Wpisy 2 954 212 – 2 954 311
24 sierpnia 2017 16:28 → 24 sierpnia 2017 18:33, 100 wpisów
Jakbym wysyłał te z profilu to minus byłby jeszcze większy bo w lidze za dużo punktów nie kasuję. Minimum 300 się uzbiera co miesiąc ale powyżej 600 punktów nigdy nie miałem także moje typy są do kitu (7/10 raz w miesiącu przy tylu losowaniach to nieopłacalna opcja stawiania na jeden zestaw).
Czasami jak jadę do pracy rano to o 6:20 kolektura na dworcu zamknięta więc nie puszczę chyba, że w pracy gdzieś mam pod ręką to puszczę na 14 a na 21:40 częściej gram 2 zakłady w mini na chybił. Wszystko zależy od natchnienia.
mini dawal 4/5 szok
Przeważnie gram na 7 lub 5, dziś wziąłem na chybił na 10 i miałem 2/10 a nocne 7/8 przypadkowo weszło choć mogło być lepiej ale jak przejrzeć moje typy to nigdy bym nie postawił na typowane ze względu, że nie wchodzą.
Czasami jestem w galerii na zakupach i jest wyspa z lotto, podchodzę i nie patrzę na te co były wcześniej tylko strzelam ale wybieram z różnych dziesiątek. W ten sposób kilka razy miałem 4/5 i 6/9 ale poza dzisiejszym 7/8 nic wielkiego także w moim przypadku czysty fuks i raczej brak szczęścia na większą sumę.
44,55 a teraz
Ja 2x 5/5 trafilem w typowanych ktore nie wyslalem od tej pory kazde wysylam ale co nic nie wchodzi
Dzięki
Dzień Windowsa 13
Tez musze to przykrucic bo coraz wieksze porazki I kasa ucieka 2x dziennie 10/10I 5/5I nic czasem 2 zl
76 dzien roku odjac windows 10
Dlatego mi szkoda czasu na siedzenie nad wynikami i w mapkach. W tym czasie wolę biegać, wyjść na rower/rolki albo siłownię. Zapisałem się na kurs HTML5, warsztaty fotograficzne (chodzę na wesela jako pomoc i jest kilka stówek ale ja chcę własną firmę) i dążę raczej do samorozwoju aby tak powiększyć swoje oszczędności. Kiedyś lotka chciałem traktować jako źródło finansowania swoich pomysłów jakbym wygrał ale od lat ta wizja ma bardzo nikłe szanse na powodzenie więc traktuję jako "A może się uda" niż "Muszę wygrać". Widocznie nie zasługuję na tą odrobinkę szczęścia
teraz to się pogubiłem co tu jest na zielonej zgrane ,,, jakieś nowe grypsy i hasła
masz windowsa musisz grac 13
a bill 4 gates 5 tez chce wejsc bez mydla
musicie trzymac z bogaczami
Czy ja wiem czy rozsądny? Myślę trochę realniej i choć wiele się naczytałem o wielkich wygranych w lotto (że wygrywają podstawieni albo nikt) i czasami nawet uwierzę, bo nie znam żadnego lotto milionera a poza informacją "Tu padła wygrana 5 000 000"- którą można powiesić wszędzie to jak można inaczej uwierzyć niż mając taki kupon w ręce?
Ja tez to traktuje moze sie uda bo jagby ze musze wygrac to z torbami pod mostem bym wyladowal
Chociaż z drugiej strony mamy ponad 35mln mieszkańców więc tacy milionerzy nie muszą być widoczni. Czy bym się pochwalił zdjęciem kuponu? Z jednej strony tak aby dać ludziom nadzieje, że można wygrać a z drugiej znów można pomyśleć, że ktoś się w ten sposób przechwala. Nie wiem co bym zrobił ale nie myślę o tym bo zbyt mało gram a większe szanse się ma jak się dużo gra.
A takie na Dziś Wieczorem Lotto z Plusem 11,15,23,23,34,48 według własnego pomysłu mam nadzieję w końcu że otworze tego szampana a nie tylko na Sylwestra
Miesiąc temu widziałem dość przykry dla mnie widok. Kobieta coś ok. 35 lat na moich oczach przegrała ponad 500zł w Keno i ze łzami w oczach wychodziła a kolektorka do niej "Jutro się odegrasz". Jak zaczynałem grać w lotka jakieś 5-6 lat temu też myślałem, że to sposób na dorobienie kasy ale bilans gry weryfikuje wszystko.
ja tez przechodzilem przez rozne systemy , gwarantowane i inne , bylem u wrozki , nic ale za to mam zone ktora mnie kocha i nie zamienie jej za zadne pieniadze
Forsami wygraj może to Twoja kolej dziś? Jak to w radio mówią:
"A co jeśli to ty wygrasz?"
"A co jeśli to ty wygrasz?"
multuś80 no i masz dla kogo być sobą i z kim spędzać czas
Jak bym tak wygrał to wiem co chce w życiu zrobić i jak życiem pokierować mam swoją wizje na siebie Dreamer
tak ale najpierw trzeba wygrac , a lotto tak jest skonstruowane zebys ty ludzil sie nadzieja a oni musza kosic kase , nie ma grajacych lotto pada
O wróżko czarodziejko wróć lata młode mi nie chce pieniędzy złota tylko młodym być dodam jeszcze od siebie i Wolnym
Ale myślę, że to wizja pozytywna a nie zapić się jak mój sąsiad (jakby wygrał to by kupił tira wódki).
Ja myślałem, że wszyscy tutaj młodzi i piękni a Ty mi tu, że stary
Ja myślałem, że wszyscy tutaj młodzi i piękni a Ty mi tu, że stary
Lubie się tu pochichrać czasami tu jest weselej niż na kabarecie
Oj tam ja mam 27 lat a chciałbym mieć z 20
Dzisiaj kabarety nie są już śmieszne bardziej standup.
Ja gawarit pa ruski jazyk nie charaszo czy jak tam.
Ja tam ruski tylko z Call Of Duty 2 trochę i ze szkoły na 4.
7 lat młodszy wystarczy to drugie niekoniecznie...
To może damy na Kickstarter jakiś startup pozwalający się cofać w czasie?
dzisiaj w nocy byla na mp kabała,,jeden chcial sprzedac 50 kg kuponow Galikowi,,bo Galik byl bardzo dociekliwy ile kasy wziął za 8/10
witam
makler o co chodzi z 2 954 265?
Nie wiem co to kabała i Galik?
Nie wiem co to kabała i Galik?
2 954 257. Forsami 2017-08-24 (17:12) Dębica
Zato Zielony kabaret nasz jest śmiesznie
.
o tak
Zato Zielony kabaret nasz jest śmiesznie
.
o tak
I jak galik odzywał się później? Szkoda, że nie było mnie wtedy też bym się pośmiał przed spaniem ale z was koledzy...
Ale kupił jakieś kupony?
a w sobote byla jeszcze Jagwisia
nie cos ty,,to bylo do kawału,,bo Galik byl za bardzo ciekawy wzg kasy
nie cos ty,,to bylo do kawału,,bo Galik byl za bardzo ciekawy wzg kasy
Myślałem, że dał się skusić
2 953 879. GABRIEL 2017-08-24 (03:35)
Galik Ty ze skarbówki chyba
Galik Ty ze skarbówki chyba
Ale skarbówka nie robi o 3:35