Wpisy 2 967 470 – 2 967 569
6 września 2017 19:33 → 6 września 2017 20:53, 100 wpisów
No tak wojna tacy sa ludzie najgorszy gatunek jaki mogl sie przytrafic planecie ziemia
W sumie nie wszyscy tacy sa ale ci co sa okey nie maja nic dopowiedzenia
Zeby bylo okey trzeba byc podobny do wiekszosci nie odstawac od wiekszosci
Na razie to pokazy siły no nie ale po coś się ćwiczy...
Treningi są przed Mistrzostwami i Igrzyskami tak tutaj ćwiczą też przed międzynraodowym turniejem
Treningi są przed Mistrzostwami i Igrzyskami tak tutaj ćwiczą też przed międzynraodowym turniejem
Na razie z prwnoscia wojny nie bedzie bo mistrzostwa w Rosji w pilke
Ja mam tylko po dziadku dwa pistolety po niemcach z wermachtu
Oczywiscie zezwolenie na to mam ale to nie wielka obrona jeden niesorawny drugi sprawny
teraz wojna może odbywać się na poziomie ekonomicznym-rozlew krwi nie jest nikomu potrzebny i zle wygląda
A mialem sprzedawac a tu ciapaty moga byc w polsce oby nie czym sie bronic
tak jakbyśmy mieli emigrować za ocean i wybierać miedzy Meksykiem a USA-choć czasem mogloby to być zle porównanie-jeden z największych rynkow na Ziemi Meksyk
Kupię karabin z zapasowym magazynkiem płacę
I pojde na wojne oczywiscie zgine ale bedzie to piekne zakonczenie mojego zywota na tym padole
Od razu zginiesz ja tam uczyłem się od najlepszych z Call Of Duty (wszystkie części przeszedłem) Kapitan Price, Soap Mactavish
większość gier proponuje wygraną w okolicy 200-300 tys wbrew pozorom to nie jest az tak duzo
Spac mi sie chce przez caly dzien 24 godzinki tylko przerwy by cos zjesc chyba jakis wirus przemeczenie
janosik
Mam blankiet do Eurowynalazku.
Nawet...ładny
Nawet...ładny
Faral.
Malinka.
Grać nie będę, ale mogę...sprawdzać liczby.
Witam już też widziałem blankiet do Eurojackpot są już po kolekturach za drogo olewam to gram w moje ulubione Lotto Plus
Dzisiaj nie mam liczb.
Doktor.
Do Eurojackpot można dawać liczby z Mini lub Ekstra Pensja 2,5,8,23,35. 6,15,23,31,39, itd
Janosik mam go ze 2 tygodnie kolor brzydki jak sr...... niemowlaka
Adis.
Jutro rano podam.
Pada deszcz, jeszcze nie dotarł do Krasnalki do Białegostoku.
Bolek.
Dzisiaj nie sprawdzałem.
mam pytanko-kiedyś ktoś wspominał że jakieś liczby w keno wystepuja po sobie sztywno w losowaniach-czy to prawda? ma ktoś jakies dane na ten temat?