Wpisy 2 981 326 – 2 981 425
20 września 2017 09:09 → 20 września 2017 13:39, 100 wpisów
pewnie na bardzo konserwatywnych portalach podadzą że po Opolu udał się na grzyby do lasu
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
2 981 330. lewy 2017-09-20 (09:10)
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Wystarczy napisać że na daną partię głosują ludzie z wyższym wykształceniem
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
W Lotka online? Nie ma legalnej strony, to dzieki naszej władzy i jej rządów, afera za PO, sprawa Zdzicha i Rycha, a później ustawa hazardowa rzadow PiS, mają wprowadzić, ale kiedy ktokolwiek widzial i ktokolwiek wie, w tej kwestii jestesmy zasciankiem europy
Niby jesteśmy w Unii prawo unijne jest nadrzedne nad prawem Polski, przynajmniej powinno byc, trkataty itp. ale PiSiory mają wyje..ne na unie
Będąc w Unii powinniśmy mieć mozliwość w zagranicznych grach hazardowych ktore placa w unii podatki a my jestesmy jej czlonkiem, a ejst jak jest
Jeśli sobie pozwolisz pluć w twarz zawsze ktoś będzie to robić
i jeszcze jedno nie ma gorszego ś***a niż tak zwany >>> złodziej domowy <<<
i jeszcze jedno nie ma gorszego ś***a niż tak zwany >>> złodziej domowy <<<
No i wybrałem takie liczby do Keno,nie za dobre,na 15 losowań,tylko 3/7 28 zl do tyłu,liczby Hurrem;3 x3/7 i 1 x 4/7
W miejscowości Lębork padła wygrana 237 871,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
na 14:00
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
co powiecie na temat lottoland.pl
(Strona Lottoland.pl jest zarządzana przez firmę Lottoland, w imieniu EU Lotto Limited.
EU Lotto Ltd. posiada licencję zezwalającą na świadczenie usług pośrednictwa.
UE Lotto Limited nie jest w powiązane z żadnym z oficjalnych operatorów loterii.)
(Strona Lottoland.pl jest zarządzana przez firmę Lottoland, w imieniu EU Lotto Limited.
EU Lotto Ltd. posiada licencję zezwalającą na świadczenie usług pośrednictwa.
UE Lotto Limited nie jest w powiązane z żadnym z oficjalnych operatorów loterii.)
czesc wszystkim
w duzych miastach wygrywaja a miejscowosci MOSINA NIC A NIC
Galik jaka piątkę typuje ostatnio 2razy trafil 5liczb
34,36,21,37,17
12,52,04,22,28
TO SA JEGO LICZBY
5-5
Jak jego jak widzę ze ma 3,8,33,56,77
77,08,56,33,03
CIEKAWE LICZBY MA
Ciekawe sa wszystkie aktora padna
gosciu ma szczescie
witam wszystkich na czacie i na stronce
czesc kotku
Iwonka i Rooooooooooobbeeeerrrrttt jesli wam sie podobaja te Galika3 numery to wysylajcie je codziennie 2razy dziennie i grajcie nimi moze i wam one wpadna, tez i tez wygracie, tylko najpierw sie zapytajcie GAlika 3 czy mozecie nimi grac przeciez w MM tak latwo jest trafic te liczby tylko nalezy sobie przykukac pewne liczby jak wychodza, np, jak trafiacie powiedzmy 5z10 wystarczy wybrac sobie jakies liczby z z 80 wybrac 10 podzielic je na 2 po 5 liczb i wyslac i napewno ktores z tch liczb wyjda jako 5 tez i wtedy tez bedziecie miec 5 trafiona
Artur ja nie wysylam nic bo nic nie wychodzi teraz prosze podaj 5 liczb ktore wejda i zobaczymy czy jak tak mowisz tak jest liczby co dnia inne i ciezko trafic nawet glupie 5 na 5
wszystkim. Lotto na 13 mln posłane, moje pewniaczki dwa to 48 i 49
kiedy 13mln
ile kosztuje
90 sledzacych nikt ni umie odpisac
Iwonko wez sobie popatrz jakie w ostatnim dniu wyszły liczby w 1 losowaniu o 14 i drugim losowaniu o godzinie 21, zpisz sobie te 40liczb, i uluz sobie z nich kilka dziesiatek pozniej te 10tki podziel na 2 2x5 niewysylaj tylko zrob sobie z tego taki zestawik z tych liczb zobaczysz ile ci z nich wyjdzie po piec liczb, jesli zas zobaczysz ze ktoras z 5 powtorzy sie przynajmniej 2 razy to ja wysylaj, teraz popatrz iwonko jesli np trafiasz te 5 z 10 to pomysl jesli bys wyslala ta dyche na pol to czy niemiala bus tej piatki ktora bys trafila z 10 tych liczb
iwonko liczby sie lubia powtarzac co jakis czas wystarczy jednym wybranym ukladem grac jakis czas i czekac na ta glowna wygrana i niemusi to zaraz byc akurat 10z10 ,tu nikt ci niepoda gotowego zestawu liczb ktorymi bedziesz trafiac, to by bylo za prosto, ja tez wiem ze duzo osob by i tak chcialo ale tak niema, ja gram wylacznie swoimi liczbami , wybranymi przezemnie nie pozyczam od kogos z tego wzgledu ze jesli pozycze jakis uklad od kogos to z gory wiem ze on nie wyjdzie lub wyjda moze 2 liczby z niego, popatrz kazda osoba ma tzw swoje liczby ktore sa do niej przyporzadkowane, np data twoich narodzin, dzien, miesiac rok i godzina itd,szczesliwa twoja liczba i nimi nalezy grac,a wymieszacie te liczby wszystkie i nastawiuacie sie na to ze np.ktos tam trafil na tych liczbach to one sa juz najlepsze i zadne inne juz niemoga byc trafne ato tak wcale nie dziala, trzeba dobrze sledzic wychodzace liczby i samemu je ukladac w 5 ,6,7,8,itd, i wysylac az wpadna,zapewne wejda za jakis wasze cale 5 czy tio 7 tez, wiadomo to tez sa koszty pewne ale jesli sie chce trafic to te koszty trzeba i nieraz tez i poniesc, kto nieryzykuje tez nie zyje
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
witaj jaqwisia
iwonko ja wiem ze ty niewysylasz narazie i ze ciezko jest ci trafic cos a wiesz dlaczego poniewaz sugerujesz sie liczbami z kilku dni a wystarczy przykukac te ostatnie losowania z powiedzmy 2 ostatnich dni lub dna poprzedniego i je tak pogrupowac i po ukladac w zestsawiki i sprawdzac czy i jak wychodza te cyferki, jesli poczujesz np ze ktores liczby wyjda to wtedy idz je i wyslij, liczby sie przyciagaja tez ,graj i wygrywaj
jaqwisia dziekuje ty tez trzymaj
jaqwisiu ja bym obstawil teraz na 14 to 2 liczby takie ze wyjda na 14, tj, 4,21,
powtarzam na 14
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
ja się obstaje przy swoich....