Wpisy 2 979 730 – 2 979 829
18 września 2017 00:00 → 18 września 2017 09:01, 100 wpisów
Pan stawiaj na parke 72,73 To sa szczesliwe numery
Teraz najmocniej leje w Warszawie i w okolicy.
Zachód Polski bez deszczu.
Zachód Polski bez deszczu.
a Warszawa płacze bo tam dużo zła szczególnie na wiejskiej i w ratuszu
Pan 707
76 79? 71 za nią
725 Lepiej co by jej nie było
Szkoda że nie ma krasnalki bo bym zapytał czy widzi jakieś ,,lufy ''na horyzoncie, niekoniecznie armatnie..
76 79? 71 za nią
725 Lepiej co by jej nie było
Szkoda że nie ma krasnalki bo bym zapytał czy widzi jakieś ,,lufy ''na horyzoncie, niekoniecznie armatnie..
gadu gadu a tu miałem niby iść spać a tu dalej na sb jestem ale łamie mnie trza faktycznie spać do urzędu iść później trza dźwigać dowód nie ma że boli
Przestańcie się szwendać po tych 70-tkach
Pewniaki:[25]-14ta,...i [60]-21-wsza
Pewniaki:[25]-14ta,...i [60]-21-wsza
Taka ciekawostka ze świata.
Na Białorusi dzisiaj manewry wojskowe.
Chyba niebiosa chcą przeszkodzić bo zesłały groźną burzę z deszczem która dotarła właśnie nad Mińsk.
Na Białorusi dzisiaj manewry wojskowe.
Chyba niebiosa chcą przeszkodzić bo zesłały groźną burzę z deszczem która dotarła właśnie nad Mińsk.
Trzymajcie się Wszyscy ja do łóżeczka nowa piżamka jeszcze pachnie
dobrej nocy Mulag i duzo tez zycze zdrowka i wysokich wygranych w realnym swiecie
dobrej nocy tez zycze wszystkim ktorzy juz odplywaja na lodzi snu i zaczynaj snic o czyms milymi przyjemnym,
dobrej nocy tez zycze wszystkim ktorzy juz odplywaja na lodzi snu i zaczynaj snic o czyms milymi przyjemnym,
Janosiku
Pewnie poćwiczą do mrozów-wówczas im najlepiej wychodzi
Pewnie poćwiczą do mrozów-wówczas im najlepiej wychodzi
No cóż-Skoro niet nikago...
to dobranoc 45-ciu niewyłączonym komputerom
to dobranoc 45-ciu niewyłączonym komputerom
a w mazowieckim leje od 21 , przed chwilą koło domu przepłyną Titanic Jano pamiętaj aby zgasić swiatło prąd drogi
jak wszyscy juz pouciekali tylko ja sam zostalem
ja jestem caly czas tylko zapatrzyłem sie w liczby i co dzis wyszlo a tu juz wszyscy poucikali?e
Dzisiaj w Warszawie może być nieciekawie.
Leje i to mocno, a na dodatek chmura stoi w miejscu.
Mała próba potopu. Uważajcie na autka bo będą pływać, szczególnie te w podziemnych parkingach.
Leje i to mocno, a na dodatek chmura stoi w miejscu.
Mała próba potopu. Uważajcie na autka bo będą pływać, szczególnie te w podziemnych parkingach.
a umnie wogole niepada przedwczoraj troszke w nocy popadalo a tak jest sucho ino brzydka pogoda i troszke zimno sie zrobilo
Teraz nie pada na zachodzie Polski.
Musi być nieciekawie, bo nawet Radiowa Jedynka ostrzega przed potopem.
nie unas nie pada okolice wałbrzycha i w strone wroclawia chyba tez nie, no komunikaty eska tez podaje o pogodzie ale jak narazie unas jest bez zmian
Pada na linii: Gdańsk - Olsztyn - Warszawa - Kielce - Kraków.
Najmocniej w Warszawie i okolicy.
Najmocniej w Warszawie i okolicy.
no to chyba w tej warszawie za bardzo nagrzeszyli tam na wiejskiej i dlatego taka tam leja wode z nieba
a coto kuby tez niema? przeciez on jest praktycznie co noc tutaj ,chyba jeszcze zawczesnie jest
jest tu kto?
Hey nie ma to jak w pracy eh dwa tyg odpoczynku by sie przydalo po urlopie wczoraj nie puszczone na dzisiaj tez nie z domu nie chcialo się wylazic na wieczór się puszcze
Przerwa.
czesc wszystkim
kochany nie wyslalam i zaluje bo bym miala 4z 4 pecha jak pech ale dzis wysle i wejda te liczby
kto wczoraj wygral w ekstra pensja
Teraz nie pada na zachodzie i południu Polski.
Najgorzej jest na północy: Gdańsk.
Jelenia Góra: +3/trzy/.
Najgorzej jest na północy: Gdańsk.
Jelenia Góra: +3/trzy/.
Greg.
Nie wiem, bo nie sprawdzałem.
Nie wiem, bo nie sprawdzałem.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=5125&page=1&sort=&dir=
Na działce,wyhodowałem winogron,granatowy zawierający bardzo dużo :witamin i minerałów,anty rakowych,bardzo smaczne i zdrowe czerwone wino,z gron wychodzi,na przeziębienia -super.
Nasiona żując,działają lecząc dolegliwości.
Nasiona żując,działają lecząc dolegliwości.
Kuba jestes
Nima nikogo wszyscy w szkole w robocie lub w pracy lub spia snem niedzwiedzim
Kuba kto wygral wczoraj ekstra pensja
Wyplata sie kłania
Czy ktos wie kto wczorsj wygral w ekstra pensje tutaj
Sebool
Jak sie tutaj sprawdza kto wczoraj wygrał
Hej dziś wolne to trochę ambitniej