Wpisy 2 961 293 – 2 961 392
31 sierpnia 2017 16:15 → 31 sierpnia 2017 18:58, 100 wpisów
Sebol chyba tak
Mulag tak trzeba postępować i się do tego nastawiać, bo można za dużo przegrać
Uciekam, miłego popołudnia i wysokich wygranych wieczorem
juz jestem zpowtotem sorki ze mnie chwilowo niebylo ale robilem salatke jarzynowa, pomagalem mamie, juz jestem:
hurrem ja rozumie ze i tak moze tez i byc jak piszesz bo to niedziala widocznie w LOTTO czyli starym DL, to tylko dziala w MM pruboj w MM lotku
hurrem ja rozumie ze i tak moze tez i byc jak piszesz bo to niedziala widocznie w LOTTO czyli starym DL, to tylko dziala w MM pruboj w MM lotku
Dokladnie czasy puszczania duzo zakladow i to w mini jednoczesnie lotto ekstra pensja zdrapki itp sie na szczescie dla mnie skonczyly
Grac bede ale jako zabawa i w malych ilosciach jak absynent wodke
grajac za dyszke dziennie po 20 latach wychodzi 72 tys.Wygrane ok 12 tys to przepada 60 tys
ja uwazam ze trzeba samemu typowac liczby i je zaraz wysylac, jesli zas niema kasy na wyslanie to niegrac tylko obserwowac wychodzace liczby , kiedy sie bedzie mialo jakies pieniadze wtedy wysllac kupon , nie napalac sie z bytnio na wysokie wygrane, i dalej liczby obserwowac jak wychodza,lepiej wygrac mniej i cos miec jak wyslac wiecej kuponow za 5krotne nieraz stawki i nietrafic nic i potem sie wkurzac ze mi niewyszlo ja puszaczam zawsze jesli man kase po 1 kuponie z MM mini lotku i zawsze twierdze i powtARZAM ma byc to bedzie gre tez traktuje jako rozrywke,
Widze ze niekrorzy ludziska na buzowani sa bo graja i graja i uwazaja ze juz powinni wygrac bo graja i graja szmat czasu ale trzeba pamietac ze mozna nigdy nie wygrac i tak ludzi jest mnostwo
kubus ja nigdy niegram za dyszke tylko najwiecej to wydaje 3,75złlub 6,25,jesli leci multi na 2losowanka lub gram w MM tylko za 0,50gr,to zalezy czy cos zlapie czy nie ,wiecej niema co sie zucac na liczby i poco wiecej dawacTSzarabiac ja gram poto aby od nich wyciagnac wiecej a nie oni odemnie ile mozna im placic zanic, niech oni lepiej nam graczom zaplaca za to ze wogole chcemy grac u nich
Chyba za emocje sie placi bo one sa i sa rowne dla wszystkich przed losowaniem no i czasem cos wyjdzie jakis drobny grosz co i tak nie rowna sie z czasem grania i puszczania losow
Dla tego juz w innym nastawieniu jestem i sobie spokojnie zagram jednym dwoma losami i tylko koniec juz z wydawaniem
takie przygnebiające ze tyle osób na mp a ja słyszałem tylko o 1 wygranej duzej wsród uzytkowników
Jak ma wyjsc to wyjdzie jednym kuponikiem a nie jak ktos wysyla duzo wiem po sobie wysylalem jeden kuponik tylko i w ciagu 2 miechow kilka trojek az sie zdziwilem chya 5 a jak puszczalem po 60 zakladow ledwo jedna 3 to cos mowi dlatego nie ma co sie nastawiac i pompowac balona bo oto chodzi im by kaske stracic i pojsc z torbami
dzisiaj gram tylko w MM i moze mini wysle tez,odpuszczam sobie LOTTO ,ta gre pozostawiam innym niech sobie wygrywaja, poniewaz jak bym wygral to niezdazyl bym tego wydac ,podejrzewam tak, ze by mi zycia nie starczyło zeby sie tym nacieszyc umnie w miejscowosci mojej mojej kolezanki ojczym dawal cale zycie praktycznie w palnik, ale tez i gral w DL , czesto po pijaku tez chodzil i kreslil lotka,i wysylal, i niepowiem trafial nieraz jakies tam drobne kwoty, jak zawsze mowil i sie smial ze co to jest tam teraz kilka zlotych wazne by na flaszke miec, po niedlugim czasie zachorowal niemogl juz chodzic i wysylac wiec kreslil liczby nadal i swojej konkubinie dawal kupony zeby wyslala, i co i nagle trafil w LOTTO Z plusem cala 6z6,niegral nigdy zadnymi sysytemami wygral normalnie ucieszyl sie ze wkoncu trafil, ale dlugo sie nie pocieszyl wygrana w nocy tego samego dnia zmarl,wszyscy byli w szoku ,bylk gosciem ktorego wszyscy zawsze uwazali za menela bo cale zycie pil,i nikt niechcial sie znim zadawac ta jego konkubina pomogla mu sie podniesc jeszcze przed smiercia wyciagnela go szamba i teraz na tym zyskala, poniewaz on wygral wkoncu i ona teraz zyje na wysokim poziomie postawili mu tez piekny i pomnik na cmentarzu,bylem widzialem,ten pomniktez, moja kolezanka wyslala tez swoje dzieci na studia na wydzial prawa, i jak to mowi sie kto ma wygrac ten wygra bez wzgledu nato kim jest i jaki tryb zycia prowadzi to niema regoly nic tylko systematyczna gra i swoje numery i mozna zdzialac cuda nie ktore osoby ida 1 raz do kolektory i wysylaja i trafiaja wiecej nieraz jak my inni ktorzy myslimy kombinujemy co by tu postawic aby wygrac a oni od tak wchodza wysylaja i trafiaja
Trza zacząć pić!!! Ja już codziennie drinki ciągne,wiec moze kiedys...cos sie trafi lub mnie....pozdr
teraz jest pytanie czy to jest przypadek np,czy to jest gdzies tam u gory zapisane ze np trafie cos dzisiaj, ktos powie szczescie, tak szczescie tez jest potrzebnew grachbo bez tego by niebylo wygranych w grach, nie tu niechodzi oto Jareg08 zeby pic tylko grac systematycznie i na 1 i tych samych numerach nie kombinowac z liczbami,i pozwolic liczbom wpasc w twoj kupon 1 zaklad na 1 losowanie i starczy jesli ma byc to bedzie, jesli zas nie to nie bedzie, ale tez nie dawac
wiecej im zarabiac niz oni ci wyplaca
wiecej im zarabiac niz oni ci wyplaca
arczibalik73>> te 6z6 to było trafione w kumulacji oraz czy w tym losowaniu byli jeszcze inni szczęśliwcy do podziału tego tortu?
