Wpisy 2 954 162 – 2 954 261
24 sierpnia 2017 14:28 → 24 sierpnia 2017 17:13, 100 wpisów
Za co ja pisalem ze o 14 nic nie weszlo a nie ze 14nie wejdzie
Trafiłem 42,44,46 wszystkie 40 zagrane ale inne niewesxly niestety
W Ameryce ktos wygral 760 milionów dolarów może wypłacić pieniądze odrazu wtedy 30% podatku albo całość w ratach ja bym wziął w ratach
33, 31, 69, 53
53, 79, 76, 05
22, 79, 05, 31
26, 76, 30, 69
42, 79, 30, 05
53, 79, 76, 05
22, 79, 05, 31
26, 76, 30, 69
42, 79, 30, 05
szok trojca mocy 1,12,80 moje urodziny alfa omega
1z 13 dni w kraju
W końcu przyszła kolej na mnie i moją największą wygraną...
7/8 i jeden parszywy obok 79 zamiast 80
7/8 i jeden parszywy obok 79 zamiast 80
67 ok ale gdzie 41 i 77 nie tak sie wita czarodzieja
13,31 piekna
1,12,13,42 lata,80
1,12,13,42 lata,80
dobrze ze sobie zamowilem 100 pelek noopept jutro mnie oswieci
1 z 13 dni w kraju 31 opakowa ze juz na zawsze
1,13,31,80 i jakie opaki jeszcze 34,43 malo
1,12,80 trojca mocy na dzien dobry dobrze sie zapowiada pobyt
42,43,44 tak samo jak wieczorem szok, czyli teraz dopiero juz nie i 41
algierski jakie pewniaki dzis
MONTEZUMA1 dzisiaj pewniaki juz wszedly na nastepne losowanie nie mam
41,46 kto daje palec do budki
dobra ide w podroz do domu nareszcie tej je...nej pracy mam dosc
1,12,80 trojca mocy 13,31 dni w kraju szok mocna piona
tylko 2 mysli trojca mocy i 13 dni z opakiem
dzis bedzie 4 bo przezylem elvisa juz o 4 dni
Dzięki za wsparcie. Wygrałem 600zł teraz (plus mniejsze wygrane na 360zł) a w tym roku na zabawki TS wydałem 788zł a ledwo pół roku minęło...także bilans może być ujemny jak będą wygrane z tak późnym zapłonem. Ogólnie to ciężko w skali roku wyjść na plus.
Przemek,,jesteś na wczasach i masz wiecej czasu na ts,,to efekt tego
Problem, że na wolnym gram mniej bo często wieczorem nie chce mi się iść a jak do pracy chodziłem to przeważnie 5zł na dzień to minimum, dlatego taka kwota urosła. Choć czasem poszło 10zł na mini albo na multi na jedno losowanie to na drugi dzień nie dawałem nic taka przestroga przed uzależnieniem.
Z drugiej strony czytam ten czat i widzę, że ludzie wydają znacznie więcej na jedno losowanie niż ja na cały dzień z lotto. Ciekawi mnie czy to nadal zabawa czy nałóg czy łudzenie się tym jednym razem z wielką wygraną?
Ja przyznam, że liczę na moją kolej w danej grze ale jeszcze nie nadszedł ten czas.
Po prostu w tym roku prowadzę księgowość z TS i statystyki do dziś wychodziły na minus.
Moje liczby które wczoraj przed spaniem wymyśliłem i zapisałem na telefonie jakbym wybierał nr telefonu i puściłem "wędkę" aby się zapisały (z lenistwa bo do rana bym zapomniał):
13,20,31,44,54,67,79
13,20,31,44,54,67,79
Jakbym wysyłał te z profilu to minus byłby jeszcze większy bo w lidze za dużo punktów nie kasuję. Minimum 300 się uzbiera co miesiąc ale powyżej 600 punktów nigdy nie miałem także moje typy są do kitu (7/10 raz w miesiącu przy tylu losowaniach to nieopłacalna opcja stawiania na jeden zestaw).
Czasami jak jadę do pracy rano to o 6:20 kolektura na dworcu zamknięta więc nie puszczę chyba, że w pracy gdzieś mam pod ręką to puszczę na 14 a na 21:40 częściej gram 2 zakłady w mini na chybił. Wszystko zależy od natchnienia.
mini dawal 4/5 szok
Przeważnie gram na 7 lub 5, dziś wziąłem na chybił na 10 i miałem 2/10 a nocne 7/8 przypadkowo weszło choć mogło być lepiej ale jak przejrzeć moje typy to nigdy bym nie postawił na typowane ze względu, że nie wchodzą.
