Wpisy 2 961 393 – 2 961 492
31 sierpnia 2017 19:01 → 31 sierpnia 2017 20:48, 100 wpisów
w Poznaniu na większości skrzyż tramwaj przy skrecie w lewo ma wczesniej zapalone zielone, dla tramwajów większosci skrzyzowan są osobne swiatla
makler mieszkałem kiedyś w Poznaniu , ładne miasto i fajne skrzyżowania,i szerokie ulice co najważniejsze
na rondzie przy skręcie w lewo tramwaj musi czekac
Alfa -- EURO 2012
Alfa -- EURO 2012
TERAZ ulice do autostrady wyremontowane Glogowska Bukowska ,, teraz buduja wiadukt na katowickiej nowy- stary zbużyli
na Euro i po Euro wiele ulic wyremontowanych,,a prezydent chce wybudowac 400 moeszkan nowych
stary na czerwca nie ma go ,jest parking
stary na czerwca nie ma go ,jest parking
Makler dobrze ale jezeli auto skręca w prawo to juz tramwaj ma pierwszeństwo teorie wykulem ale kasy niemam by zdawać
Unas tramwajów niema ronda proste wiec jazda prosta aitak wypadki sa
jak sa swiatla normalnie to tramwaj przy skrecie w lewo musi czekac i tak
Makler mylisz sie tramwaj czeka tylko jak auto jedzie prosto juz skręt auta w prawo to tramwaj na pierwszeństwo właśnie czytam przepisy
Albo autobusowi z dziećmi trzeba zawsze ułatwić włączenie sie di ruchu a zwyklemu autobusowi tylko w terenie zabudowanym
Dożo takich pierdul zamiast ułatwić uprościć
Ostatnio zglupialem o przepisach ruchu drogowego ciągle tak mam dzis wygram kupon puszczony tam gdzie padlo 36baniek
Delikatesy centrum Skrzyszów baba dziwnie patrzyla namnie myślała ze dam jej kase czy co
Myslaka ze to ja wygrałem bo często tam gram wtedy niegralem bo w Tarnowie
Nawet jakbym trafil to bym sie nieprzyznal przecież
ciekawe jaki miał system
danusia mówiła ze jak im sie pralka popsuła ta maz szedł dokolektury i pach-wygrana
danusia mówiła ze jak im sie pralka popsuła ta maz szedł dokolektury i pach-wygrana
Bolek?Sam już nie wiem komu wierzycNa dziś dałem wszystkie dziesiatkina 4 zakładach system 6:4
A ja dziś siedziałem w mikrokarzeJak siedzenie wykopałem do tyłu na nasz to usiadlemCzyli Robert,jak jesteś średniego wzrostu prawko nie potrzebne
Nawet czekolady niekupil za wysłanie kuponu hytry albo sie boi ujawnić
Wygram czuje w kościach
bolkowi w kolekturze pomagali kreslic bo nie mógł się połapać w instrukcji
Właśnie jak Bolkowi podrabiali kupon ze wygral to jest ciekawe
Bolek dostawał kase ityle ze wygrywal to jego klamliwe slowa
tam były banderolki
moze raz coś wygrał i podłapali sposób jak mu wypłacać kase zeby robotnicy go nie za....
moze raz coś wygrał i podłapali sposób jak mu wypłacać kase zeby robotnicy go nie za....
makler mogłeś zagrać wczoraj tymi liczbami
Zibi,,mini to nie moja dzialkato byl przypadek wczoraj,,skopiowałem dla jaj checy
zastanawiam sie czy mini tez wpisac w gieldy--co myslisz Kuba?????????????????
ze z multi jest wiekszy wybór liczb,,dlatego tak multi jest na pierwszym miejscu chociazby na MP
na różnych str multi jest na pierwszym miejscy do grania i typowania