Wpisy 2 980 527 – 2 980 626
19 września 2017 10:51 → 19 września 2017 14:07, 100 wpisów
Jak mawia spec od propagandy prezes Kurski zawsze znajdzie się ciemny lud co to kupi idę na robótkę
ja chciałem w tych socjalistycznych być wysoko myślę że bym był jako dziecko strasznie się tym interesowałem nie wiem skąd może był we mnie ktoś z reinkarnacji jakiś polityk wysoki ale sie z sikałem w majtki bo to był czas już upadku socjalizmu
W miejscowości Katowice padła wygrana 72 901,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 72 901,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Nisko padła wygrana 72 901,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Dzierzgoń padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
i proszę Katowice Warszawa Nisko Dzierzgoń gratuluje wam ludziska wygranej nie przechlacje i nie wypalcie tej kasy dobrze spożytkujcie bo wielu chciało by być na waszym miejscu
dla wygranych
oni potrafia wytypowac a my zbieramy ochlapy
gdzie my robimy ten blad
pewna częśc wygranych w mini to ludzie którzy wydaja 1000 zł/losowanie
dokładnie wygrywają przeważnie ludzie którzy mają dużo szmalu i zwiększają swoje szanse
oczywiście nie zawsze ale duzo wygranych jest systemowo lub dużo puszczonych losów
najpierw trzeba włożyć mieć kaskę a jak wiemy nie od dziś kaska robi kaskę
przecież nikt nie musi wiedzieć zawsze mozna powiedzieć jedne los a ze się puściło wiele więcej nikt nie musi wiedzieć
są i tacy z 1 losu,szczególnie w lotto kumulacja-generalnie to osoby które wydają tysiące na gre
czesto w plusie są wygrane ze stawką razy 10-watpie aby taki gracz raz wzyciu puscił taki kuponik
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/ile-w-tym-roku-firmy-zaplaca-na-polska-fundacje-narodowa/fxgy69
kaska zostaje nie mała to są potężne miliony a na co wydają niby oficjalnie sport kultura i coś o czym nie musimy wiedzieć z pewnością
skubie nas na własne życzenie bo sami chcemy wierząc wygraną bo jednak coś tam sporadycznie ludziska zgarniają z tego tortu z tym że TS to główny zjadacz większosci tortu no i my pozostałe małe części szkoda że nie jestem jak na razie w tych pozostałych małych kawałkach moze kiedyś się uda
dokładnie, ale czy to nastąpi szanse są bardzo ale to bardzo małe ale są
hejka witam widze że moi pupilki są hahahaha
przewaznie trafiaja tacy ktorzy spia na kasie , oni graja systemami lub tak jak tu umnie gosciu w miescie raz czy dwa razy w miesiacu wyslyla kupony za 2000tys zl wiec oczym my tu mowimy , nas niestac jest tak isc i tak lekko wydac sobie lekka raczka 2000zł i co ciekawe gosciu ma szczescie bo chyba i trafia, tez jak za taka kwote wysyla, ja bynm nigdy tyle nie zainwestowal raz nawet w miesiacu , ale sa tacy maniacy ze tak inwestuja najgorszre jest cos takiego jak stojisz za takim gosciem w kolejce z jednym kuponem a on wysyla plik tych kuponow, 1,5 godziny w kolejce nie twoje
Jak ja bym miał do dyspozycji lużne 2000 tyś to wysyłam z 20 liczb po 40 dziesiątek i takich dwodziestek zrobie 20 to zapewne też bym trafil kilka razy 8 z 10 i miał bym odzysk
qmam kuba huba buba żyjesz tam co się nie odzywasz? jak się witam lobuziaku, arczibalik i mulag to samo hahahaha
O Mulaq mnie zauwazyl hehehehe
z pozostałymi się już witałem ciebie akurat nie było grzeczność wymaga
Mulaq to co ty już masz 85 lat że trzy pary okularow potrzebujesz?
