie już bo głupoty piszecie, ja mam 27 lat i jeszcze dobrze nie pożyłem na tym świecie. Koniec świata za 42 lata. jak trafie w lottoo albo eurojacka
jakoś tak dziwnie ten ślepy los lubi równowagę
lece spać
...tak więc cokolwiek nabazgrasz na kulkach to wczesniej czy później...
tak ale gdyby zwiarzatka były na kulkach to podział mógłby być na płazy, gady, itd
Na jednego Zbynia przypada jedna SiSi
a jak jest więcej Zbyniów to wychodzi Grodzka lub Bie...
Równowaga zawsze...
a jak jest więcej Zbyniów to wychodzi Grodzka lub Bie...
Równowaga zawsze...
Co myśli Ryszard Rembiszewski gdy siedzi na kiblu?
- Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
- Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
-Rafiw70iw to chyba masz jakies błedne te wiadomosci io koncu swiata bo ja gdzies czytalem wczesniej artykol ze koniec swiata ma byc 24wrzesnia anie 23 wrzesnia , 23 wrzesniua to chyba bedzie ale rozpad uni europejskiej i COICIA angelina bedzie abdykowac DETSChBAAGDADZIE
Pan zauważyłeś ze wpisanie tutaj nazwy pewnego narodu powoduje konieczność przeredagowania tekstu? tak jak nie wolno pisać brzydkich wyrazów
a dziadek adolfino to niezle sie tam poci przy kotle z powodu wnuczki co ona wyrabia z jego panstwem, on walczyl o niezaleznosci o niemcy ponad wszystko a angelina walczy o islam ponad wszystkoa my to w naszym kraju mamy gleboko w D,,,,,,:_
23 września 2017 to data, która od kilku tygodni jest określana jako początek końca świata. Teoria powstała na fragmencie z apokalipsy św. Jana i od razu zaczęła przerażać ludzi. Czy faktycznie 23 września 2017 ludzkość przestanie istnieć? Co na ten temat sądzi Krzysztof Jackowski, słynny jasnowidz z Człuchowa? Czy teorie mówiące o końcu świata jako wielkiej katastrofie, są faktycznie realne?
Jak podkreślają naukowcy w ciągu dwóch lat poprzedzających 23 września 2017 roku miała miejsce tetrada, czyli cztery kolejne czerwone zaćmienia Księżyca. Zdaniem zwolenników końca świata 2017 zabarwiony na czerwono Księżyc jest jednym z najbardziej znanych zwiastunów ponownego nadejścia Jezusa. Prorocy już setki lat temu zapowiadali, że koniec świata będzie poprzedzony katastrofami, epidemiami i ludzkim cierpieniem. A przecież w ostatnich tygodniach mogliśmy zaobserwować wiele kataklizmów na całym świecie.
.....no tak wrzucono do jednego wora zdawałoby się
ale powód tego przymusowego przeredagowania jest bardziej ohydny.
ale powód tego przymusowego przeredagowania jest bardziej ohydny.
także jutro wygrywamy 13 mln i do soboty wszyscy ze stronki hucznie obchodzimy nadejście końca
kto wygra ten stawia
kto wygra ten stawia
poprawność polityczna-->ufam, że to chodzi o ogólna tematykę portalu która nie orientuje się na tematy społeczno-polityczne tylko na gry liczbowe.
arczibalik73 masz jakieś cynki który przedział wybrać do Multi czy któretam końcówki
Zmiana lat numerologicznych 2018. 20 września 2017 to jedna z najważnieszych dat dla wszystkich osób, które interesują się numerolgią. A wszystko dlatego, że w ten dzień wypada zmiana lat numerologicznych. Co to może oznaczać i czego możemy się spodziewać w związku z tym wydarzeniem? O wyjaśnienie zmian dotyczących lat numerologiczych poprosiliśmy wróżkę Cesarię. Sprawdźmy, co nas czeka.
Zmiana lat numerologicznych 2018. Wielkimi krokami zbliża się zmiana lat numerologicznych 2018. Dlatego tak ważne jest, aby każdy z nas dokładnie wiedział, w jaki rok numerologiczny wchodzi. To od tego zależy nasze powodzenie w pracy, czy życiu rodzinnym. Dzięki temu wiemy również, jaki okres w życiu jest dla nas najbardziej szczęśliwy. Jak obliczyć w jakim roku numerologicznym się znajdziemy? SE.pl poprosił o wytłumaczenie wróżkę Cesarię.
