Wpisy 2 972 345 – 2 972 444
11 września 2017 00:01 → 11 września 2017 09:27, 100 wpisów
Trzęsienia ziemi zbliżają się do... Europy.
Pół godziny temu zatrzęsła się ziemia pod dnem morskim między... Irlandią a Grenlandią.
>> 5.9 M <<
Pół godziny temu zatrzęsła się ziemia pod dnem morskim między... Irlandią a Grenlandią.
>> 5.9 M <<
TS stoisz na krawędzi... przepaści ze swoimi pomysłami/czytaj zdzierstwem/.
Jeszcze ze 3 lata i po... TS.
Jeszcze ze 3 lata i po... TS.
Qbam,g-tech ma się z pewnością bardzo dobrze,szczególnie w Polsce-tak w ogóle to naeży podobno od jakiegoś czasu do De Agostini-niby kupili to jankeskie coś za 6 000 000 000 us$.
Jakoś nie mogłem zasnąć, dobrze, że jak na razie do nas nie doszły katastrofy i kataklizmy Janosik Dobranoc
w miastach kopalnianych sa male wstrzasy hm w pewnym sesie przyjemne uczucje a zarazem przerazajace jak z szafy leci komputer i monitor i nie wie sie co lapac i to w 11 pietrowym wiezowcu na 1 pietrze tak wlasnie mialem
Szykuje się solidny wstrząs w tym trójkącie:
Niemcy - Francja - Anglia.
Niemcy - Francja - Anglia.
Trzęsień ziemi będzie coraz więcej-szczelinowanie przy wydobyciu gazu łupkowego,duże sztuczne zbiorniki wodne tudzież elektrownie geotermalne powodują naruszenie równowagi skorupy ziemskiej i wstrząsy sejsmiczne na obszarach gdzie nie było ich od tysięcy lat.
co do zabawek ts osobiscie mam nadzieje ze beda one bardzo dlugo jak ktos chce jak ktos lubi bedzie gral bawil sie jak ktos nie chce to nie jego sprawa jak ktos nie lubi to niech sie nie udziela niech sie nie interesuje niech nie psuje komus zabawy i kropa dla mnie osobiscie zabawki ts sa przyjemna rozrywka milo spedzonym czasem przy typowaniu przy doborze liczb w zabawie z ts i kropa neich zyje ts
TS to szajs za dużo bierze,a za mało daje na wygrane,kto w to gra to
Nie ma za co przepraszać-tych gier jest tyle,że nie tylko w kieszeni ale i w głowie pustkę mogą zrobić.
nawet teraz pokazali co potrafią z frajerami zrobić,NIEMCY OKOŁO CZTERY RAZY BOGATSI,A PŁACĄ TYLKO DWA EURO,A MY OKOŁO TRZY EURO,TO JAK TO JEST,PRZECIEŻ PRPORCJONALNIE MY POWINNIŚMY PŁACIĆ O,50 EURO CZY NIE TAK?
Wszyscy płacą mniej,chociaż wszędzie zarobki większe niż w Polsce.
raz tylko zagram i zobaczymy,jak się uda to dobrze jak nie to też dobrze,tak na 8 zakładów za stówkę,a później już nie gram bo to za drogo
Dzień dobry miłego poniedziałku
Krasnalek
Grasz w nową grę
Cześć Wszystkim
krasnalka
..zmiany,żadna rewelacja to konieczność
krasnalka
..zmiany,żadna rewelacja to konieczność
a to trochę czasu trzeba poświęcić a przecież też Pasko ma rodzine
ale było by fajnie by całą wygraną zwinął ktoś z zielonej stronki
Liczba 23 w los 14:00 ma ostatnią szansę pokrzyżować plany Księciuniowi
wypadając z bębna.
Czy będzie tak bezczelna?
wypadając z bębna.
Czy będzie tak bezczelna?
https://kobieta.wp.pl/w-tajemnicy-nagrywal-jak-zneca-sie-nad-nim-zona-pieklo-jakie-mu-zgotowala-wyszlo-na-jaw-po-latach-6164041516816513a
Przez tyle lat?
na tym zgniłym zachodzie idziesz spać z kobietą a budzisz sie przy samcu alfa
ja może na otwarcie puszcze EJ , ale cena tego wynalazku zwala z nóg , więc to bedzie pierwszy i ostatni -- a może szczęsliwy
Dużo tu czytałem że zakład w Jacku jest droższy niż np. u Fryca
a czego się spodziewacie po kraju w którym tylu sprzedoli?
a czego się spodziewacie po kraju w którym tylu sprzedoli?
witam serdecznie, Forsami - ja zagram i zostawię sobie
dziewiczy kupon na pamiątkę
dziewiczy kupon na pamiątkę
Często zarabia się na głupocie bliźnich
więc jak się dają ...............
więc jak się dają ...............
czesc wszystkim
pobawie się w typowanie jednej liczby plusa w realu, 5 zł = 88 zł za trafione