Wpisy 296 174 – 296 273
10 maja 2011 21:32 → 10 maja 2011 21:49, 100 wpisów
Pablo, traf po prostu szóstkę w Dużego i spraw sobie nowe
Co się będziesz rozdrabniał 
Co się będziesz rozdrabniał 
pablo1 powraca...z tym papierem ściernym to mnie nie rozśmieszaj bo spadłam z fotela

tka tak KlaraK to paskuda ma konto od dawna ale nikogo nie lubi
kiedys mnie nazwała głupią kuchareczką nie wiem czemu
ale nie wazne KlaraK mowimy NIE!
kiedys mnie nazwała głupią kuchareczką nie wiem czemu
ale nie wazne KlaraK mowimy NIE!
Lilaa ale ja jestem juz na 100 wiem ze KlaraK ma drugiego nika paskuda
juz zatypowałem , bedzie wygra albo nie bedzie pewniaki 42

Witam

a wiesz że szczerze się nad tym zastanawiałem? A tera właśnie słucham Tefałen24 jak mówią o pośle Arłukowiczu czy jak mu tam
ja wybieram zwykle 5-6 liczb, których dawno nie było. Dorzucam ze 4-5, których dawno nie było, ale padły w ostatnim losowaniu. Z takiego miksu liczb, zwykle pada 5-6.
I co z tym fantem zrobić? Na trójki grać? Na piątki? Dziesiątka mało opłacalna...
Jakieś pomysły? Dobre rady?
I co z tym fantem zrobić? Na trójki grać? Na piątki? Dziesiątka mało opłacalna...
Jakieś pomysły? Dobre rady?

10 tysięcy za podnoszenie łapki do góry i naciskanie guzika jak partia każe to jest dobra fucha szczerze powiem

klaraK to paskuda
moze ja i jestem napewno nastawiona do Was z przyjaznią
moze ja i jestem napewno nastawiona do Was z przyjaznią
lila sory że tak długo, hehehe dooobre 

kochani ja idę lulu, bo jak widzę co tutaj niektórzy wypisują to żal, że wogóle admin nic z tym nie robi
. pozdrawiam
. pozdrawiam
klarak...a tak szczerze to paskuda tez pisała do mnie pani lila,dziwne.
Hej Lila był jescze paciskpao moze to tez ona KlaraK podobny styl
KlaraK żal mi Cie tyle nienawiści do kobiet do mnie do Lili tylko po co Ci to?????
andromeda...może pomyliła ciebie ze mną bo ja miałam kącik kucharski na forum
co w tym dziwnego? nie bywam tu, jestem tylko jak przyjadę jak mam się zwracać ?
Pociskpało wisi zgrzewke piwa bodajże Lestkowi za odkrycie sekretnego kodu zawartego w jego niku-to pamiętam. Jeszcze trochę i będzie material na książkę albo film

Lila ahaaa no co za wstrętna baba z tej KlaraK nigdy nie wiadomo o co jej chodzi

no bylo miło to sie zjawiło cos klarak i wszystkim humor zepsuła
andromedo nie mieszaj kart!! ty jesteś sprawczynią zamieszek nie tylko na tym czacie, kichasz klonami.... 

lila... ja po prostu nie wiem po co ktoś tak ubliża innym.... czy nie można po prostu pisać o numerkach...?

dzidka511....bo było za spokojnie to trzeba było zrobić zamieszanie,nie wiesz jak to jest?

pyszne jedzonko liluś wołowinka + papryczka + pomidorki itd..zobacz w necie przepis pewnie jest 

jak tylko pojawił sie nowy nik to ty stukałaś do każdego i zadawałaś pytanie to ty wesoły poznaje ciebie!!! jesteś stuknięta!!!

ale to forum się zrobiło wulgarne