Wpisy 2 965 073 – 2 965 172
3 września 2017 22:12 → 4 września 2017 05:53, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
eM1ILION T juz jakis postep jest faktycznie jak burza idziesz
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 83 716,30 zł
2 965 076. gryks76 2017-09-03 (22:12) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
58,63,67,76
A z tych mam u siebie jedna
58,63,67,76
A z tych mam u siebie jedna
Na forum, w wątku z moim nickiem w tytule "Edi8 - metody, rozpisy, systemy" http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
we wpisie #1 108334 zamieściłem dość ciekawy system do MINI, który to system podał dziś user forum u Boćka.
we wpisie #1 108334 zamieściłem dość ciekawy system do MINI, który to system podał dziś user forum u Boćka.
Mi na mini by sie przydal ale cos sensownego... bo dzis 2/5 tylko nic nie wchodzi
Mini to dla mnie szczyt nie do zdobycia nawet w wirtualnym typowaniu jest12liczb a i tak jest
2 965 086. eM1LLION 2017-09-03 (22:21) Sztaba Złota
Mi na mini by sie przydal ale cos sensownego... bo dzis 2/5 tylko nic nie wchodzi
...............
Mając 2z5 w tym systemie o którym napisałem, miałbyś 9x 3/5
...............
Mając 2z5 w tym systemie o którym napisałem, miałbyś 9x 3/5
Forsami>> wszystko jest podane na forum:
2 965 085. edi8 2017-09-03 (22:19) Warszawa
Na forum, w wątku z moim nickiem w tytule "Edi8 - metody, rozpisy, systemy" http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
2 965 085. edi8 2017-09-03 (22:19) Warszawa
edi8 sam coś takiego wymysliłem kiedys myslać ze odkryłem ameryke-redukcja do wyboru 4 liczb.
A masz coś (oczywiscie nie jak tu na wszystkie opcje) na 3 powtarzajace sie liczby?
A masz coś (oczywiscie nie jak tu na wszystkie opcje) na 3 powtarzajace sie liczby?
do lotto
23,27,32,35,xx,xx
02,25,28,33,xx,xx
33,36,28,19,xx,xx
03,08,37,42,xx,xx
17,28,32,36,xx,xx
23,27,32,35,xx,xx
02,25,28,33,xx,xx
33,36,28,19,xx,xx
03,08,37,42,xx,xx
17,28,32,36,xx,xx
Kuba>> jeżeli trafisz te 3 liczby wśród 5, to w tym systemie o którym napisałem masz 4x 4/5 i 113x 3/5 - ale nie wiem o jakim zastosowaniu tych 3 liczb myślisz...Może pomyśl o systemie preferencyjnym na 3 początkowych pozycjach? A tak generalnie, to odpisz mi na forum, bo kończę na dziś i ew. jutro możemy tam popisać.
Ulewa ominęła Rzeszów, teraz zbliża się do Lublina.
Witam wszystkich
Załamanym chłopy i panie jestem
Mam problemy narobili mi znów wstydu podczas picia alkochou znajomi juz byłem w sklepie dziś i tragedia śmieją się wstyd
to nie jest strona z poradami psychologicznymi tylko o liczbach
Matka załamana śmiech przez łzy... Ojcu krzyczeć i płakać się chce
ide bo tylko w leb moze zmadrzeje choc masz na co zasluzyles wiecej picja paparapa ps trza isc jeszcze tepota moze byc zarazliwa
Gryks szanuje twoją wypowiedź ale nieraz piszą o pogodzie meczach bankach itp itd prosze toleruj mnie akceptuj i małym stopniu szanuj
Gryks nie jestem tępy prosze nie mów tak
: /
: /
Litości ,mądrości, miłości
zejdź na kulkę ziemską
wszyscy mamy nas.ne kum?
zejdź na kulkę ziemską
wszyscy mamy nas.ne kum?
Co to jest negatyw sprecyzuj to słowo...
...
Cierpie ja i rodzice są niepełnosprawni spodziewam sie niewiem czego
...
Cierpie ja i rodzice są niepełnosprawni spodziewam sie niewiem czego
Wykasowania tego wszystkiego i poszanowania mnie chodź w jakim stopniu i naprawienia szkód w małym stopniu boli mnie ich śmiech z tego : /
Nie dostaje wzwodu i mnie nie cieszy to : / jestem chyba zagubiony
Jak umre to umre niektórzy patrzą na to mam smutek i żal do pewnych osób i rozczarowany jestem ich postawą
Może za dużo rozżalam sie nad sobą zamiast się ogarnąć i w jakiś stopniu zmienić
Może będzie dobrze kurde : / chciałbym żeby pewni ludzie mi pomogli
Makler alkochol to zguba dla mnie... Przestac i pic i nacieszyc sie marnym życiem : / chodż troche
makler zaniechaj polewania
podaj lepiej pewniaczka na już dziś
Ja tez znikam : / dobranoc wszystkim narka i powodzenia w liczbach
Czesc Jest tu kto ?...
