Wpisy 2 978 707 – 2 978 806
16 września 2017 22:01 → 16 września 2017 23:30, 100 wpisów
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
gryks 76 ja lubie liczbe 23 kreslic w mini czesto,
kubus o jakim ty konkursie piszesz bo niewiem o co biega?
kubus o jakim ty konkursie piszesz bo niewiem o co biega?
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 3 zestawy, były na NIE.
Opiszę liczby Gryksa. 4 liczby: 3 - 5 - 11 - 14.
Prognoza: 0-1/4. Jest 1/4.
Sprawdziłem 3 zestawy, były na NIE.
Opiszę liczby Gryksa. 4 liczby: 3 - 5 - 11 - 14.
Prognoza: 0-1/4. Jest 1/4.
Qbam dziekuje, ale nie jestem zwolennikiem wpisywania nr na stronie jakiejkolwiek. Zobaczymy za jakis czas co pokaze los?moje typy.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
nie numerów-może być kwitek wygranej-zapraszam do konkurencji z innymi
Aaa ok to wrzuce nie ma problemu.
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 91 283,10 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
Pasko mam pytanko jak wygląda punktacja za typowanie w eurojackpot ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
No to kumulacja 12mln PLN przy takich cyrfach..
Czekam na 12mln PLN
Czekam na 12mln PLN
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
Planuję wdrożyć całkowicie nową punktację za Ligę od przyszłego miesiąca.
Nie będzie już oparta na wygranych, a raczej na prawdopodobieństwie trafienia.
Nie będzie już oparta na wygranych, a raczej na prawdopodobieństwie trafienia.
kubus gdzie ty chcesz aby ten kwitek wygranej wrzucic z wygrana?
Prawdopodobieństwo to ucziwy sposób punktacij
to zabawa Artur-ale wiem ze wysrubowałem kwote bo wygrać w TS 100 zł to nie lada sztuka
dobra kuba, ale gdzie mam to wrzucic w profil swoj czy gdzie?
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Prawdopodobieństwo ma się nijak do wypłat, szczególnie w EJ, a już kasa jest dzielona po uważaniu.Przykład: ostatnie 4+2 trafienia ostatniego losowania
Ja wrzuce qbam w swoj profil. Tam bede zapisywal
jak chcesz tylko lepiej byłoby się sprawdzić z innymi Namagnesowany
wygrana dzielona na koszt zakladu najlepiej od razu widac kto ile wycisnal z tota
w takim wypadku za EJ byłoby 6 punktów za wygrane 30 zł ... lub 12 punktów za wygrane 59,60 zł
generalnie zakład jest dokładnie 5 razy droższy niż Multi Multi na którym bazowana jest punktacja, więc punkty to będzie wygrana podzielona przez 5.
wygra ten kto najmniej wlozyl a najwiecej wyjal
wiadomo ze nikt nie zagra za kafla systemu czy 3 kafle to po co ich gloryfikowac
wiadomo ze nikt nie zagra za kafla systemu czy 3 kafle to po co ich gloryfikowac
przykładowo przy ostatnich wygranych ... za 3/5 oraz 1/2 było 59 zł.
Zamiast grać w ten sposób, ktoś mógł zamiast tego puścić sobie zwykły zakład Multi Multi bez plusa na 2 liczby z 5-krotną stawką.
Również zapłaciłby 12,50 zł. Jeśli trafiłby 2/2, dostałby 80 zł.
Prawdopodobieństwo trafienia 1 do 16
Zamiast grać w ten sposób, ktoś mógł zamiast tego puścić sobie zwykły zakład Multi Multi bez plusa na 2 liczby z 5-krotną stawką.
Również zapłaciłby 12,50 zł. Jeśli trafiłby 2/2, dostałby 80 zł.
Prawdopodobieństwo trafienia 1 do 16
tak więc ten kto zatypuje w Multi Multi 2 liczby i trafi 2/2 ... dostanie więcej punktów niż ten kto wytypuje 3/5 i 1/2 w Eurojackpot....
Kupon EJ powinien kosztować max.10PLN
Wówczas "automatycznie" człowiek wykładałby na koniec tygodnia 10PLN
z portfela i szukałby szczęścia A tak 12.5PLN, to nieco mniejsza zachęta..
Resumując w EJ - raz, ale na 2tyg. może rzadziej, czyli przy większej kasie.
Wówczas "automatycznie" człowiek wykładałby na koniec tygodnia 10PLN
z portfela i szukałby szczęścia A tak 12.5PLN, to nieco mniejsza zachęta..
Resumując w EJ - raz, ale na 2tyg. może rzadziej, czyli przy większej kasie.
oczywiście Eurojackpot będzie dużo trudniej trafić w tym przykładzie... natomiast fakt jest faktem że finansowo 2/2 w Multi Multi jest lepsze.
wszystko sproawdzic do podstawy czyli 1 zainwestowanej zlotowki
kto najlepiej pomnozy to wygrywa lige,robta co chceta, ring zweryfikuje wszystko nad ranem , rudy za to placi
para
5,50
nie była wylosowana od 15 lipca
od początku EJ
w liczbach 1-10
NIGDY nie wylosowano
4,10
5,50
nie była wylosowana od 15 lipca
od początku EJ
w liczbach 1-10
NIGDY nie wylosowano
4,10
i tak bedzie widac wybitnych w rankingu euro jacek, kto trafia a kto nie
a ja przychodze na strone ze swoim mieszkiem zlociszy i potrzebuje goscia ktory mi mnozy zlotowki konretnie, w kogo mam inwestowac
ranking to inna kwestia... tam będzie faktycznie zsumowana wygrana w ostatnich 30 dniach
a z rankingiem realnych wygranych na forum nie wstrzeliłem się zbytnio chyba nie ma ich zbyt wiele
już teraz ranking eurojackpota jest dostępny https://www.multipasko.pl/typowania/ranking/eurojackpot/
KUBA wejdz domnie na profil i zerknij tam i odpisz czy oto ci chodzilo?