- Istotną sprawą jest odpowiednie obliczenie, w jaki rok numerologiczny wchodzimy. W tym celu należy wiedzieć jaką jesteśmy wibracją numerologiczną z całości daty urodzenia. Na pierwszy rzut oka może się to wydać skomplikowane, ale wbrew pozorom dla każdego okażą się łatwymi obliczeniami. Dla przykładu dokonam obliczeń na podstawie swojej daty urodzenia: 1.11.1983 r.. Dodaję wszystkie cyfry (w numerologii wibracje) do siebie: 1+1+1+1+9+8+3=24. Wynik nie może pozostać dwucyfrowy, więc sprowadzamy go do postaci jednocyfrowej, a więc w moim przypadku będzie to 6. Cyfra 6 jest moją wibracją urodzeniową - tłumaczy w rozmowie z SE.pl wróżka Cesaria.
Dzięki tym obliczeniom, teraz możemy określić w jaki rok numerologiczny wchodzimy.
- Zawsze bierzemy pod uwagę ten nadchodzący rok kalendarzowy, a więc 2018 rok. Dokonuje się ponownie obliczenia wibracji roku 2018 w ten sam sposób, co obliczenia wibracji daty urodzenia, a więc: 2+0+1+8=11 =2 . Będzie to wibracja 2 z 11. Uzyskane dwie cyfry (wibracje) dodajemy do siebie, a więc wibracja urodzeniowa 6 + 2 (wibracja roku 2018). Otrzymujemy wynik 8, który oznacza ósmy rok numerologiczny. Więc zarówno ja, jak i wszystkie osoby, których wibracja z dnia urodzenia jest 6 wchodzą właśnie w ósmy rok numerologiczny. Zawsze obliczenia redukujemy do cyfry, gdyż jak wiemy mamy tylko 9 lat numerologicznych - zaznacza wróżka Cesaria.
Kiedy już obliczyliśmy nasz rok numerologiczny, możemy dowiedzieć się co dokładnie nas czeka. Specjalnie dla Czytelników SE.pl wróżka Cesaria określiła, co może nas czekać w zależności od roku numerologicznego, w którym się znajdziemy. W naszej galerii zdjęć umieściliśmy podpowiedzi wróżki.
Wróżka Cesaria zajmuje się numerologią i wróżeniem od 12 lat. W swojej pracy korzysta głównie z kart Tarota - jak tłumaczy - są najbliższe jej sercu. Wróżka Cesaria korzysta również z kart anielskich oraz runami. Osobom, które potrzebują pomocy, wróżka Cesaria potrafi wróżyć z takich dziedzin jak: zdrowie, przyjaźń, praca czy finanse. Wróżka Cesaria ukończyła kilka kursów: m.in. wróżenia z kart Tarota oraz kurs numerologii.
Zmiana lat numerologicznych 2018. Wielkimi krokami zbliża się zmiana lat numerologicznych 2018. Dlatego tak ważne jest, aby każdy z nas dokładnie wiedział, w jaki rok numerologiczny wchodzi. To od tego zależy nasze powodzenie w pracy, czy życiu rodzinnym. Dzięki temu wiemy również, jaki okres w życiu jest dla nas najbardziej szczęśliwy. Jak obliczyć w jakim roku numerologicznym się znajdziemy? SE.pl poprosił o wytłumaczenie wróżkę Cesarię.
- Istotną sprawą jest odpowiednie obliczenie, w jaki rok numerologiczny wchodzimy. W tym celu należy wiedzieć jaką jesteśmy wibracją numerologiczną z całości daty urodzenia. Na pierwszy rzut oka może się to wydać skomplikowane, ale wbrew pozorom dla każdego okażą się łatwymi obliczeniami. Dla przykładu dokonam obliczeń na podstawie swojej daty urodzenia: 1.11.1983 r.. Dodaję wszystkie cyfry (w numerologii wibracje) do siebie: 1+1+1+1+9+8+3=24. Wynik nie może pozostać dwucyfrowy, więc sprowadzamy go do postaci jednocyfrowej, a więc w moim przypadku będzie to 6. Cyfra 6 jest moją wibracją urodzeniową - tłumaczy w rozmowie z SE.pl wróżka Cesaria.
Dzięki tym obliczeniom, teraz możemy określić w jaki rok numerologiczny wchodzimy.
