Wpisy 2 945 632 – 2 945 731
16 sierpnia 2017 20:47 → 16 sierpnia 2017 21:41, 100 wpisów
sniezynek juz skonczyles rozmawiac z arturem
quban tak
powiedz mi bo ty sie znasz zeby nie tyc do ktorej godziny mozna jesc pisze o wieczor
witaj pan
quban na pisałem mu ze już się pytaja o nie go
Hello-
634- dzisiaj słabo ale może na wieczór
634- dzisiaj słabo ale może na wieczór
quban ja szukam co najmniej 10 chętnych co by wspólnie na czworki 9 z 49 za grali wiesz jaka Kasiora z tego
wysylasz 3 czworki na 30 dni na 60 losowan co prawda 307 ale jakie rawdopodobienstwo trafienia i teraz niech tak 10 osob się zbierze na dany miesiąc to jaka masz szanse 4k i dzielisz to na grupe to każdy powinien minimu byjsc 1100 na plus na miesiac
wysylasz 3 czworki na 30 dni na 60 losowan co prawda 307 ale jakie rawdopodobienstwo trafienia i teraz niech tak 10 osob się zbierze na dany miesiąc to jaka masz szanse 4k i dzielisz to na grupe to każdy powinien minimu byjsc 1100 na plus na miesiac
przepraszam ale chwilowo musze wyjsc z domu iniebedzie tu mnie jakis czas na czacie
To kto jest kobieta?Szukam fajnej babeczki choc minela juz Wielkanoc
kuba ja tez nic nie wygrywam
2zl 4zl 8zl
a ile skr?Pan
Iwonka nie martw się w końcu się uda, matematyka jest nieubłagana
Iwonka nie martw się w końcu się uda, matematyka jest nieubłagana
wiesz co Pan? znam te wszystkie ułamki prawdopodb, a i tak gram nie umiem tego wyjaśnić
uciekam z czata kiedyś tam znow wpadnę
quban ty nie dziękuj tylko się dolaczaj hahaha i kase robimy
albo dobra po siedze jeszcze trochę po pisze z wami może do 22
quban 9z 49 1700 zl za 4ke tu masz szanse 1100 min na czysto na mc masz prawie tyle co etat jak trafisz 2 razy
qban bo masz 2200mc za siedzenie na dupie
quban po co tracic kase tu jak można na to co ci podalem
Śnieżynek 100% racji
tylko tam też jest losowość a musiałbym przejechać całą Polskę
tylko tam też jest losowość a musiałbym przejechać całą Polskę
2 945 665. Sniezynek1554 2017-08-16 (21:10) Piekary sl
quban czy wy czytacie co ja pisze?
Pisałem muszę znaleźć kogoś ze slaska co ma auto
dwa zorganizować grupe 10 osob i się dziala
Pisałem muszę znaleźć kogoś ze slaska co ma auto
dwa zorganizować grupe 10 osob i się dziala
quban by nie było ze ktoś oszukuje
zakłada się wspólnego maila każdy podaje swój typ nr czworek
jedzie się raz na miesiąc wysyla i raz na miesiąc odbiera i potem się wysyla ludziom na konto
zakłada się wspólnego maila każdy podaje swój typ nr czworek
jedzie się raz na miesiąc wysyla i raz na miesiąc odbiera i potem się wysyla ludziom na konto
Pan
Ty jesteś mądry,więc wytłumacz mi sens tego zdania 2945665
Ty jesteś mądry,więc wytłumacz mi sens tego zdania 2945665
quban osoby z innych miast wysylaja meilem numery na losowania jakie im wysylc wplacaja kase na konto 1 osoby co się tym zajmuje zakłada się wspólnego maila każdy podaje jakie liczby mu skreslic każdy ma wgląd jakie były losowane
nikt nikogo nie oszuka
nikt nikogo nie oszuka
Mulag czesc
qban nawet zorganizować taki wyjazd 1 raz na miesiąc komisyjnie w osoby i wtedy jest pewność ze kupony z twmi numerami zostały wyslane
My tak w Krakowie robili czasem się udawało wygrac czasem nic ale szanse duze
quban wtedy 3 osoby jadą i wysylaja i nie ma obawy matactwa a szanse na 4ke 9 z 49 sa ogromnie masz 3 czworki na kazde losowanie razy 60 wiec masz 180 szans przy nakładzie 308 by wygrac 1700 tak i to mowie na każdą osobę z grupy jak pada 1 czworka 170 zl dla każdego zakladajac ze jest nasz 10 tak druga czworka 170 zl dla każdego już masz zwrot nakladow i zrzutki za jazde
najlepiej to się robiło z takiego samego miasta i osiedla w spólna kasa było okey takie na odległosć to różnie jest chcoiaż też można
Pan.