dokładnie Artur tylko że od dnia dzisiejszego żeby były równe szanse wejścia
czyli ten kupon niebierze udzialu z tamtego roku rozumie tak? tylko z tego roku?
z 2017
z 2017
pozostaje przy mm , wirtualne fortuny nie dla mnie niestety nie mam czasami ostatnio czasu zatypować na zielonej , może jesienią .
a dziś 7,11,18,31 ładnie weszły 4/6, 4/7 , 4/9 i eksperymentalny pustak
a dziś 7,11,18,31 ładnie weszły 4/6, 4/7 , 4/9 i eksperymentalny pustak
w grze Lotto czy też Mini Lotto ranking nie opiera się na rzeczywistych wygranych, a to dlatego, że:
1) wygrane są z opóźnieniem podawane, więc rankingi byłyby aktualizowane z opóźnieniem (w sumie mały problem)
2) czasami padają wygrane np. 5/12 w Mini Lotto, czy też 6/12 w Lotto, a na Lotto nikt nie trafia głównej wygranej i nie ma podanej kwoty za tą wygraną (większy problem)
1) wygrane są z opóźnieniem podawane, więc rankingi byłyby aktualizowane z opóźnieniem (w sumie mały problem)
2) czasami padają wygrane np. 5/12 w Mini Lotto, czy też 6/12 w Lotto, a na Lotto nikt nie trafia głównej wygranej i nie ma podanej kwoty za tą wygraną (większy problem)
dzielic na zlotowke wszystko i wiem komu ufac z moja zlotoweczko
no to przyblizony hajsik, nieproblem
no to przyblizony hajsik, nieproblem
wszystko od momentu założenia tematu fajnie że przystąpisz bo chętnych nie ma z wiadomych powodów
jest 12 000 pkt
Bo zakład jest około 1000 razy droższy niż w Multi Multi ... gdyby nie był to byłoby 12 000 000 pkt.
Bo zakład jest około 1000 razy droższy niż w Multi Multi ... gdyby nie był to byłoby 12 000 000 pkt.
wygrana przy 6/12 faktycznie wyniesie w tym wypadku około 12 milionów złotych przy koszcie zakładu 2772 zł
no okej rozumie Kubus to teraz z tym bedzie trudno napewno bo zobacz jakie liczby wychodza ostatnio i ile osob wogole cos trafia a na kwote 2z10 to raczej nie dostaniesz potwierdzenia z kolektory ile trafiles
no wlasnie za co 12 tys jak 3 tys wydal na zaklad, tyle zlotoweczek zainwestowanych
Multi Multi jest po prostu punktem odniesienia ... tam punkty = wygrana w zł.
Natomiast w innych przypadkach jest przeliczane ile mielibyśmy za to zakładów Multi Multi .... i wygrana jest dzielona przez tą ilość.
Natomiast w innych przypadkach jest przeliczane ile mielibyśmy za to zakładów Multi Multi .... i wygrana jest dzielona przez tą ilość.
Artur waśnie o to chodzi zestawy na sucho kosztują średnio 100 tys rocznie gdyby je słać
więc wprowadziłem utrudnienie w postaci rzeczywistych wygranych
więc wprowadziłem utrudnienie w postaci rzeczywistych wygranych
bo jakbyś zagrał za 3 tys zł i trafił 10/10, to wygrałbyś około 250 milionów ... czyli 20 razy więcej niż w Lotto .... no i punktów jest 20 razy więcej ... wszystko się zgadza
pomijam kwestie że tyle nie można wygrać w MM po zmianach regulaminu
za wysoko to idzie lepiej byloby zjechac do zainwestowanej zlotowki to byloby tylko 4 tys pkt a za multi 100 tys pkt
no można i tak. Ale wtedy wszystkie punktacje pójdą w dół 2,5 raza
bo tak to za duzo mieszania uwzgledniac prawdopodobienstwa skoro na koncu liczy sie tylko realna kasa
z drugiej strony pokazywałoby, że ktoś zarobił w tym wypadku z każdej zainwestowanej złotówki 1,50 zł
megamocny... obecnie w lidze właśnie nie liczy się wcale prawdopodobieństwo, a jedynie kasa
ja się tylko zastanawiam, czy nie zmienić tego na prawdopodobieństwo ... na kasie to się opiera od początku jak przedstawiłem wyżej.
2 978 761. emeryt 2017-09-16 (22:59)
od początku EJ w liczbach 1-10 NIGDY nie wylosowano 4,10
.............
Info o tyle nieprecyzyjne, iż od początku EJ jako Euroliczby był dostępny tylko zakres 1-8, zaś obecny zakres 1-10 został wprowadzony dopiero od października 2014
od początku EJ w liczbach 1-10 NIGDY nie wylosowano 4,10
.............
Info o tyle nieprecyzyjne, iż od początku EJ jako Euroliczby był dostępny tylko zakres 1-8, zaś obecny zakres 1-10 został wprowadzony dopiero od października 2014
trafia pione 280 pkt za trojke 22 pkt za pewniaka 4 1.5 i tez widze kto trafia