Wpisy 2 945 532 – 2 945 631
16 sierpnia 2017 19:04 → 16 sierpnia 2017 20:47, 100 wpisów
Witamy i pozdrawiamy
Witam Mp. zycze wygranych oraz miuz na mily wieczorek..
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
obam gadam z Arturem na fb w ważnej sprawie
qbam chcesz to też mogę z toba hahaha
qbam no już wyjasnilem co mialem
Co sie stalo z tym czatem..jestem w szoku,kiedys kazdy chociaz pomachal,a teraz tak smetnie..gdzie starsza ekipa?..wymiotlo fajnych Ludzi szkoda..
Miałem zagrać na 2 losowania, ale w kolekturze była chwilowa awaria i nie puściłem na 14. Dobrze, bo bym wtopił
Jestem
Ciekawa jestem jakie liczby wpadną na wieczór a wy macie jakieś pomysły
Witamy
Nawet kur... nie myślęJak przewale 4 dychy i dno to się zastanowię A dziś dziewczyna fajna a ja ani be...Ani meAż mnie ponosi że nie zadałem
jak wczoraj wysłałam na 21.40
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
wiesz Junak-najlepiej niestety wysylać na wszystkie losowania i najwyżej mniej bo to dobijające
Junak to jest najgorsze kończysz bo się znudziło a tu wchodzi na kolejny dzieńZobaczę ile kasy jeszcze mam na 4 miechy
quban dawa gramy w czeska fortune
mysle wlasnie quban jak to zrobić hahaha
Mi została sobota i niedzielaBo czwartek piątek nie gramTwarda zasada
Tomi gram codziennie jak jest zaco bo jak tu niegrać moja zasada to Jeden zakład Lotto z Plusem na dziesięć losowań i tak w kółko
witaj Forsami
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
Qban lubie pieniądze i dlatego gram tylko że one nie bardzo mnie lubią ale pieniądze rzecz nabyta
ech to wyzwala emocje. TS nie bez przyczyny wrzucil 2 losowania dziennie Junak
z jednej strony tak,fajnie się tym pobawić
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
- ulexxa ten czat wcale nie jest smutny ale smutniejszy był jak nawijałaś wciąż o twoim chorym mężu -rozumiem że miałaś problemy ale jakoś nie mam przekonania aby ciągle tu pisać o takich sprawach a tak niestety było [z całym szacunkiem dla CIebie]
qban zaraz ci podam linka zagapiłem się na fb
w Polsce sa najgorsze tabele na świecie wiec na pewno Czechy dobre
https://www.ifortuna.cz/
quban ja byłem w lipcu na wegrzech jak widziałem tabele keno to pingle mi z orbity wypadlo
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
quban teraz wyslalem chyba bezposrednie
qban właśnie ze o niebo lepsze na wegrzech nawet
qban za 4 ke masz 2 tys czeskich koron czyli ok 340 zl
tomi77 zawsze jesteśmy do tyłu...choć nam się wydaje ,że wygrywamy...
koszt gry laczenia czworek 5.13 zl a nie 7.50 jak u nas
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
qban a co mowilem?
a gra 9 z 49 gra na 4kę masz 1700 zl na nasze
jestes kuba
super cieszy mnie to
quban dymaja nas w głupie dupy i mózgi ja dziś celowo gralem keno na 5 tki wyciaglem z puszki 10 20 50 groszówki co wrzucałem 3 mies i co się okazało caly czas leciały 17 27 37 i inne jak polaczylem 2ki w trojki dupa wszystkie ino nie te i 64 zl utopiłem hehehe a babie się bilon do szufladki nie chciał zmiescic hihihi
qbam myślałem przez moment że jesteś Iwoną
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28)
jestem Iwona
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28)
jestem Iwona
to ja jestem Iwona
2 945 609. qbam 2017-08-16 (20:28 to Kuba
zgrywus dokładnie nasza e fortuna miała to samo i nie trzeba było do czech dokladnie
odkąd zrobili multi 2 razy dziennie tak się uwalilo zakaz innych gier lotto monopol
zgrywus dokladnie
Junak raczej obserwuje próbowałem kilka razy ale nie wypaliło dałem sobie spokój z trójkami gram na 10/10 i czekam
grając na jedna liczbę to u nas nawet jej nie podwoisz więc granie progresją się nie opłaca
zgrywus dokładnie musial bys na 2
w czechach na 2 tez się nie oplaca ale na 3 już bardziej
w czechach na 2 tez się nie oplaca ale na 3 już bardziej
Tu by trzeba było grać i inwestować tylko w jedną gre liczbową wtedy zwiększymy szanse tylko jak to zrobić jak inne gry też atrakcyjne
zgrywus 85 zl ale zakład wynosi 1.71
trzeba wygrac 3 na 3
tak musi asc 3 na 3
quban i jak c się to podoba?