Wpisy 2 979 630 – 2 979 729
17 września 2017 22:39 → 17 września 2017 23:59, 100 wpisów
teraz dopiero na wyniki patrzyłem i tak wiedziałem że nie wejdzie nawet nie patrzyłem teraz zerkłem jedna liczba
Sebool
Gram w realu tylko wtedy kiedy dobrze wygląda to w cyfrolandzie
i czuj aż kopie mnie w d...pę cobym szybko poleciał do żółtej budy
Gram w realu tylko wtedy kiedy dobrze wygląda to w cyfrolandzie
i czuj aż kopie mnie w d...pę cobym szybko poleciał do żółtej budy
jeszcze trzy dni czyli trzy szanse zobaczymy może chciaż jakis zwrot albo nic
2 979 572. megamocny 2017-09-17 (22:10) wejscie drewnianego tygrysa!
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd
...........
Napisz gdzie masz taką metę na płyty CD po 1zł
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd
...........
Napisz gdzie masz taką metę na płyty CD po 1zł
sebool czasami sie uda a czasami ts podsunie fałszywy trop i wtopa kompletna
sebol82 gratulacje sorki ze tak pozno ale dopiero wyniki zobaczylem [poniewaz podawalem insuline sobie
ja dzis dalem na MM do pieca zle złozylem 10 z swoich 21 liczb ktore powinny wyjsc, gdybym prawidlowo zlozyl ta dyszke wMM to z 21 liczb wytypowanych do danej 10 mialbym tylko 8z10 niestety zle zlozylem i tu podalem na stronce
ja dzis dalem na MM do pieca zle złozylem 10 z swoich 21 liczb ktore powinny wyjsc, gdybym prawidlowo zlozyl ta dyszke wMM to z 21 liczb wytypowanych do danej 10 mialbym tylko 8z10 niestety zle zlozylem i tu podalem na stronce
Biedroń się żali,że jest szantażowany przez rządJedzie na skargę do Brukseli
szkoda że my się żalić nie mogli jak było PO przez 8 lat a było na ca
arczibalik73>> kilka lat temu dowiedziałem się o bardzo późno wykrytej zaawansowanej cukrzycy u męża mojej siostry ciotecznej (z tego co pamiętam to poziom aż 580 i oczywiście natychmiast szpital i insulina) i pożyczyłem mu książkę dr Kwaśniewskiego "Dieta optymalna" oraz książkę o ziołach ojca Klimuszki, gdzie wśród wielu kuracji była także mieszanka ziół zalecana przy cukrzycy.Po 3 miesiącach tej diety oraz ziół cukier spadł u niego do 160 i odstawiono insulinę. Oczywiście nie ma 2 takich samych przypadków - ale ten opisany przeze mnie znam bezpośrednio.Zdrowia Ci życzę!
ktoś kiedyś słyszał o cukrzycy z 40 lat temu czy wiecej nawet te 30 lat temu teraz dużo sie słyszy dużo ludzi choruje na cukrzyce mam znajomego nawet nie widział ze ma cukrzyce lekarka kazał mu pić wodę z cukrem ze grypa czy co to go tak rozwaliło że na oczy nie widział i przytomnośc stracił nawet nie wiedział ze ma cukrzyce
Też miałem znajomego cukrzykaNie jest to przyjemne
Ale dożył 80+
Ale dożył 80+
ząbki umyć maskota do spania trza wziąć, lampkę nocną właczyć i do spanka sie przygotowywac
edo8 rozumie i dziekuje , tak niema takich samych dwuch przypadkow ja nieraz mam tak ze jak duzo chodze i np usiade na chwile np zeby odpoczac czuje ,jak przestaje miec czucie w nogach nogi robia sie waciane tez, i nagle zaczyna mna trzasc wtedy szybko robie poziom cukru czyli mierze cukier poniewaz aparat nosze zawsze przy sobie i przewaznie gdy czuje cos nie takiego to sa oznaki tzw hipoglikemi do ktotrrej niewonlo dopuscic tez bo mozna za chwile skonczyc zycie jesli sie niepoda czegos slodkiego np, cukierka krowki ktory jest wskazany przy nadmiernym spadku cukru jak mi spada cukier zaczyna mnie calego czesc j akbym mial padaczke jakas, ludzie jak cos takiego widza na ulicy to najczesciej reaguja uciekajac, gdy zaczyna trzasc czlowieka to cukier jest w granicach 45 do 80 nie wolno dopuszczac do takiego spadku cukru
