Wpisy 2 972 495 – 2 972 594
11 września 2017 10:30 → 11 września 2017 12:48, 100 wpisów
Przerwa.
Gdzie 51 na plusie ? Gdzie 8 na plusie STS oszustwo
chory STS
witam
krasnalek
{{hej
Jasiu sprawdzisz???
Jasiu sprawdzisz???
Krasnalek na dniach
Stryjek
Krasia dziś ósemki
Nie ma Jaśia.
Witam zeberki
Witam menow
Dziś nie gram ,jutro 2 duże i 6 mini 2 Losowania a teraz
Witam menow
Dziś nie gram ,jutro 2 duże i 6 mini 2 Losowania a teraz
Numery do Eurojackpot na wirtualne losowanie takie dałem 5,17,24,46,50//4,9
Grał w Eurojackpot nie będę po pierwsze za drogie a po drugie głupie jest Ekstra Pensja odpowiednikiem tej gry i nic nie wygrałem za 3 lata grania od początku do kwietnia tego roku po wprowadzeniu zmian w codziennym losowaniu 5/z35 to nie to samo co 5/z 50 ale to chyba jest jasna różnica między tymi dwoma nie porywam się na ta miliony jak tysięcy nie mogę wygrać dlatego też ja nigdy nie zagram w realu w Eurojackpot
A przecież jest i Mini 5 z 42!!!! I tylko 1,25 dotarło do waszej świadomości te fakty czy nie lepiej w to zagrać
Gra która kosztuje 2euro u bogatych sąsiadów w biednej kaczylandi ma kosztować 3euro bo Polacy to frajerzy...co za dno i wodorosty.
Polak ma we krwi narzekanie jednak to prawda
nikt nikogo nie zmusza do gry
poco narzekać po prostu nie grać
nikt nikogo nie zmusza do gry
poco narzekać po prostu nie grać
dla mnie gra jest za droga i nie bede gral, ale nie narzekam od soboty jak stara baba
Hej hej. Jak myślicie ile zostanie zawartych Eurojackpotów na premierowe losowanie z Polską?
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo
a potem będzie małooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ja myślę że będzie bum na pierwszych kilka losowań, a potem spadnie. Wszystko będzie zależne od aktualnej kumulacji w Lotto
Ja pomimo tego, że nie chciałem to zagram w sobotę w Eurojackpota. Ale tylko z ciekawości
Makler olewam to eurolotto gram w Lotto Plus i te 5Milionów mnie interesuje a póki co to w kosmos się nie wybieram na dziesiątą galaktyke
Forsami-lotto też mega trudno trafic,a dla wielu czy 14 mln kombinacji czy 95 nie bedzie miało znaczenia
No to właśnie poco mi se du.. i głowe jakimiś tam eurogłupimi grami zawracać za takie kosmiczne pieniądze jak tu taniej a nic nie idzie i tak wygrać tu zdrowy rozsądek nakazuje i wygrywa
"Nie będę grać w EJ bo za drogo".
Powiedziała babcia kupując zdrapkę za 20 zł...
Powiedziała babcia kupując zdrapkę za 20 zł...