Mulaq dokładnie hahahaha
Kurde jak mi się nic nie chce
a wyobraź sobie że tak jak ty nie którzy przez całe życie tak mają
Mulaq to do pracy idziesz mówisz ciebie to dobrze hehehe
Mulaq mnie się akurat dis nic nie chce hehehe jakiś dzień niskie ciśnienie
już wiem czemu kawy dziś nie pilem o wlasnie byłem na badaniach i kawy nie pilem i musze sobie kawe zrobić
już wiem czemu kawy dziś nie pilem o wlasnie byłem na badaniach i kawy nie pilem i musze sobie kawe zrobić
chodzę tylko do pracy po to by na granie mieć jak wygram przestane pracować czyli nastąpi to z pewnością szybko
Mulagq graj graj może cos wygrasz
Kuba mnie zauwazyl hehehe
Mulag on przez lupe 30 patrzy hahahaha
kuba1ooo jakoptow wyślij hi hi hi
mi do środy ale nie przedłużę z prostego powodu nie mam już pieniędzy na granie to co ma tylko na rzeczy do przetrwania do końca tego miecha a i następnego bo wypłata do 9 miecha
Zamiast w robocie w halpie fak moje pewniaki 11,34,46,47,59,63,70
A ja zaraz idę do kołchozu a wieczorem Lotto z Plusem mam na te 12 Milionów
Forsami to się będziemy widzieć jak będziesz ty kończył a ja zaczynał
W miejscowości Dębe Wielkie padła wysoka wygrana w zdrapce Najlepsze Życzenia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
najlepsze życzenia no to jak miało nie paść przecież Najlepsze życzenia się spełniają i tu mamy dowód Kolejni wygrani Gratuluje wygranemu z Dęba Wielkiego
jestem sniezynek jestem ijeszcxze raz cie witam
siedziała na dębie dłubała se w zębie a ludziska głupie myśleli że w ........
łoj dana , łoj dana ... taka przyśpiewka ludowa o dębie
tak sobie zajrzałem w wolnej chwili , na południe 3 zakłady raczej eksperymentalne bo trudno cos wytypować
kedzior ja tego znam wiecej tych przyspiewek takich kiedys to spiewalem na weselach
fajnie powspominac nie
fajnie powspominac nie
idę gary myć z obiadu obiad zjem o 15 ale gary umyje bo mnie denerwuje
teraz wyjazd do innego miasta dwóch świadków i po wszystkim wraca się do siebie
a są też wesela rozwodowe anty wesela ksiądz daje rozwód później prezenty i każdy daje dupę w inną stronę
ale i człowiek nie ma siły , ani zdrowia żeby tak do rana się weselic , a dzisiejsza młodzież słabiutka
ja już spokój już się nie nadaje do picia i krzyków spokój jeszcze raz spokój
tak teraz wesela pewaznie przy muzyce z adaptera lub jakiegos komputera podlaczoonego pod wzmacniacz ,bo nie wszystkich stac tez i jest na orkiestre, choc niepowiem tych takich bogatszych to stac, moj kolega kiedys jak sie chajtal to zrobil wesele na dzialce zamiast gdzies na sali i najlepsze jest to ze zaprosil duzo osob a nikt niewiedzial ze wesele to bedzie bez alkocholu, wszyscy na weselichu byli w szoku, poprostu on stwierdzil ze szkoda mu kasy na wodke jest i i ze to jest jego wesele a nie gosci, i on zrobi takie wesele na jakim nikt nie byl jeszcze,
na razie , muszę podjechac do szkoły bo córka wreszcie książki dostała ,
wielka reforma oświaty 20 września a oni się wałęsają bo nie ma się z czego uczyc
wielka reforma oświaty 20 września a oni się wałęsają bo nie ma się z czego uczyc
no to byli zaskoczeni arczibalik73 zawsze wódka musi być tylko się śmieją z Polaków ze piją
no niestety kolega nie pije tak jak ja i stwierdzil ze szkoda kasy jest na wodke dla gosci bo poco maja mu wesele zepsuc
dobra zaraz losowanko az ciekawy jestem czy mi wejdzie cos choc na sucho dzisiaj tu na stronce,
wszystkim zycze wysokich wygranych i w realu i tu na stronce, powodzenia
Dopisano wyniki Multi Multi
02,06,07,08,10,11,26,32,45,46,49,50,61,62,67,70,73,74,75,78
Plusem jest liczba: 45
02,06,07,08,10,11,26,32,45,46,49,50,61,62,67,70,73,74,75,78
Plusem jest liczba: 45
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9821 zestawów od 1265 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 152 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 468 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- gavileo1 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 320 zł = 64,00 x koszt gry
- EwaSla - koszt gry: 37,50 zł, wygrana: 760 zł = 20,27 x koszt gry
- Kaz39 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- Patiq - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 728 zł = 18,20 x koszt gry
- mkondrak - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 838 zł = 16,76 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,06,07,09,10,13,14,19,22,23
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
2 980 419. Pan 2017-09-18 (23:46) Replay u Bolka kiedy?
Na którą-?
67,70
50,63
Ktoś napisał mi w >> @ << na którą
Na którą-?
67,70
50,63
Ktoś napisał mi w >> @ << na którą