dużo tych chorób jest teraz z płucami dużo osób ma oprócz astmy to dużo ludzi ma tą gorszą opcha jeśli nie przekręciłem, dla tego zdrowie najważniejsze co ci z kaski gdyby były jak zdrowia nie kupisz trochę w zdrowiu kaska pomoże ale jak coś poważniejszego to nawet kaska nie pomoże dla tego życzę wszsytkimm zdrowia
tak cukrzyca zawsze pojawia sie do 40 roku zycia, juz ostatecznie,i zalezy to tez od osoby, ja cukrzyce mam wykryta od2013 roku,ja oprocz cukrzycy jestem astmatykiem alergikiem , dlatego wczesniej napisalem ze cale zycie tylko szpitale i te leki na okretke i cale zycie pod gore
Żyjemy żeby umrzeć o tym też trzeba pamiętać a czas szybko leci, wiadomo leiej nie myśleć i cieszyć sie tym co jest lub przednami jak nie choroba to wypadek nie wiem co nas czeka Lepiej żeby nic się złego nie stało
2 979 656. Mulag 2017-09-17 (23:03) Krakus
ząbki umyć i do spanka sie przygotowywac
..............
Zostaw je w łazience, rano umyjesz
ząbki umyć i do spanka sie przygotowywac
..............
Zostaw je w łazience, rano umyjesz
moja mama miała już śpiączkę cukrzycową dawno ale ją odratowalijeszcze trochę i b/yło by po niej arczibalik
dlatego tez kiedys napisalem tu na stronce ze niegram w eurojackpota i nieczhe tych 127milonow poniewaz czuje ze nie zdaze tego wydac jakbym i trafil , ja wiem ze dlugo nieporzyje,bo wiem jak i sie czuje teraz niektore dni to sie czuje jakbym juz mial te 87lat, a nieraz jest tak zeczuje sie na jakies 24lata, a jestem juz po 40z hakiemdlatego niegram na jakies potezne wygrane ,wiem co to jest spiaczka cukrzycowa, tez tak mam nieraz , , czlowiek momentalnie usypia co tez iniejest zabardzo wskazane tez ale to jest normalka w objawach cukrzycy
a moja mama w cukrzycy wszystko je tylko liczy i waży dostrzyka insulinę i też ma wysokie cukry
pluszak w łóżku lampa włączona kołderka jest podusia jest tylko się kłaść i smacznie spać
mulag wiem to tez ale dziekuje za zyczonka abym dluzej zyl, ja tez zawsze wszystkim zycze duzo zdrowka bo zdrowko jest najwazniejsze, tak junak56 to jest jak zaraza ta cukrzyca
dziekuje wszystkim za zyczonka dlugiego zycia, bede sie staral aby zyc, ale ile pozyje to czas pokaze, junak 56 ja tez pilnuje wagi swojej i tego co jem, i tych por lykanie i wkuwania tego swinstwa
dziekuje wszystkim za zyczonka dlugiego zycia, bede sie staral aby zyc, ale ile pozyje to czas pokaze, junak 56 ja tez pilnuje wagi swojej i tego co jem, i tych por lykanie i wkuwania tego swinstwa
wszystkim dziekuje za zyczonka dlugiego zycia junak 56, mulag,vondeoff edi8 itd
trzeba za przeproszeniem się w kur... na siebie na swój organizm i chorobę zacząć to kontrolowac nauczyłem się tego od ludzi z Azji
oczywiscie przestrzegać zaleceń lekarza ale oprócz tego można duchowo to razem z caiłem powiązać zawsze pomaga
Warto wysłuchać:
http://www.polskieradio.pl/130/5925/Artykul/1857221,Polski-futbol-w-sidlach-bezpieki
http://www.polskieradio.pl/130/5925/Artykul/1857221,Polski-futbol-w-sidlach-bezpieki
jutro idę wybrać nowy dowód osobisty podobno inne od tego co miałem
taK mulag sa nowe dowody juz bez miejsca zamieszkania i sa ladniejsze tez dostalem nowy , juz 3 z koleji 21 sierpnia i chyba juz ostatni
patrz jak ci w dowodzie zeskanowali zdjęcie...jak zmieniałam dowód...to ucięli mi szyję trochę brody...rok chodziłam z tym dowodem...brat raz spojrzał i mówi idź wymień bo źle zrobilu...i wymienili
