Wpisy 2 965 554 – 2 965 653
4 września 2017 17:22 → 4 września 2017 20:57, 100 wpisów
Hellou
Czy ktoś może natknął się na wiadomość o rzekomym wybuchu , czy też awarii elektrowni atomowej w Belgii ?? w Niemczech podają ponoć dzieciom jod - ale nigdzie nie mogę rzetelniej sprawdzić tej informacji ??
Czy ktoś może natknął się na wiadomość o rzekomym wybuchu , czy też awarii elektrowni atomowej w Belgii ?? w Niemczech podają ponoć dzieciom jod - ale nigdzie nie mogę rzetelniej sprawdzić tej informacji ??
seven
w lipcu u nich była jakas awaria
a teraz tylko się obawiają kolejnej
http://niezalezna.pl/202196-niemcy-boja-sie-awarii-elektrowni-atomowej-tihange-juz-rozdaja-jod-czy-polacy-sa-bezpieczni
Cześć wszystkim
W związku z tym, że na innym forum pojawił się dziś odnośnie gry Eurojackpot w Niemczech następujący wpis omawiający koszt nadania:
" W Niemczech do każdego kuponu (nie zakładu) doliczany jest Bearbeitungsgebühr, czyli opłata manipulacyjna, i pewnie stąd ta końcówka w cenie.
Różni się ona w zależności od landu, gry i liczby losowań. W niektórych jest to 20 centów, w innych 25 lub 30 na jedno losowanie"
co oznacza, iż poza ceną 2 euro należy jeszcze wnieść dodatkową opłatę, to mam prośbę o info do osób które zawierały tam zakłady na tę grę, czy faktycznie musiały płacić jednak trochę więcej niż sama podstawowa opłata.
" W Niemczech do każdego kuponu (nie zakładu) doliczany jest Bearbeitungsgebühr, czyli opłata manipulacyjna, i pewnie stąd ta końcówka w cenie.
Różni się ona w zależności od landu, gry i liczby losowań. W niektórych jest to 20 centów, w innych 25 lub 30 na jedno losowanie"
co oznacza, iż poza ceną 2 euro należy jeszcze wnieść dodatkową opłatę, to mam prośbę o info do osób które zawierały tam zakłady na tę grę, czy faktycznie musiały płacić jednak trochę więcej niż sama podstawowa opłata.
Kto zna kodeks pracy można tydzień pracować bez umowy
Robert jak grać umiesz możesz jako organista pracowaćJa mogę śpiewać to młodzieży full będzie A z nich przykładni katolicy
Tomi po ludzku napisz
Mam systema ciekawy bioro pod uwagę tylko skupiska
Wydaję mi się że w polskim lotto najwięcej zabawy daje multi reszta jest trudna przy wejściu eurojackpota też można się bawić 12,50 raz na tydzień wstęp 40 mln polskie lotto 3x4 w tygodniu 12,0 nędzne wygrane
Część wszystkim gratulacje ropucha
Super
hejka wutam serdecznie
witam wszystkich
malinka hejka
dobra bo cisza będę pozniej
jakieś grubsze wygrane były
ja dziś tylko 16 zł wyciągnęłam od ts
a ile zostało wydane?
qbam ja pytałam o keno bo dziś wzięłam 7 keno z chybika i za pierwszym razem trafiłam 5/7 i potem jeszcze wysłałam 1x zwrot był
potem na 4x też chciałam ją częściej zagrać dziś a o 16.02 7/7
by było nie zagrane na tą godzine niestety
potem na 4x też chciałam ją częściej zagrać dziś a o 16.02 7/7
by było nie zagrane na tą godzine niestety
Tak, ja mam. Pewne jest że nie wygrasz
a mam fajne liczby te z chybika
ładnie dziś chodzą w keno
zapisuje je do kajetu
ładnie dziś chodzą w keno
zapisuje je do kajetu
janosik
Malinka.
Junak.
maniaku liczb wydane było niestety 10 zl
co tam w pogodzie dziś Janosik
...mam nadzieje że będzie spokojnie
...mam nadzieje że będzie spokojnie
chciałam się podbudować trafioną parką
no 2 zeta do tyłu malinka...
nie jestem maniakiem liczb...to tyljo moje hobby
nie jestem maniakiem liczb...to tyljo moje hobby
Dzisiaj w pogodzie spokojnie, trochę deszczu, bez burz.
Doktor.
junak ja nie o tobie tak
odpisywałam na pyt. maniakowi liczb-nick
Nie grać w wynalazki TS, zbierać pieniądze na eurowynalazek.
czy ropucha 5/5 trafiła w realu czy w typowaniach ?
Zgrywus.
Nie masz racji.
Można zgrać 1 zakładem który będzie miał...pozytywna prognozę.
Nie masz racji.
Można zgrać 1 zakładem który będzie miał...pozytywna prognozę.
Kędzior.
kędzior
zbieracie kasę na euro przekręt , mi na razie nasz polski wystarczy
trochę drogi ten wynalazek...
lepsza ekstra pensja...już od 2 liczb płacą...5 zł kosztuje..i mniej liczb
lepsza ekstra pensja...już od 2 liczb płacą...5 zł kosztuje..i mniej liczb
ropucha trafiła w realu sierpień to 4 x 5/5 i 2 x 7 10/10 gram bez stawek bo to hazard można zginąć
Junak.
Ja to tak widzę:
1. Junak: Motocykl, który przeszedł do historii polskiej motoryzacji.
2. Junak: młody działacz komunistyczny, który sierpem i młotem chce zapędzić chłopów do kołchozu w wersji rosyjskiej a w polskiej PGR.
Ja to tak widzę:
1. Junak: Motocykl, który przeszedł do historii polskiej motoryzacji.
2. Junak: młody działacz komunistyczny, który sierpem i młotem chce zapędzić chłopów do kołchozu w wersji rosyjskiej a w polskiej PGR.
meczyk się zaczyna zobaczymy co nasze orły dziś pokażą , może to tylko "orła cień "
11,49,2,75,57,66,76,19,58,71,51,24,35 witam te 13 liczb zacznie chodzić we wrześniu
>> Motorynka << wersja neutralna.
Taki mały żart.
Taki mały żart.
ropucha
Ojej.
jak przejdę na motorynkę to zostanie Vip czy nie...ale ty Janosiku zmienisz na ...pogodynkę...
Oj, chyba się nie gniewasz, bo tylko przedstawiłem 2 znaczenia tego słowa.
no dziś to z tych liczb zgrywus co z chybika to 1x7/7 6x5/7 23x4/7 i tam jakieś 3/7
Dzisiaj są imieniny Lilianny.
Lila:
Zajrzyj kiedyś tutaj.
Lila:
Zajrzyj kiedyś tutaj.