Wpisy 2 980 427 – 2 980 526
19 września 2017 00:08 → 19 września 2017 10:50, 100 wpisów
sieeeeeeeeedz!
pare godzin posiedzieli i znow spio szok
Krasnalka.
Mam dwie 10/10 na 14-ą z plusem:
5,10,30,34,46,64,68,74,75,78
7,12,32,36,48,66,67,70,78,80
5,10,30,34,46,64,68,74,75,78
7,12,32,36,48,66,67,70,78,80
Hey kto za mnie wysle 50tki 50,51,53,55,56,59 o ile beda to na wieczór puszcze 30 tki chyba że razem beda z 50tkami to może wtedy nastki
Kolega ma 10letni telefon komórkowy i dramat bo mu padl całkiem a teraz takie badziewia eh kolo retro 40 letni
gryks Jak się bierze,telefon za :1zł,to zawsze dostajesz badziewie
Witam wszystkich.Brian rozpisy poprawiaja np 2/5 i 2/4 inne stopnie pogarszaja wzgledem stawkowania.daj znac jaka ilosc sklreslen Ci wrzucic na forum
qbam.
Ale z Ciebie złośliwiec, ze tak piszesz o wygranej Grega.
Czym się możesz pochwalić???
Greg miał wysłane 8/8 w MM.
Ale z Ciebie złośliwiec, ze tak piszesz o wygranej Grega.
Czym się możesz pochwalić???
Greg miał wysłane 8/8 w MM.
Greg wysłał zwykły zakład, a miał trafione ...8/8 z Plusem.
Przerwa.
Janosik-jesli juz miałbym być złośliwy to wobec trafień ,,na sucho" lub zawyzania sobie wygranych. Trafienia na sucho są bezwarościowe, bo trzeba by wyliczyć koszt gry swojego typowania.
8/8 z + imponujące.a wysłał z plusem? greg jestes?
8/8 z + imponujące.a wysłał z plusem? greg jestes?
Qbammoze lepsze byloby typowanie 4 zestawow bo realne do wyslania nawet raz dziennieno to czekolada czarna +
tak, Tomi-wiesz-nikomu nie ujmuję sukcesów w typowaniu-ale wytypować 10 zestawów-super-koszt 25 zł-to juz 50 zł dziennie-te 4 zestawy to fajny pomysł
Witam wszystkichkuba a kiedy niby greg trafil te 8z8 co?
nie znam sprawy-pochwaliłem jego niskie trafienia , Janosik myslał ze się nabijam i podczas rozmowy wyszło
widział ktos skan tego kuponiku tej wygranej wogole,? jesli tak trafil to super i naleza sie gregowi brawa, ale nie uwierze do poki nie zobacze
czesc wszystkim
wczoraj wyslane i nic kosz liczby ciagle sie zmieniaja i jak widac masakra
witaj iwonko
ja też bywam złośliwy ale własnie do wysokich trafień- nie niskich bo wiem jak coś trudno strzelić.
Trochę siedziałem w analizac rozpisów niskich skresleń i skłaniam się do keno,ale to nie jest tania zabawa.WitajIwonka
Trochę siedziałem w analizac rozpisów niskich skresleń i skłaniam się do keno,ale to nie jest tania zabawa.WitajIwonka
Artur ty taki zawsze kochany kawiatki na powitanie
Kubus ty tez same skarby sa na lini
kubus ja chyba na jakis czas zawiesze wogole gre w co kolwiek , ale tu typowal bede dalej no moze raz w tygodniu sobie puszcze jakiegos 1 MM i 1 mini i wystarczy bedzie to bedzie a nie to nie
witaj Mulag
Wirtualnym wiekszosc znas bedzie milonerami lub tysiakami ale w realu tak nie jest latwo bo nikt nie gra tak czesto lub nie gra wogole systemem bo to drogie
Dlatego zawsze powtarzam grac to w realu i tam trafiac i potem mozna sie tu pochwalic takim skanem kuponu dla uwierzytelnienia tej wygranej,np juz 7z10, 7z7,8z8 9z9 czy 10z10 np, zas tutaj trafienie liczb to trzeba tylko traktowac jak zwykla zabawe bo i tak z tego niema zadnej kasiorki
No tak tu już powinno dawno ludziska się chwalić skanami z wygranymi np 10 tyś 800 zł mawet czy tam 350 zł a jak widać i to nie osiągalne jest
już któryś raz mam dwa z 2 z 5 dwi oczko wyżej od moich i nic już by człwieka zachęciło do dalszej gry a tu nic już to zniechęca mnie
mam do wtorku i środy mini jak nic nawet zwrot zawieszam grę na razie z pewnością zacznę coś puszczać po 9 października do piero
Mulag- na rankingu pojawiły sie 2 kupony po 500 zł i na tym koniec-jedna osoba, keno
szybciej dostane kaskę od Niemiec za reperacje wojenne mysle że każdy Polak tak po 100 tyś oczywiscie po odliczenieu na rękę może 200 tyś oczywiscie nie wchodzą tu ci co już dostają od Niemiec kaskę
jak nie to z pewnością nie będę gosował za PIS jeśli w ciagu tych 2 lat nie dostane kaski na konto bankowe I po tym będziemy już tylko przyjaciółmi Z Niemcami na dobre i na złe
Mulak tak po 200 tys dostana tylko zwolennicy PIS i ci co przyjmują ksiedza do domu
czy to tak wiele myśle ze nie tak myśli jak ja Miliony Polaków w kupie zawsze raźniej
to ja czasem przyjmuje miałem okres że nie przyjmowałem ale teraz przyjmuje
Mulag już był taki skoczek przez płot co obiecywał po 100 tys zł żeby tylko dostać głosy , zobaczysz kase od Niemców jak swinia niebo
no to mi dzieciństwo zabrali najgorzej jak dziecku się marzenia za bierze mi zabrali 1989 roku
ale co zrobić narzekanie mi zostały już nic nie zrobię jestem przegrany jak miliony Polaków
w jakimś kraju już nie pamiętam teraz na czasie ludziska jakaś grupa wyszła i gość mówiły strzelajcie do policjanta i policjant strzelił do niego w sumie spełnił jego prośbę
jedyna szansa dostać się do żłobu / sejmu/ np na osła przy wyborach nie ważne z jakiej partii - to gwarancja sukcesu
Załóż partie np stolica do Krakowa zbierz podpisy i jesteś ustawiony i cała familia
Załóż partie np stolica do Krakowa zbierz podpisy i jesteś ustawiony i cała familia