Wpisy 2 951 533 – 2 951 632
21 sierpnia 2017 19:16 → 21 sierpnia 2017 21:32, 100 wpisów
https://www.youtube.com/watch?v=ckovetFL8ns
...dane nam było słońca zaćmienie....
...dane nam było słońca zaćmienie....
Ludzie za zwykłe "co się gapisz?" tłuką się po ryjach a co dopiero jak takie Sebiksy będą miały broń.
A jak samoloty spadają do oceanów albo fala błotna zmywa autobusy to nie katastrofa z przypadku?
Ja tam nikogo bym nie zabijał za to czy za tamto ale kara powinna być słuszna nie więzienie na kosz podatników tylko zapracować sobie na jedzenie i nocleg. Tak to się czują jak na wczasach z wyżywieniem nie odczuwają, że to kara.
*Na koszt
A ja wiem ze nie warto tym lamnac sobie lbaKumpel jest w hospicjumW ciagu pol roku zycie stalo sie koszmarem dla niego i walkavo kazdy dzienMozna miec kase jak zdrowia nie ma,reszta sie nie liczy
Arczi,,jak nie wiesz co sie dzialo w lipcu na MP to sie zamknij z ta twoja polityka, 5 osob dostalo bana od razu, az wkoncu znalazla sie kosa na emeryta
czy Ty chcesz byc nastepny ???????????????????
czy Ty chcesz byc nastepny ???????????????????
nie wiem co sie dzialo w lipcu na MP i niewiem zaczo kto i dostal bana, niechce byc nastepny oczywiscie ze nie, no chhyba ze tak postanowia tworcy teju strony ,m to juz ich wola,powiedzialem interesuje mnie polityka od zawsze tyle ze nie bede o tym rozmawial tutaj bo uwazam ze ta stronka jest nie do politykowania, tylko na numerki typowania i tyle, jesli,MP da mi bana wiecej sie tu nie pokaze i napewno nie polece tej stronki nikomu ze znajomych, chhociarz uwazam ta stronke za fajna ale jesli ktos zdecyduje mnie stad wyzucic to niema sprawy zrozumie ja tu regulaminu niechce naruszac w jaki kolwiek sposob, dlatego pisze ze niebede reagowal na czyjas prowokacje o polityce,
ad.drażlwych tematów
..ktos przeleci, pierdnie,drugi przejdzie poczuje tez pierdnie,trzeci wleci, srake zwali(ups), wszyscy siedza ogłupiali,typowanie już nie leci,bo wszedzie śmierdzi,
..i nie chce sie tu zaglądac , bo zielona łączka czasem szambowiskiem z wygladu,szeryf siedzi jak zaklęty,pewnie klikami ,,w niebo.. wzięty"
tam czy tu, wszedzie tacy sami..Polakow portret własny...
...twórzmy taki obraz, na którym będziemy sie sobie nawzajem podobali i do gardeł nie skakali.Dosyć szamba dookoła!!!
jak My sami o jakość zadbamy>>łączka pozostanie dla Nas zielona!
..ktos przeleci, pierdnie,drugi przejdzie poczuje tez pierdnie,trzeci wleci, srake zwali(ups), wszyscy siedza ogłupiali,typowanie już nie leci,bo wszedzie śmierdzi,
..i nie chce sie tu zaglądac , bo zielona łączka czasem szambowiskiem z wygladu,szeryf siedzi jak zaklęty,pewnie klikami ,,w niebo.. wzięty"
tam czy tu, wszedzie tacy sami..Polakow portret własny...
...twórzmy taki obraz, na którym będziemy sie sobie nawzajem podobali i do gardeł nie skakali.Dosyć szamba dookoła!!!
jak My sami o jakość zadbamy>>łączka pozostanie dla Nas zielona!
narazie co złego to nie ja
W regulaminie nie ma informacji, że chat tylko do podawania liczb i pisania o liczbach. Także można poruszać inne tematy.
Z Regulaminu:
"Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców."
Z Regulaminu:
przecierz nikogo nie atakuje i nieobrazam tez,
dobra uciekam ztad, bede moze pozniej jesli nie zablokuja mnie i niedostane banana
arczabik nie pisałem, że obrażasz
Napisałem, że można poruszać inne tematy (nie tylko liczbowe) a podczas pisania na inne tematy :
Po prostu mamy szanować osoby piszące
Napisałem, że można poruszać inne tematy (nie tylko liczbowe) a podczas pisania na inne tematy :
Po prostu mamy szanować osoby piszące
Zacytowałem po prostu fragment regulaminu.