a zalecem lekarza przestrzegam ipilnuje brania lekow tez i tez sie pozytywnie nastawiam ale to tylko nie wystarczy,ale sie niezalamuje
o rety kotlety będe patrzył jak dają mówili 3 tygodnie na wniosku że 4 ale dostałem dokument i tam był adres i w pecetku na stronie sprawdziłem ze gotowy wieće jutro ide
umnie mic mi nieucieli na zdieciu ale troszke mnie odmlodzili jakby i troche wlosow ukradli z glowy
tak i przedtem na dowodzie bylo 1 twoje zdiecie a teraz sa 3, jedno duze i dwa w hologramie a chca wprowadzic juz takie dowody elektroniczne jako aplikacje w smartfonie tylko ciekawy jestem co i jak bedzie jak ktos ci takiego smartfona buchnie co wtedy tym dowodem
w sierpniu w połowie się sko=ńczł wiedziałem bo zdjecia zrobiłem ale tak zapomniałem że wewrześniu poszedłem
a jak ktoś nie ma smartfona tylko telefon na przyciski ja ma nokię starą na przyciski
Na którą parkę....? ..72,73.....76,79
i może któraś z tych 64.....69
i może któraś z tych 64.....69
to troszkę do du.. brak za meldowania brak krwi by ratowac człowieka
teraz jak się wchodzi na multipasko z telefonu jest kawa Janosika2009 i czat multipasko i można czytać bez logowania a jak chcesz pisać trzeba być zalogowanym
Moze mnie poprzecie by Pako dał deszcz i snieg do emotek troszke wiećej tych emotek
Też mam odebrać-za miesiąc
Ale swojej fotografii raczej bym sobie nie życzył-Istny portret Doriana Greya-
Ale swojej fotografii raczej bym sobie nie życzył-Istny portret Doriana Greya-
mulag unas w polsce nic niema za darmo, tylko zawsze slowo zucaja szczegolnie politycy za darmo i na wiatr, ja kiedys mialem takie zdarzenie ze na tel.stacjonarny dzwonili mi z orange abym odnich wziol sobie tv cyfrowa, ja im zawsze powtarzam ze mam internet i tv cyfrowej nie potrzebuje, ale tu chodzilo oto aby mnie naciagnac na kase wkoncu babka mi powiedziala ze jesli wezme unich telewizje cyfrowa to dostane modem internetowy taki do laptopa za darmo, a ja wtedy niemialem jeszcze laptopa i przekazalem ze zamiast tego modemu z neytem to wolalbym laptopa czy jest taka mozliwosc?jak facetka sie spienila tam po 2 stronie sluchawki,i zaczela krzyczec ze wszyscy by tylko cos chieli i za darmo a nikt niechce noic placic, itd, wtedy jej odpowiedzialem ze ja modem moge sobie kupic w sklepie bo sa tansze ale laptopa z checoa przyjme ,wiec ta pani szybko sie rozlonczyla i juz wiecej niedzwonila
2 979 720.. " zucaja szczegolnie politycy za darmo " <<za darmo , chyba żartujesz za grubą kasę , to tak
Pomijam... blędy
Pomijam... blędy
mówie ze mam zdjećie z liceum to nie aktulane a ja jej mówię to co to liceum moje jest nielegalne i nie aktualne
Gdzieś obiło mi się o kłapciuchy że przed drugą wojną świat. też był taki wysyp
grzybów.
A Hister <<błędu nie ma) lubi się powtarzać
grzybów.
A Hister <<błędu nie ma) lubi się powtarzać
czesto tez wydzwaniaja domnie z jakimis glupi ofertami itd i teraz jak np jestem w domu i np dzwoni telefon, i ja np odbieram go to pierwsze pytanie z mojej strony pada czego tam znow, i ile moge na tym zarobic i ile stracic wtedy szybko sie rozlanczaja i nabieraja wody w ustach_bo niewiedza co maja powiedziec wtedy
2 979 707. Pan
Fajne dwie pierwsze parki, ale ciężki wybór może do rana uściślę
Fajne dwie pierwsze parki, ale ciężki wybór może do rana uściślę
najlepsza bron na niechiane telefony ile moge zarobic a ile stracic