Wpisy 296 851 – 296 950
11 maja 2011 10:55 → 11 maja 2011 11:24, 100 wpisów
Lestek>>
pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

jocia2-3 do roku jak pije piwo i tez z sokiem albo redsa to chodź na soczekk
jocia......kochana 

andromeda.....
Lestek.....
hefajstos....
kasika....
aga31....

andromeda.....

Lestek.....

hefajstos....

kasika....

aga31....

Nie wybrałem liczby 7 której się troszkę wystraszyłem a szkoda bo to jedyna liczba pierwsza we wczorajszym losowaniu
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
lestek to podobne liczby miałam w mini i trafiłam 3
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
Przedwczoraj zakupiłam za 2zł zakłady Kaskady w kolekturze poinformowano mnie że jestem pierwsz która u nich nadała . Wygrałam 2 zł i poszłam do tej samej kolektury nadać jeden zakładzik Kaskady i poinformowano mnie że nr drugi u nich w kolekturze również ja nadałam . Popularność zabójcza. Ponownie wygrałam 2 zł i idę zaraz do tej samej kolektury nadać jeden kuponik.
Gała...nie chrapię,podobno tak cichutko śpię,że nawet nie słychać jak oddycham

kasika ale jak zobaczysz, gdybym zamiast ten 2 zagrał siedem, byłyby 3x4/5 czyli łącznie 1500zł
u nas w gazecie byl konkurs lila- Zmien sie z Regionalna. Pokazane kobiety przed wizyta u stylistow i po wizycie. Z kopciuszka jedno dziewcze sie zrobilo jak ksiezniczka.
hefajstos.....bo niektóre kobiety nie umieją dobrać do siebie ciuchów,makijażu itd.To co powinny uwydatnić to chowają a to co schować,zatuszować ,uwydatniają i wychodzi z tego bubel.
Lestek nie puszczam bo sie nie oplaca- jedynie to tylko mozna laczyc w 8semki
Idzie Kubuś Puchatek przez las patrzy, a tam dzik.
Zaczął więc uciekać.
Schował się w swoim domku.
Dzik podbiega i krzyczy:
- Jest Kubuś Puchatek?
- Nie ma. - odpowiada Kubuś.
- Jak przyjdzie to mu powiedz, że Prosiaczek wrócił z woja.
Zaczął więc uciekać.
Schował się w swoim domku.
Dzik podbiega i krzyczy:
- Jest Kubuś Puchatek?
- Nie ma. - odpowiada Kubuś.
- Jak przyjdzie to mu powiedz, że Prosiaczek wrócił z woja.
Kumpel do kumpla:
Dzięki Bogu, w końcu dostałem rozwód, kamień z serca!
- I rogi z głowy...
Dzięki Bogu, w końcu dostałem rozwód, kamień z serca!
- I rogi z głowy...
Aśka! Zobacz jakie ciacho!
- Daj spokój, ma simlocka na palcu!
- Eee tam, simlocka da się ściągnąć!
- Daj spokój, ma simlocka na palcu!
- Eee tam, simlocka da się ściągnąć!
Placze koleś przy bufecie - podchodzi do niego kolega i pyta - Czemu płaczesz przyjacielu?
_ Tragedia się stała Edek. Twoja żona nas zdradza
_ Tragedia się stała Edek. Twoja żona nas zdradza

Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych mężczyzn?
Dupa na boku
Dupa na boku

rodzaje przebudzenia po ostrej imprezie
- na Kopciuszka - budzisz się w jednym bucie;
- na Rejtana - budzisz się pod drzwiami z rozdartą koszulą;
- na Królewnę Śnieżkę - budzisz się i dostrzegasz jeszcze siedmiu nieprzytomnych facetów;
- na Czerwonego Kapturka - budzisz się w łóżku babci;
- na Krzysztofa Kolumba - budzisz się i nie wiesz, gdzie jesteś;
- na Śpiącą Królewnę - budzisz się bo ktoś cię całuje, otwierasz oczy i widzisz, że pies cię liże.
-na Jezusa - budzisz się po 3 dniach
-na Kaczyńskiego - budzisz się we mgle r.....y o brzozę
- na Kopciuszka - budzisz się w jednym bucie;
- na Rejtana - budzisz się pod drzwiami z rozdartą koszulą;
- na Królewnę Śnieżkę - budzisz się i dostrzegasz jeszcze siedmiu nieprzytomnych facetów;
- na Czerwonego Kapturka - budzisz się w łóżku babci;
- na Krzysztofa Kolumba - budzisz się i nie wiesz, gdzie jesteś;
- na Śpiącą Królewnę - budzisz się bo ktoś cię całuje, otwierasz oczy i widzisz, że pies cię liże.
-na Jezusa - budzisz się po 3 dniach
-na Kaczyńskiego - budzisz się we mgle r.....y o brzozę
Wiek mężczyzn:
0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny.
20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny.
30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny.
40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić.
50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować.
60- ... lat - wypada zmienić markę.
Wiek kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.
0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny.
20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny.
30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny.
40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić.
50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować.
60- ... lat - wypada zmienić markę.
Wiek kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.