Atakujemy poglądy nie osoby
Atakujemy poglądy nie osoby
Człowieku z łukiem
10-rzutów monetą to za mało na jakiekolwiek wnioski
10-rzutów monetą to za mało na jakiekolwiek wnioski
W ciągu miesiąca jak komuś mocarnie wyjdzie liczba 26
to warto spojrzeć na 2951563
to warto spojrzeć na 2951563
a ja uważam po dzisiejszej lekturze na zielonej niechkażdy tylko pomyśli ze
jak se pościelisz tak się wyspisz świeta prawda a jak będziesz miał biedę to polityka i tak ci nie pomoże to jest zamknięty krąg
i tyle bawmy się w cyferki pozdrawiam wszystkich
jak se pościelisz tak się wyspisz świeta prawda a jak będziesz miał biedę to polityka i tak ci nie pomoże to jest zamknięty krąg
i tyle bawmy się w cyferki pozdrawiam wszystkich
...oczywiście teoretycznie lepiej wykluczyć te które wlizą w całości
od daty poczęcia
2951566
od daty poczęcia
2951566
Jak się gra ekstra pensja nigdy nie grałam
wiadomo ze jak liczba nie wejdzie w zakladzie to psuje kilka zakladow minimum
raz cos innego wchodzi raz cos innego nie wiadomo na co sie nastawic
10 lat piszę mm i do tej pory nie wyszło mi jeszcze 10/10
najwięcej 7/8
najwięcej 7/8
5,8,48,60
5,9,42,43,46,47,59,66,68,78
skreśliła mi kiedyś córka na kuponie nie wysłałam kupon leżał a za pare dni z tych liczb było 8/10
skreśliła mi kiedyś córka na kuponie nie wysłałam kupon leżał a za pare dni z tych liczb było 8/10
wlasciwie tak jak wczesniej pisalem lepiej trafic 5/5 i potem puscic za wszystko na drugie 5/5 wieksza szansa i podobne wygrane
Junak56 wedlug mnie nie ma po co grac o duze wygrane 10/10, lepiej puscic np. x20 i jak trafisz 8/10 bedizesz zadowolona
Oooo panie mój i wladco...
Królu lulu...
On wie...niestety z jego twórczości może jedna
Angierski
Nie można trafić 5/5 a gdzie 10
trzeba w czepku się urodzić i pod szczęśliwą gwiazdą,żeby wygrać 10/10 z plusem x20
Na mni wyszlo mi 2,10,20,7,41...
Coś drapka. Nie widać...
On to ma czepek
Jasku
Księżniczko
jeszcze raz przeczytasz moje bez należytego zrozumienia to na gołą >>
jeszcze raz przeczytasz moje bez należytego zrozumienia to na gołą >>
znaczy powiem wam tak przy dobrych ustawieniach trafialem programem 9/10 raz na jakis czas, ale ustawialem tak aby najwiecej trafic - a czy to sie powtorzy tego to nie wiem
Ojej
Ale ja tylko o cyferkach
Ale ja tylko o cyferkach
Znakiem tego. Angierski musisz grac co ci pokazuje pr.i s koncu
1 2 4 6 7 9 11 15 16 23 25 27 28 30 31 32 35 39 41 42 46 47 48 49 51 57 63 64 67 71 73 77 78 79 80
Podaje 35 liczb.Ostatnie 9 losowań tej "zbieraniny" to :12,10,11,12,12,12,13,15 i dziś 11 wylosowanych.
Masz pieniądze i szczęście -spróbuj!!!
Podaje 35 liczb.Ostatnie 9 losowań tej "zbieraniny" to :12,10,11,12,12,12,13,15 i dziś 11 wylosowanych.
Masz pieniądze i szczęście -spróbuj!!!
Junak.
Po co pisać takie bzdety
Angierski to zależy ile zakładów ci wykazuje
Nie Jednego z nas to ominęło ale jeśli ts kręci to i tak byśmy nie trafili
Tj 25 zł a nie zwraca ci się na następny???
w historii teraz sprawdzam na 10 zakladow na 10200 losowan 3 razy poszly 9/10
Jaguś