Wpisy 2 964 373 – 2 964 472
3 września 2017 11:45 → 3 września 2017 12:43, 100 wpisów
Edi dziś każdy się chwali ze jest wiesniakiem hehe dalej jestem ciekaw kto wygral 36 baniek umnie nic niewiadomo kto to byl
Dziwne ze poczta pantoflowa milczy może niemial niemiala rodziny coby wygadala
Jeden wygra 36 baniek ataki jak ja roboty za tysiąc zl nie może zdobyć
6. Sebool. 252. 6 liczb.
1-3/6.
1-3/6.
7. Angierski. 10 liczb. 363.
3-5/10.
3-5/10.
Przerwa.
Liczby różne: 17.
8, 9, 14, 16, 18, 22, 23, 29, 31,,,
35, 37, 50, 53, 59, 63, 74, 76.
8, 9, 14, 16, 18, 22, 23, 29, 31,,,
35, 37, 50, 53, 59, 63, 74, 76.
witam
We wtorek wszystkie ręce na pokładTyko jak dalej nie trafiona zostanie 6?
Witam wszystkich tak sie podziele tylko pewna informacja Znam osoby ktore 11 lipca trafily 10z10 w MM w Mławie gdzie wlasnie mieszkam, podziwiam ich, podobno swoje skreslali, raz trafili kolo 200zl za drugim 1500 a za trzecim 3 000 000 z czego dostali nie cale 1 500 000. Dziwie sie tylko ze oboje zrezygnowali z pracy odrazu, bo co to jest 1,5 miliona ? Moze zalezy jak kto zyje i ile wydaje, ale gdyby kupili mieszkanie czy dom to by szybko im sie suma zmiejszyla To tylko moje takie przemyslenia Ide szukac liczb, a nusz moze i ja trafie Hehe, ktos ma statystyki ile razy w roku na dane miasto mozna wygrac ?
Banda z ul. Wiejskiej zablokowała 500 stron według swojego widzimisię nielegalnych stron związanych z hazardem.
--->> to znalezione na Mp.
hazard.mf.gov.pl
--->> to znalezione na Mp.
hazard.mf.gov.pl
witam ponwnie wszystkich
wygrali 3 banki ale dostali poltora bo im za***li 40% na "podatek"
Może się jeszcze przyznali w całym mieście ze wygrali więc mieli kolejkę proesję sąsiadów po jałmużne
Podatek: 10%.
40 procent podatku jest od zarobku nie od wygranej
od wygranej bez względu na sumę jest 10 procent
od wygranej bez względu na sumę jest 10 procent
nie musieli sie przyznawac, to takie zadupie ze kazdy o kazdym wie wszystko, a jak nagle zaczeli ocieplac dom najlepszym styropianem to juz wgl, a teraz plot z piaskowca stawiaja
Janosik dokładnie 10 procent kit wciskaja
Oglądałem tvn wygrali dom za 2miliony 500tys unas by lepsza postawił zataka kasę ale to Wilanow Warszawa
byc moze i slabe, nie jest to z pierwszej reki informacja wiec wiecie.. tak czy siak wygrali 11 lipca o 14
Dziś film na 2 Gladiator ulubiony film najlepszy
Największą głupotą jest chwalić się wygrana w swym miescie
od razu kupic samochod czy wielkie inwestycje to wzbudza podejzenia
od razu kupic samochod czy wielkie inwestycje to wzbudza podejzenia
Umnie na wsi ten co wygral 36baniek sie niewychyla cisza
oni mieszkaja w miescie u mnie ale rodzicow na wsi maja wiec jak tam zaczeli robic remonty nagle to byly pytania, a jak sie jednemu wygadali to zaraz poszlo w swiat
Zreszta mialem tam dom na tej wsi i kupil go gosc ktory tez w lotka wygral takze tam teraz to sami lotto milionerzy mieszkaja
Zreszta mialem tam dom na tej wsi i kupil go gosc ktory tez w lotka wygral takze tam teraz to sami lotto milionerzy mieszkaja
Mogli by sztucznie kumulacje podnosić do 100milionow im większa kumulacja tym większy zysk ts
Ja gdybym wygral zakładając 2miliony czyli na reke 1800000 to :
z licząc same procenty z lokaty w ING 2 procent minus 19 podatek dzieląc na 12 mc to z tej sumy dostal bym 2430 zl tyle co miesiąc nawet nie zarabiam
z licząc same procenty z lokaty w ING 2 procent minus 19 podatek dzieląc na 12 mc to z tej sumy dostal bym 2430 zl tyle co miesiąc nawet nie zarabiam
Śnieżynek lokaty sa nieoplacalne inflacja zerzre kase tylko ziemia zloto
No to kłania sie matematyka....3 banki -40% to nie jest poltora.....poltora bedzie przy -50% a TS bierze 10% jak już
najgorsza rzecz wplacic kase do banku na lokate slyszales o btc ? to jest przyszlosc, gdybym wygral to kupil bym jakis magazyn postawil z piec koparek i wtedy zarabial
Tez platyna może mieszkania
Sniezynek1554 tak tylko gwarantowany fundusz bankowy masz do 100.000 gwarancje depozytu jakby byla slaba koniunktura banki by splajtwoaly to bys stracil tyle
i co sie czepiasz, to info bylo z plotki, a oni mieli nie cale 3 banki, ja tylko zaokraglilem
Ludzie masowo likwidują lokaty trabia otym w tv
Ostatnie sprawdzenie.