: / non stop myśle o tym wszystkim
Boje sie ich mam lęk'i wiece z***łem sobie życie wstyd dla mnie i dla rodziny
Hej myślicie że będzię dobrze
FRANEK wez sie za siebie, przestan pic, alkohol do zguba ludzkosci jest,przstan myslec o tym wszystkim, nie reaguj na czujes smiechy z ciebie tylko wez powiedz STOP ALKOHOLOWI smieszni sa tylko ci co pija i sie smieja z innch, ich wysmiewanie sie z ciebie swiadzcy o ich glupocie, ,ja wiem ze jesli przestaniesz pic i reagowac naa glupkow to sobie poradzisz chlopie, wierze wto ze jesli bedziesz chcial to wyjdziesz jeszcze na ludzi,ja uwarzam ze dasz sobie rade a o smierci zapomnij, jeszcze masz czas aby umrzec jeszcze nie teraz ,teraz jest czas aby zmienic cos wswojim zyciu na lepsze,jesli ty tegoo niezrobisz sam to nikt za ciebie tego niezrobi,zycze ci powodzenia i duzo zdrowka oraz duzo pozytywnego myslenia jutro tez jest dzien i wszystko mozna zaczac od nowa,
Plamę to ja dałem i koledzy wystawili mnie na pośmiewisko... Błazna zrobili i tyle przez alkochol...
Arczibalik miłego popołudnia
przede wszystkim zmien kolegow i towarzystwo, z tymi co sie zadajesz wyglada nato ze to sa imbecyle, smieszni to sa oni, nikt normalny i przy zdrowych zmyslach nie smieje sie z czyjejs ulomnosci ,czy tzw. choroby jakiej kolwiek,olej takie towarzystwo ktore cie poniza i wysmiewa, blaznami sa oni,nie TY, nie przejmuj sie chlopie nimi, tylko powiedz sobie od dzis nie pije ,chce sie zmienic ,bede normalnym czlowiekiem,przestane pic na dobre, powtarzaj to sobie w kolko i walcz z alkoholem, nie okazuj mu slabosci i pokaz ze jestes silniejszy od niego,
Arczibalik dziękuję za miłe słowa oby twoje słowa zamieniły się w złoto
dziekuje Franek i wzajemnie prosze cie niepoddawaj sie nigdy i nikomu, badz silny my tu wszyscy na tej stronie wiezymy w ciebie i wiezymmy ze dasz rade tylko ty musisz sie za siebie wziasc kolego,niemasz mi za co dziekowac ja chce abys sie zmienil na lepszego czlowieka niz jestes,chce abys sie wyleczyl z alkoholu i zobaczyl ze swiat jest piekniejszy gdy czlowiek nie pije , ja jestem np,abstynentem nie pije alkoholu wcale i zyje i twierdze ze bez alkoholu mozna zyc tez, moji koledzy tez pija i tez sie ze mnie smieja ze ja nie pije ,a mi to zwisa ich smiech ze mnie, zawsze im powtarzam,alkohol jest dla madrych ludzi a nie glupich,, i alkohol trzeba umiec pic a nie wlewac w siebie hektolitrami jak to robia inni,zawsze powtarzam tez takie slowa kolegom ja nie pije ,wy jak chcecie to sobie pijcie jesli mozecie ,ale jesli mozecie to wypijcie za moje zdrowie, i zawsze im mowie jedno takie powiedzonko moje kieliszek za duzo -wiadro za malo
Franek moje slowa nigdy nie zmienia sie w zloto, ale ty jesli mnie posluchasz i wszystkich tu ludzi z czatu ktorzy chca ci w jakis i sposob pomoc tez,i wieza w to ze daszsz rade, tak samo jak wierza tez wto ze wkoncu trafia ten los na loterji ,pamietaj wiara i sily czynia cuda tylko musisz chciec i uwierzyc ze ci sie uda wygrac,trzymam za ciebie aby ci sie powiodlo
Dziękuję i wzajemnie
Chciałbym chodź jestem pesymistą
dobranoc Franek trzyaj sie cieplo tam, i uwerz wto ze ci sie uda zwycierzyc tylko musisz wsytac zkolan i pokazac swojim znajomym ze jestes odnich leprzy i ze alkochol ci zwisa poprostu i takie towarzystwo ktore cie ponizalo kiedys,niemysl i niepisz tu po s mierci o swoim koncu bo narazasz sie tu na smiesznosc wsrod nie ktorych i ludzi ktorzy zartuja sobie i nieraz zeby podgrzac tu atmosfere tez,i sie dobrze bawic, ztego co piszesz, co prawda nie jest to stronka na jakies tam porady i moze od zalozyciela tej stronki dostane BANA \za te wpisy tu , ale powiem ci szczerze ze wole dostac tu bana ale dla mnie wazniejsze jest to aby pomoc Ci w jakis sposob uwiezrzyc Ci w siebie,nic nie szkodzi ze jestes pesymista to wniczym nie przeszkadza ci abys sie zmienil na lepsze
witaj doktor2p
Część wszystkim
widze ze nikt sie nie odzywa wiec mykam soac, moze w koncu usne
Artur