Wpisy 296 274 – 296 373
10 maja 2011 21:50 → 10 maja 2011 22:07, 100 wpisów
robaczki spadam

Jak dziś też nikt nie wygra, to cienko widzę przyszłość Kaskady...
Kaskada. wczoraj 2 zł. wygrałem. szkoda ze nie mozna samemu obstawic.......

Panie Pasko andinie proszę o przemówienie nikowi klarak do rozsadku w celu uspokojenia forum bardzo Pana proszę-tak bardzo proszę
Właśnie otwarłem zimną Warkę. O jakie to jest dobre. Idealne zwieńczenie ciężkiego dnia.
Liluś > http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/bogracz_5/ ale robie troszke inaczej..zamiast smalcu-daje oliwę 

zawszę chodzę spać przed losowaniem -bo jak patrze na te liczby co losują to mi hemorojdy się odnawiają
lila a z jakiej to okazji hmm??... 

ja mam dwa losy kaskady na dziś ale po wczorajszym losowaniu czuję niedosyt a nawet absmak
12 zł wydane i 12 zł wygrane
12 zł wydane i 12 zł wygrane
lila wzajemnie

A ile najwięcej udało Wam się kiedykolwiek wygrać? Ja miałam 6 lat temu 7/7, płacili wtedy niestety tylko 2250 "do ręki" ... Teraz to by było więeeecej 

no w sumie też prawda
kupilem 2 losy kaskady za to a reszta poszla na multi i się oplaciło

kupilem 2 losy kaskady za to a reszta poszla na multi i się oplaciło

andromeda - kalafiorek gotowany i oblany bułką tarką z masełkiem! Mniam. Albo brokuły lub brukselka. Uwielbiam!
a i jeszcze jedno jak nie trafie tych liczb co podałem to może zrzutę na te moje zęby zrobicie-Biznesmeny.Pomyślcie .pa.
pozytywka...mi się udało 6/6,5/5,7/9stawka razy 3 ale też inaczej płacili
rav

Lestek...nie Ty jeden i nie pij tak sam tego piwska tylko się podziel

A ja się pochwalę mialem w lotto 2800 zł bo trafilem 13 czwórek i chyba z siedem 3

doobra kochani ja spadam do później czy do jutra tego nie wiem
wysokich wygranych

wysokich wygranych

ja mialem kiedys 6/6 jak jeszcze plusa nie bylo
dostalem 600PLN
ostatnimi czasy 7/10 z + na stawke x2
dostalem 600PLN
ostatnimi czasy 7/10 z + na stawke x2
Lestek uwielbiam tak kalafiora niech żyje kalafior
z masełkiem z bułeczką tartą pycha mniam mniam

z masełkiem z bułeczką tartą pycha mniam mniam

2x 4/5 w Mini Lotto 1050zł i 700zł w jednym miesiacu! to był czaaas
ja to sobie nieraz tak myślę, że ja im sześćdziesiąt razy więcej oddałam, niż ta jedna wygrana 2250
Ale co zrobić... żeby wygrać trzeba grać, tak? 
Ale co zrobić... żeby wygrać trzeba grać, tak? 
mój tato jak żył to, także grywał z kolegami z tej stronki wygrywał często, ale małe kwoty
drugiego nie mam bo nie zanim przyszlo mi do głowy sfotografowanie go to już odebralem kasę z kolektury
Liluś > fajne i pyszne jedzonko..robię na trzy dni.. i jest co jeść ,ja mam trzy obiady z głowy 

ja już spadam bo raniutko muszę wstać... pozdrawiam wszystkich i życzę owocnego losowania 

To jeszcze Wam powiem, że moja babcia grała chyba ze 25 lat tymi samymi liczbami w Dużego. Dwa razy miała "piątkę"... a ile im wpłaciła przez te lata?
dawać losowanie bo ja do pracy potem muszę iść a jeszcze pomyśleć na liczbami na jutro muszę.
A ja właśnie zastanawiam się co by tu jutro ugotować by było jakoś tak extra - w końcu dziś chyba wypłata była...
aga31 jestes?moze zorganizuj akcje typowie, przed 22 jest idealny moment na spontaniczne mysli

kochana jesteś.