Ja zrozumiałam,że można tracić tu i tam
Ja zrozumiałam,że można tracić tu i tam
Mulag wszystko się da na odleglosc tez hehehe
No właśnie.
Tylko malutka drobnostka-trzeba wygrać.
quban przy 10 osobach masz na miesiąc 1800 czworek wiec prędzej sraczki dostane niż 2 czworki nie wpadna przy losowaniu 9 z 49
emerytka dokładnie wiec dlatego trzeba zwiekszyc prawdopodobieństwo i szanse do ponad stu nawet
nie musi wcale wejść choć szanse są większe ja z kolegami dałem 2000 weszła jedna i dużo trójek
Pan kase tu tracisz bo ci gowno wyplacaja ja tam gralem i miałem 5tke 1700 jeśli chodzi o odpowiednik multi i 4 razy 4ke
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
mulag my o tym mowimy
mulag my o tym mowimy
No multi w Polsce tez niby latwy.Losuja 1/4 liczb i dupaAle warto zagrac we 4 ,szansa wieksza ale trza kogos kto dobrze analizuje losowania
Mam bardzo dobrego znajomego,mieszka 2 km od czeskiej granicy,a nigdy bym Jemu
czegoś takiego nie zaproponowała.
czegoś takiego nie zaproponowała.
bezdyskusyjne jest że więcej losów większa postawienie zwiększa szanse
5,19,35,57,67,79
14,16,61,65,67,72
6,16,23,25,42,51
8,10,19,22,52,80
14,16,61,65,67,72
6,16,23,25,42,51
8,10,19,22,52,80
mulag o to wlasnie chodzi
każdy wysyla swój zestaw czworek z 6 ciu nr
1234 1256 3456 i podstawia własne nr koszt gry 5.13zł razy 60 daj 307,80 groszy jak gra 10 osob szanse diametralnie rosna wystarczy ze wpadna 2 czworki i każdy ma zwrot nakładu wiec na 1800 2 szanse sa
każdy wysyla swój zestaw czworek z 6 ciu nr
1234 1256 3456 i podstawia własne nr koszt gry 5.13zł razy 60 daj 307,80 groszy jak gra 10 osob szanse diametralnie rosna wystarczy ze wpadna 2 czworki i każdy ma zwrot nakładu wiec na 1800 2 szanse sa
emerytka a ja proponuje ty nie musisz każdy ma swą wole
i czas kilku losowań z rzędu dużą stawką i wiadomo większa stawka więcej typów + rozłożenie w czasie na kilka losowań da rezultat ale to się wiąże z kaską na wyłożenie nawet w kilka osób trza konkretnie dać sprawa jest prosta by wybrać trzeba konkretnie wyłożyć a jak się nie ma to nici z takiego pomysłu
Mulag dosłownie
ja wiem ze 308 zl od razu to sporo ale biorac pod uwagę ile tu przegrywamy a ile wygrywamy to skandal
trzeba obserwować losowania...
mieć dobry system...i intuicję...
to podstawa...
mieć dobry system...i intuicję...
to podstawa...
qbam chodzi tylko o sens tego zdania
nie o to że 5x więcej ......
qbam chodzi tylko o sens tego zdania
nie o to że 5x więcej ......
6,46
Mulag puść sobie dziennie 2 multi za 2,50 masz 5 zl razy 30 dni masz to samo a ile tu wygrasz a ile tam
dokładnie tego się nie widzi bo od razu np. 380 zł czy tam 200 zł odrazu nie wydajesz bo tego nie widzisz masz rozłożone w czasie ale nie lepiej odrazu strzelić kilka stuwek gdzie prawdopodobieństwo zwiększa się duzo
Mulag już cie lubie bo kumasz o co mi biega hahahaha
Cześć
cZyli lepiej tracić kase w Czechach jak w Polsce
Dla mnie to bez róznicy, bo dochodzą jeszcze koszty paliwa.
cZyli lepiej tracić kase w Czechach jak w Polsce
Dla mnie to bez róznicy, bo dochodzą jeszcze koszty paliwa.
Jocia.
żadnego sposobu nie krytykuje każdy dobry ale czasem warto pójść za większą stawkę i tak na to samo wychodzi po prostu w naszym umyśle lepiej rozkąłdac te np 350 zł w czasie bo sie wydaje że sie wygra ale to tylko iluzja
Dobra wiadomość pogodowa:
>> Noc bez burz <<
>> Noc bez burz <<
Jedna rzecz pod uwagę w Polsce manipulują losowaniami w Czechach losują kule dzieci z kosza z bębna czy jak tam zwal
proste suma prawdopodobienstw * wygrana = wartosc oczekiwana - atrakcyjnosc gry w ts 40% w fortunie 80-90%