Płynie łódką Puchatek z Prosiaczkiem środkiem jeziora. Nagle Puchatek "łup" Prosiaczka w łeb wiosłem:
- Za co? - pyta Prosiaczek.
Puchatek:
- Bo wy, świnie, zawsze coś knujecie!
Na odludziu, w gęstym lesie żyła sobie rodzina: ojciec, matka i dwóch synów. Byli bardzo biedni, bo mieli tylko jedna krowę, która była dla nich całym ich życiem. Pewnego dnia wychodzi ojciec przed dom. Patrzy, a krówka leży rozpieprzona po całym podwórku. Mięso porozwalane na lewo i prawo, wszędzie masa krwi. Myśli sobie ojciec: Ta krówka była dla mnie wszystkim. Skoro jej już nie mam, to nie ma sensu dalej żyć. Ide sie powiesic. Jak pomyślał tak tez zrobił. Po paru minutach przed dom wychodzi matka. Patrzy a tu krówka rozpieprzona po całym podwórku, mąż się powiesił. Myśli sobie: Krówki już nie mam, maż się powiesił - nie mam po co żyć. Idę się pociąć. Jak pomyślała tak tez zrobiła - no i się zasztyletowała. Wychodzi starszy syn przed dom. Patrzy: Krówka rozpieprzona po całym podwórku, ojciec się powiesił, matka zasztyletowana - nie mam po co żyć. Idę nad strumień się utopić. Jak pomyślał tak tez zrobił. Poszedł nad strumień, ale w momencie gdy miał się już topić wyskoczyła złota rybka i mówi: Przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje życzenie. Na to syn: Ale co ty opowiadasz, ja nie mam po co żyć, nie mam ojca, matki no i krówka cala rozpieprzona. Ide sie utopic. Na to rybka: Przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje 3 życzenia i będziesz mógł wszystkich przywrócić do życia. To się spodobało starszemu synowi wiec się zgodził. Jednak rybka wcześniej zastrzegła, ze jak nie da rady jej przelecieć 3 razy, to będzie musiała go zabić. No wiec probuje młodzieniec. Przeleciał rybkę raz i drugi, ale trzeci raz już nie dal rady, wiec rybka zabiła chłopaka. Minęło kilka minut a na progu pojawił się ostatni syn. Patrzy, a tu krówka rozpieprzona wala się po całym podwórku, ojciec się powiesił, matka zasztyletowana. Myśli sobie: pójdę nad strumyk i się utopie bo nie ma już sensu żyć. Jak pomyślał tak tez zrobił. Gdy dotarł nad strumyk zobaczył zwłoki brata. Mówi sobie: teraz to już na pewno się utopie. Ale w tym samym momencie wyskoczyła złota rybka i mówi: przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje życzenie. Na co syn: ale co mi po tym jak wszyscy moi bliscy nie żyją. Wtedy rybka powiedziała: przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje wszystkie życzenia, ale pamiętaj, ze jak nie dasz rady to zabije ciebie tak jak twojego brata.
Hmm... A mogę przelecieć cię 10 razy?? - pyta młodszy syn.
Rybka zdziwiona mówi: oczywiście tylko pamiętaj co cię czeka jak nie dasz rady.
A mogę cię przelecieć 30 razy? - ponawia pytanie syn.
Owszem ale pamiętaj co ci grozi.
A mogę cię przelecieć 60 razy? - znów pyta syn.
No możesz - odpowiada sfrustrowana rybka.
A nie pękniesz jak krówka???
Hmm... A mogę przelecieć cię 10 razy?? - pyta młodszy syn.
Rybka zdziwiona mówi: oczywiście tylko pamiętaj co cię czeka jak nie dasz rady.
A mogę cię przelecieć 30 razy? - ponawia pytanie syn.
Owszem ale pamiętaj co ci grozi.
A mogę cię przelecieć 60 razy? - znów pyta syn.
No możesz - odpowiada sfrustrowana rybka.
A nie pękniesz jak krówka???