Wpisy 2 962 872 – 2 962 971
2 września 2017 00:50 → 2 września 2017 08:17, 100 wpisów
Franek:
Czym mniej informacji zamieszczamy o sobie w internecie tym lepiej.
A Ty robisz pośmiewisko z siebie i stajesz największym durniem jakiego widziało Multopasko.
Czym mniej informacji zamieszczamy o sobie w internecie tym lepiej.
A Ty robisz pośmiewisko z siebie i stajesz największym durniem jakiego widziało Multopasko.
Vondeoff nienawidze Cie !!!
Franek:
Na dole strony jest taki tajemniczy napis: Kontakt
Trzeba będzie jutro z niego skorzystać.
Na dole strony jest taki tajemniczy napis: Kontakt
Trzeba będzie jutro z niego skorzystać.
Vondeof inteligentny rasista...
Janosik a ty widze tez mnie lubisz naślijcie na mnie ABW albo urząd bezpieczeństwa
Janosik a ty widze tez mnie lubisz naślijcie na mnie ABW albo urząd bezpieczeństwa
Vondeoff...
Janosik...
Przepraszam wybaczcie mam nerwy
Janosik...
Przepraszam wybaczcie mam nerwy
Vondeof wybacz mi po chrzescijansku jak Pan Bóg nakazał : /
94% Brytyjczyków uznało,że KRAKÓW jest najbardziej interesującym miastem w Europie
Dobranoc Wszystkim
Dobranoc Wszystkim
Znikam.
Vondeof ty mi współczujesz a ja zycze Cid 100 lat !!!
Vondeof zegnaj dobranoc wszystkim... Janosik i Vondeoff bez gniewu wybaczcie... Narka
ciemno szaro i ponuro brrrrrrrr
Po 10/10 widac,ze polska odmiana tej gry to lipa przy stawce 2,50.wszedzie placa 250000 razy stawka wiec powinno byc 500 000
wszystkie wygrane to kpina nie tylko w multi a dl i płacą do 100 zł
Koniec byczenia sie obowiazki dla dzieciakow wszystko co dobre sie konczy
Mi sie nie raz sni jak jestem w szkole dawne czasy przypominaja sie akurat we snie
No.tak mi dr hab mowil ze mgr to taki tumanek i cos w tym jest teraz minimum jeden stopien naukowy dr
WitkaPonuro i zimnoPo piłce nożnej wspomnienie 4 duże z maszyny biorę
Pisalem na jednych z forum ze moze byc porazka jak wystawia z legii i sie sprawdzilo
Zadnych wniosku nie wyniusl nawalka po pierwsze trzeba bylo grac dwoma napastnikami wiadomo ze lewy bedzie pilnowany i tak bylo trener dunczykow dobrze obczajow polakow
Może jakby Boniek i Lato grali w ataku lepiej by poszło , Tomaszewski w bramce
Jakis ciag zdarzen jest same porazki w ligowej w lm i le i teraz reprezentacja a co robi boniek he he nic mowi ze dunczycy chcieli by byc na naszym miejscu zadnych refleksji jedna klika adoracji
Akurat sluchalem w radiu a dzis rano skroty oglafalem porazka brak szacunku
ja do Bonka nic nie mam ale było by fajnie jak by wrócił Zdzisio Kręcina i Lato
I co ma sie 5 w rankingu jak przegrywamy z danio co zajmuje 46 chyba cos w tych okolicach
W sumie balon nadmuchany i wczoraj wyszlo to co siedzialo awans raczej bedzie jak pisalem osobiscie mnie to wkurzyko co oni mysleli ze kazdy zespol sie polozy i da wygrac polakom
Dunczycy tez nic wielkiego nie pokazali ale wystarczajaco by wygrac ale co to wogole bylo brak zangarzowania brak slow