Wpisy 2 976 973 – 2 977 072
15 września 2017 11:00 → 15 września 2017 13:51, 100 wpisów
Widziałem fajne czerwone Lamborghini cena ...........
jak na to reagujesz Jagawisia?
jak na to reagujesz Jagawisia?
Bytom
choć cie do mnie nawet na chwilkę dobrze was oddam za rzecz materialną
Slawek10 850000
ciekawe czy ci co wygrywaja to maja jakies sposoby czy nie ,no i czy wysylaja duzo kuponow czy np po jednym?
to daje 13562500 tyle nawet za 5 z 5 nie dadzą wygrasz 5 z5 a wiecej zostawisz
Jednego co trafił 18700 tylko i trafił 5/5
Ciekawe czy Bolek dziś zagra o 127 000 000
inni polityce tak bedą mówić ze wygrywali to jest ich parasol ochronny
ładnie było i sie z pier,,,,, a tu cza wyjśc a nawet się nie chce
30 lub 31 stycznia 2015 roku zagrał zchbika i o ile pamiętam padło wtedy 11 wygranych płatne 18700 i jeden znich u mnie trafił jak zobaczył ile płacą był bardzo wkur
mulag taki domek i skroma trawka to nie,bo takie cos to tylko jest w alejce zasluzonych w lunaparku jak wygrasz to sobie kup cos wiekszego ijeszcze troche pozyj czlowieku a nie zycasz sie odrazyu na maly domek i trawke
Nic uciekam życzę powodzenia tym co czekają na 14 ja nie czekam nigdy bo nie gram multi mój czas o 21 40
sławek10 wystarczy 1 a trafny w mini i masz kase
okej rozumie jagwisia i mulag to trzymajcie sie cieplo no ja teraz tez narazie nic nie wysylam dopiero na wieczor jakiego kuponika moze w mini lub multipo 1 i koniec
hejka witaski
co tam?
jest ktoś na czacie czy wszyscy po szli?
jest ktoś na czacie czy wszyscy po szli?
Czekamy na Islandorke
Polecieli do kolektur zobaczyć czy dziś tam chodzą nago
zbigniew q hehehe
ja tam już w Polskie lotto grac nie będę
jedynie jak będę potrzebować zmienić np. 100 zl to kupie 3 zdrapik po 1 zl
ja tam już w Polskie lotto grac nie będę
jedynie jak będę potrzebować zmienić np. 100 zl to kupie 3 zdrapik po 1 zl
Tak mało
TS już na mnie nie za robi bo wczorajsze losowanie o 14 było tak sfałszowane ze golym okiem widoczne
wolę małymi łykami a zarobić cos więcej
Wco
w poniedziałek po wysylam kilka trojek 9 z 49 w czeskiej fortune
zbigniew q za trojke 9 z 49 placa na nasze 241.50
1 trójka na cały mesiąc 60 losowań kosztuje 108,60
wiec powinienem być z trojki 132,90 na plus
1 trójka na cały mesiąc 60 losowań kosztuje 108,60
wiec powinienem być z trojki 132,90 na plus
Sniezynek1554 grasz dziś eurojasia
zbigniew q można też grac na czwórkę 1610 na nasze koszt gry systemikiem 325,80 na caly miesiąc a szansa na 4 jest tez nawet
zbigniew q
szansa wygrania eurojakopta sa mizerne
nie ma się gdzie dowiedzieć o minimalnej wygranej
szansa wygrania eurojakopta sa mizerne
nie ma się gdzie dowiedzieć o minimalnej wygranej
na stronie pasko sa wygrane eurojakopt ale nic nie pisze nie ma uzupelnenia wygranych a pasko mogl to zrobić szkoda ze takiego info nie było
można by zobaczyć czy jak zainwestuje 12.50 czy np. wygrana będzie 177 zl
jak w mii grasz za 1,25 to pi razy oko wiesz ze możesz wygrac np. 15 zl w estra pensji tez wiesz ze np. 10 zl czy 5 zl albo w lotto za 3 24 zl
Tu nie ma jakiej kolwiek info
TS wydal broszurke do kolektorow z prawdopodobieństwem wygrania
mogli np. podac 1 przykład z wygranymi
można by zobaczyć czy jak zainwestuje 12.50 czy np. wygrana będzie 177 zl
jak w mii grasz za 1,25 to pi razy oko wiesz ze możesz wygrac np. 15 zl w estra pensji tez wiesz ze np. 10 zl czy 5 zl albo w lotto za 3 24 zl
Tu nie ma jakiej kolwiek info
TS wydal broszurke do kolektorow z prawdopodobieństwem wygrania
mogli np. podac 1 przykład z wygranymi
w opcji wygrane jest eurojakopt
ale nie można nic od czytac jak by pasko uruchomil yo wcześniej co bym widział minimalna wygrana to może bym za ryzykowal
ale nie można nic od czytac jak by pasko uruchomil yo wcześniej co bym widział minimalna wygrana to może bym za ryzykowal
zbigniew q choć prawdopodobieństwo wygrania minimalnej kwoty jest straszne
w extra pensji trafienie 3ki gdzie masz 5 z 35 w mini 5 z 42 jest trudno a co dopiero 5 z 50
w extra pensji trafienie 3ki gdzie masz 5 z 35 w mini 5 z 42 jest trudno a co dopiero 5 z 50
pasko dzięki za info o testerze nic zobaczymy jakie będą wygrane może raz w m miesiącu puszcze eurojakopta
nie mniej w nasze TS już grac nie będę bo jak pisałem wczorajsze losowanie o14 było tak sfałszowane ze golym okiem widoczne
nie mniej w nasze TS już grac nie będę bo jak pisałem wczorajsze losowanie o14 było tak sfałszowane ze golym okiem widoczne
ide swoje sprawy zalatwiac będę pozniej
czesc sniezynek
Ja jutro walczę o 3\5 podstawa 3 z jednej dychyMiałem po 2 pary Ale kicha
Zbyszekkumpel też trafił pechowo5/5 przy 4 piątkach było 54 z groszami - podatek
ja tez na wieczor sobie wysle mini i starczy dawac zarabiac tesikowi niech inni laduja kase jak chca czuje ze dzisiaj bedzie dla polakow wielka wtopa kasy w eurojackpota, wszyscy sa tak napaleni na te miliony , a niewiedza ze jesli nie trafia to pozniej beda plakac i narzekac ze znow nietrafili, ja wszystkim zycze by wygrali ale czy ktos trafi z polski to w to niewierze no chyba ze to ktos bedzie z warszawy i z rzadu ktos kto spi na kasie i postawi kuponow tak za okolo 50tys zł moze taki miec szczescie to trafic, uwazam ze ta gra jest to zwyklym naciaganiem kapitalu zachodniego polski i biednych polakow
Www.eurojackpot.org/wyniki tu macie ostatnie wysokosci wygranych.
Ja nie wiem?Chciałem jutro 4 duże ale i 12 miniA Miałem zmieścić się w 4 dyszkach
no to eurojackpot (skreslony ) puszczony plus jeden multi z plusem i 2 mini ciekawe co z tego będzie
Dziś 3 kabarety cyrki rodeo na 102 jeden o 14stej drugi o 20stej trzeci o 21 40
Grajcie na mokro
Na sucho nie warto bo później można mieć w gaciach mokro
Zag69 zagrales już w eurojacka
Daj wszystkie
Mnie się dziś podoba
29
37
65
I ma taka 3/3 puszczoną 29-37-65 hm