Czasami jestem w galerii na zakupach i jest wyspa z lotto, podchodzę i nie patrzę na te co były wcześniej tylko strzelam ale wybieram z różnych dziesiątek. W ten sposób kilka razy miałem 4/5 i 6/9 ale poza dzisiejszym 7/8 nic wielkiego także w moim przypadku czysty fuks i raczej brak szczęścia na większą sumę.
44,55 a teraz
Ja 2x 5/5 trafilem w typowanych ktore nie wyslalem od tej pory kazde wysylam ale co nic nie wchodzi
Dzięki
Dzień Windowsa 13
Tez musze to przykrucic bo coraz wieksze porazki I kasa ucieka 2x dziennie 10/10I 5/5I nic czasem 2 zl
76 dzien roku odjac windows 10
Dlatego mi szkoda czasu na siedzenie nad wynikami i w mapkach. W tym czasie wolę biegać, wyjść na rower/rolki albo siłownię. Zapisałem się na kurs HTML5, warsztaty fotograficzne (chodzę na wesela jako pomoc i jest kilka stówek ale ja chcę własną firmę) i dążę raczej do samorozwoju aby tak powiększyć swoje oszczędności. Kiedyś lotka chciałem traktować jako źródło finansowania swoich pomysłów jakbym wygrał ale od lat ta wizja ma bardzo nikłe szanse na powodzenie więc traktuję jako "A może się uda" niż "Muszę wygrać". Widocznie nie zasługuję na tą odrobinkę szczęścia
teraz to się pogubiłem co tu jest na zielonej zgrane ,,, jakieś nowe grypsy i hasła
masz windowsa musisz grac 13
a bill 4 gates 5 tez chce wejsc bez mydla
musicie trzymac z bogaczami
Czy ja wiem czy rozsądny? Myślę trochę realniej i choć wiele się naczytałem o wielkich wygranych w lotto (że wygrywają podstawieni albo nikt) i czasami nawet uwierzę, bo nie znam żadnego lotto milionera a poza informacją "Tu padła wygrana 5 000 000"- którą można powiesić wszędzie to jak można inaczej uwierzyć niż mając taki kupon w ręce?
Ja tez to traktuje moze sie uda bo jagby ze musze wygrac to z torbami pod mostem bym wyladowal
Chociaż z drugiej strony mamy ponad 35mln mieszkańców więc tacy milionerzy nie muszą być widoczni. Czy bym się pochwalił zdjęciem kuponu? Z jednej strony tak aby dać ludziom nadzieje, że można wygrać a z drugiej znów można pomyśleć, że ktoś się w ten sposób przechwala. Nie wiem co bym zrobił ale nie myślę o tym bo zbyt mało gram a większe szanse się ma jak się dużo gra.
A takie na Dziś Wieczorem Lotto z Plusem 11,15,23,23,34,48 według własnego pomysłu mam nadzieję w końcu że otworze tego szampana a nie tylko na Sylwestra
Miesiąc temu widziałem dość przykry dla mnie widok. Kobieta coś ok. 35 lat na moich oczach przegrała ponad 500zł w Keno i ze łzami w oczach wychodziła a kolektorka do niej "Jutro się odegrasz". Jak zaczynałem grać w lotka jakieś 5-6 lat temu też myślałem, że to sposób na dorobienie kasy ale bilans gry weryfikuje wszystko.
ja tez przechodzilem przez rozne systemy , gwarantowane i inne , bylem u wrozki , nic ale za to mam zone ktora mnie kocha i nie zamienie jej za zadne pieniadze
Forsami wygraj może to Twoja kolej dziś? Jak to w radio mówią:
"A co jeśli to ty wygrasz?"
"A co jeśli to ty wygrasz?"
multuś80 no i masz dla kogo być sobą i z kim spędzać czas
Jak bym tak wygrał to wiem co chce w życiu zrobić i jak życiem pokierować mam swoją wizje na siebie Dreamer
tak ale najpierw trzeba wygrac , a lotto tak jest skonstruowane zebys ty ludzil sie nadzieja a oni musza kosic kase , nie ma grajacych lotto pada
O wróżko czarodziejko wróć lata młode mi nie chce pieniędzy złota tylko młodym być dodam jeszcze od siebie i Wolnym
Ale myślę, że to wizja pozytywna a nie zapić się jak mój sąsiad (jakby wygrał to by kupił tira wódki).
Ja myślałem, że wszyscy tutaj młodzi i piękni a Ty mi tu, że stary
Ja myślałem, że wszyscy tutaj młodzi i piękni a Ty mi tu, że stary
Lubie się tu pochichrać czasami tu jest weselej niż na kabarecie
Oj tam ja mam 27 lat a chciałbym mieć z 20
Dzisiaj kabarety nie są już śmieszne bardziej standup.
Ja gawarit pa ruski jazyk nie charaszo czy jak tam.
Ja tam ruski tylko z Call Of Duty 2 trochę i ze szkoły na 4.