Edi8 niewiem jak to bylo trafione czy z kumulacji czy nie, tego nie wiem to bylo jakies juz moze niecale 2,5 roku temu a moze juz 3 lata jest teraz,wiem ze wszyscy byli w szoku w miescie nikt nie wiedzial kto to trafil,i ludzie spekulowali na miescie miedzy soba, ja jakis czas tez wtedy niegralem brak finansow byl, i dlugo nie chodzilem do kolektory, moji koledzy i kolezanka ktorzy graja systematycznie w keno, MM i mini mysleli ze to ja trafilem, bo mnie niebylo w kolektorze, ale niestety ja to nie bylem niestety,pozniej po jakims czasie wyszlo kto to poniewaz zauwazono ze kobieta nie juz niewysla i nie gra zaczyna sie coraz ladniej ubierac i wogole , wtedy tez i wyszlo ze to ten jej konkubent trafil przed smiercia, on jej wynagrodzil ta pomoc ktora ona mu wczesniej podarowala i wyciagnela go z nalogu ,ona mu kiedys pomogla w zyciu to on sie jej odwzieczyl na koniec
dobra uciekam bo musze pobawic sie w numerki na mini na dzisiaj i pomyslec co by tu jeszcze dolozc do swoich liczb w MM na wieczor, moze teraz na wieczor wkoncu zlapie te 10z10 ,kto wie? grunt to do gry podchodzic z usmiechem na twarzy i wierzyc ze moze sie uda
narazie wszystkim do pozniej
uwaga, jeszcze jedna taka uwaga moja osoby ktore graja na liczbach 52,54 moga je na wieczor wyslac podejrzewam ze te liczby dzisiaj wyjda bo wychodzi mi z zestawienia ze moga wyjsc, i beda niektre powtorki z 14tej,
arczibalik73 , poczytałem twoje wpisy , samo życie
każdy może wygrać , tylko musi być to coś , coś co spowoduje tą wygraną .
każdy może wygrać , tylko musi być to coś , coś co spowoduje tą wygraną .
mnie cały czas motywuje emeryt !
cały czas wygrywa
ja też wygram
kupie mu wycieczkę do mekki
cały czas wygrywa
ja też wygram
kupie mu wycieczkę do mekki
jackwar dokladnie tak wszystkim dzisiaj zycze wysokich wygranych i trzymam za wszystkich i zycze powodzenia
toć ja wiem
wygrywali co losowanie
tylko te ich kłamstewka miały krótkie nogi
wygrywali co losowanie
tylko te ich kłamstewka miały krótkie nogi
sale to nie ma takiej opcji można mieć jakiś czas dobra passę ale nie non stop
dokladnie tak DOKTOR2p nie zawsze sie wygrywa to zalezy od dobrej passsy i zalezy kiedy ona nadejdzie co do kuby to tez sie z nim zgadzam ,kazdy sie ciesz tym co kolwiektrafi i w realu wygra
1,5,6,10,11,12,19,20,24,52,54,56,58,60,61,62,68,69,70,71,75,76,79,80
dobra ide sobie puscic MM A co do liczby 2 to moze byc tez na wieczor w MM
trzeba sie wstrzelic w uwolnienie wygranych, teraz był sezon urlopowy dlatego mm i duzy sie przyblokował
Nie wiem...w realu w multi dziś nie gram....ale zatypować coś trzeba
17 i 31 może
17 i 31 może
niestety teraz,vrajac systemem trzeba troche kasy a tu czlowiek,sie,szczypie,ze,kilka,zakladow
NA WIECZOR W MM 2,36,38,52,54,58,63,65 TAkie podejrzewam ze wyjda choc moge i sie mylic
07, 10, 11, 16, 18, 23, 36, 39, 42, 50, 51, 52, 55, 57, 62, 63, 65, 66, 69, 70
dobra spadam do kolektury mini sobie dzis odpuszczam
Ktos zna dobrze kodeks drogowy to niech powie kto ma pierwszeństwo jest zielone światło tramwaj skręca wlewo auto jedzie prosto
Nikt niewie hehe to kto ma prawko musi oddać