8. 390. 7 liczb.
1-3/7.
......................................
Nie opierać się na tym co podałem tylko wysyłać co było przygotowane.
8. 390. 7 liczb.
1-3/7.
......................................
Nie opierać się na tym co podałem tylko wysyłać co było przygotowane.
angierski no dokładnie hehehe
Jak tylko hipotezę podalem
z drugiej strony mozna by bylo z procentow z lokaty inwestycje robic cos budowac
Wątpię by PKO splajtował inne tak
Natomiast nie dziwie się ze lokaty likwidują jak dostają 2 procent minus podatek
a kredyt rzekomo 9.49 w alior bank a ukryta oplata 3694 prowizja za danie ci kredyty 7 tys
Wiec kupujemy zloto platynę ziemie mieszkania pomieszane bo nie wszystkie jajka do jednego koszyka
PKO nie splajtuje a inne tak ciekawe
PKO to to największy oszust na róni z PZU i nie ma co dyskutować hehehe
Państwo uratuje PKO jestem pewien Akraj nie padnie
no ale masz gwarancje do 100.000 wiec z 10 mln to jest 1/100 kwoty
Co się martwimy jak niemamy milionów
pko nie splajtuje bo jest polskie, reszta bankow ma obcy kapital ktorynatychmiast zostanie wycofany do kraju matki w razie problemow
a powiem wam ze bfg nie ma nawet tyle zeby wyplacic do 100 tys kazdemu
zebys sie nie zdziwil co do tego PKO
Ja nawet jak wygralbym kilka kawałów odpaliłbxm jakiś systemik I tak nie moja kasa
Ja gram w Multi ityle
wmlblogger to kwestia na dluzsza rozmowe ale pko ma najwieksze szanse przezycia i nie zmienisz tego
Millenium tez jest jednym z pierwszych bankow Polskich
komercyjnych
https://www.youtube.com/watch?v=z_8K4-lIpCI obejrzyj i posluchaj
ale wracając do mej refleksji
wygrywając w mm z plusem już tylko stawka razy 1 czyli po potrąceniu podatku 2 250 000 to nawet inwestując w mieszkanie w innym mieście czyli 450 000 na jakies mieszkanie na umeblowanie na inne rzevczy na zainwestowanie powiedzmy maly biznesik a 1 800 000 na lokate to z samej lokaty już 2430 jak wcześniej pisałem i da się żyć w innym miescie da wcale nie trzeba się kasa w swym dzielic
wygrywając w mm z plusem już tylko stawka razy 1 czyli po potrąceniu podatku 2 250 000 to nawet inwestując w mieszkanie w innym mieście czyli 450 000 na jakies mieszkanie na umeblowanie na inne rzevczy na zainwestowanie powiedzmy maly biznesik a 1 800 000 na lokate to z samej lokaty już 2430 jak wcześniej pisałem i da się żyć w innym miescie da wcale nie trzeba się kasa w swym dzielic
Strategicznym inwestorem Banku Millennium jest portugalski Banco Comercial Portugues. Obecnie w posiadaniu Banco Comercial Portugues znajduje się 50,1% akcji[5].
mnie się tez wydaje ze millenium nie polski
jeden z pierwszych polskich bankow komercyjnych
kazdy bank majacy >50% zagranicznego kapitalu nie jest polskim, ostatnim polskim jest pko bp
Po co nam banki jaK nie ma co włożyćMoże głowę chociaż do okienka
wkleiłem Ci ze inwestorem jest portugalia w ponad 50% a dalej piszesz ze to polski bank, zastanow sie jeszcze raz
a ja Ci wkleilem do filmiki i co z tego wynika ?
inwestorem jest portugalia ale moze w polsce zostal zalozone ?
za drugi bank place 4 zl tylko za karte czyli zyskuje na bankach miesiecznie 6 zl
Dlaczego nie idzie wejść na stronę internetową www.betgun.com
w sejmie wojna o sądy a na multipasko o Banki hehehehe
nie bede ogladac jakiegos fajfusa na jutubie jak w papierach milenium maja zapisane ponad 50% dla portugalskiego inwestora
wkoncu Polska zawsze wyprzedaje to co dobre wezmy taki np patent na wycieraczki samochodowe ktore wymyslil Polak
fajfusa
Rallfek ma racje tyle w temacie
no tak ma racje i koniec haha gosciu sobie tego nie wymyslil wiec moze doinformujcie sie
Bank Polska Kasa Opieki Spółka Akcyjna (Bank Pekao, Pekao, Pekao SA, niekiedy PKO SA, dawniej PeKaO)
dobra chłopaki nie klocic się już o Banki