- Zawsze bierzemy pod uwagę ten nadchodzący rok kalendarzowy, a więc 2018 rok. Dokonuje się ponownie obliczenia wibracji roku 2018 w ten sam sposób, co obliczenia wibracji daty urodzenia, a więc: 2+0+1+8=11 =2 . Będzie to wibracja 2 z 11. Uzyskane dwie cyfry (wibracje) dodajemy do siebie, a więc wibracja urodzeniowa 6 + 2 (wibracja roku 2018). Otrzymujemy wynik 8, który oznacza ósmy rok numerologiczny. Więc zarówno ja, jak i wszystkie osoby, których wibracja z dnia urodzenia jest 6 wchodzą właśnie w ósmy rok numerologiczny. Zawsze obliczenia redukujemy do cyfry, gdyż jak wiemy mamy tylko 9 lat numerologicznych - zaznacza wróżka Cesaria.
Kiedy już obliczyliśmy nasz rok numerologiczny, możemy dowiedzieć się co dokładnie nas czeka. Specjalnie dla Czytelników SE.pl wróżka Cesaria określiła, co może nas czekać w zależności od roku numerologicznego, w którym się znajdziemy. W naszej galerii zdjęć umieściliśmy podpowiedzi wróżki.
Wróżka Cesaria zajmuje się numerologią i wróżeniem od 12 lat. W swojej pracy korzysta głównie z kart Tarota - jak tłumaczy - są najbliższe jej sercu. Wróżka Cesaria korzysta również z kart anielskich oraz runami. Osobom, które potrzebują pomocy, wróżka Cesaria potrafi wróżyć z takich dziedzin jak: zdrowie, przyjaźń, praca czy finanse. Wróżka Cesaria ukończyła kilka kursów: m.in. wróżenia z kart Tarota oraz kurs numerologii.
Ty nie pytaj wróżkę Cesarię co nas czeka tylko niejakiego Sorosa
co ma nos spory na tlen zachłanny
co ma nos spory na tlen zachłanny
ja uwazam ze koniec swiata nadejdzie wtedy kiedy ja osobiscie w jednym dniu trafie wMM 10z10 wtym samym dniu LOTTOplus 10000000,oraz 5z5 w mini, z tym koncem swiata to jest bzdura na kolkach ze to w tym roku, tak samo mowili o tym koncu swiatkowie jehowy w 2002 pozniej 2009 napewno teraz cos sie wydarzy ale w uni europejskiej i tam cos peknie, ale niebedzie zadnego konca swiata, szybciej niesioloowsaki zostanie papiezem w opozycji
tak Rafiw70iw Ja bym proponowal przedzial na MM od 1 do 80 wyjdzie na bank ibedzie wielka wygrana, to pewniak jest na 10000000%
tak Rafiw70iw Ja bym proponowal przedzial na MM od 1 do 80 wyjdzie na bank ibedzie wielka wygrana, to pewniak jest na 10000000%
które końcówki proponujecie 1,11....
2,12...
3,13............
4,14............
5,15.............
6,16,...............
7,17........
8,18........9,19.............
10,20...............
2,12...
3,13............
4,14............
5,15.............
6,16,...............
7,17........
8,18........9,19.............
10,20...............
Rafiw70iw kto to jest wrozka cesaria i Davida Meade'a, , ja nieznam ich osobiscie wiec niemoge wierzyc w to co oni gadaja i jakie brednie glosza wyzsane z palca, ja wierze w to co widze,tylko, ci co mowia o tym koncu swiata to powinni mniej pic i przestac palic to swinstwo, mniej narkotykow ,mniej wizji ia wiecej sportu i milosciwtedy sa jasne i przejzyste wizje o swiecie, koniec swiata niemooze byc juz bo nasz przewodniczacy w uni ewropejskiej musi jeszcze tu unas w polsce zostac prezydentem, oni tam sw brukseli niepozwola n\a koniec swiata bo wszyscy by zostali w czarnej d......, koniec moze nadejs ale po rozpadzie uni ewropejskej i jak ja trafie w eurojakpota w ktorego niegram
ja po 8 piwach mam zawsze wizję z szatanem praktycznie to wierzę tylko w to żę wygrać trzeba
może po 23 zacznie coś z numerów bo narazie to pech mnie prześladuje w numerach
rafi 70iw ja tez znam sie na runach i kartach anielskich, co do tarota to tez cos na ten temat wiem , ale niezwasze tarot prawde ci powie on moze ci cos podpowiedziec ale nigdy ci niezinterpretuje prawdy do konca i zapamietaj ze wrozenie z kart jakichkolwiek czy to anielskich, czy tarota to jrest tylko kabala i nic pozatym ,kazda wrozka zawsze ci powie to co chcesz sie dowiedziec tylko ze najpierw musisz uiscic pewna kwote bo inaczej wrozba sie nie sprawdzi wiesz otym?