Wpisy 2 945 505 – 2 945 604
16 sierpnia 2017 18:32 → 16 sierpnia 2017 20:24, 100 wpisów
Gram do skutku 20 i 50 i 40 i 70A tu 3 dyszki zostaly na te 3 los.Ostatnia zbitka tych dziesiatek 4 sierpca
arczi najlepiej kos zwolnic to wniosek i na rente skoro tak
arczi kiedy cie zwolnili
jak chcesz to cie po kieruje co i jak tylko nie tu na czacie
Widzę że stara ekipę wymiotlo
i obecnie nie pracuje ni gdzie,a powiedz mi masz jakiegos faceboka moze gdzie mogli bysmy sie np skontaktowac i miec z soba jakis kontakt bylem kierowany na rente ale niedostalem renty odwolalem sie tez do sadu pracy,tez ale nic z tego unas w polsce prawoo nie dziala na kozysc ludzi tylko na korzysc pracodawcow a jakj ci sie cos niepodoba to fora ze dwora , wiec olalem ten zaklad i szukam innej pracy jest ciezko diabetykowi no ale jakos jeszcze zyje. dzieki tez za mile slowa i chec pomocy, ale narazie musze sam sie dzwignac z kolan i sie niepoddawac grunt,to byc soba i byc silnym i wierzyc ze sie ci uda
zwolnili mnie w 2013 roku,przez to ze mam cukrzyce, i niemoge pracowac w systemie 4 brygadowymi na nockach, renty tez nie dali bo stwierdzili ze jestem mlody imoge pracowac a rent na cukrzyce sie nikomu teraz niedaje , orzecznik na komisji w ZUS we wrocku powiedzial ze jak niebede widzial na oczy juz jakies 5lat to wtedy moge sie starac o rente
gdyby ten zus we wroclawiu nie znajdowal sie w okolicach wiezienia we wrocku to bym wypieprzyl tego orzecznika przez okno z 3 pietra ale mial szczescie ze w oknach byly kraty chicialbym aby takich s***ysynow przeswietlilo to CBS zeby wylapali komu daja renty i i za ile? wiesz ja sobie z tym dalem juz spokoj, z walczeniem oto,mam taka cicha nadzieje ze go jakies auto gdzies przejedzie , jak mozna pacjentowi powiedziec ze jak niebedzie widzial na oczy z 5lat to moze starac sie o rente dlamnie to jest zwykly debil tezale mysle ze niewarto tego juz rozczasac tylko zyc dalej i walczyc z choroba poki mozna
zwolnili mnie w 2013 roku,przez to ze mam cukrzyce, i niemoge pracowac w systemie 4 brygadowymi na nockach, renty tez nie dali bo stwierdzili ze jestem mlody imoge pracowac a rent na cukrzyce sie nikomu teraz niedaje , orzecznik na komisji w ZUS we wrocku powiedzial ze jak niebede widzial na oczy juz jakies 5lat to wtedy moge sie starac o rente
gdyby ten zus we wroclawiu nie znajdowal sie w okolicach wiezienia we wrocku to bym wypieprzyl tego orzecznika przez okno z 3 pietra ale mial szczescie ze w oknach byly kraty chicialbym aby takich s***ysynow przeswietlilo to CBS zeby wylapali komu daja renty i i za ile? wiesz ja sobie z tym dalem juz spokoj, z walczeniem oto,mam taka cicha nadzieje ze go jakies auto gdzies przejedzie , jak mozna pacjentowi powiedziec ze jak niebedzie widzial na oczy z 5lat to moze starac sie o rente dlamnie to jest zwykly debil tezale mysle ze niewarto tego juz rozczasac tylko zyc dalej i walczyc z choroba poki mozna
Zapraszamy podziwiamy i uczymy się coś nowego
Krasnalekgdzieś? U mnie leje na uj mi te stringi
Arczi po krotce ci tu na piszę co można zrobić a szczególy to nie tu.
Jak się pracuje a jest się na zwolnieniu nie podpisuje się zwolnienia z pracy. Jeśli cie zwolnili trudno, może jesteś na zasiłku czy zarejestrowany w urzędzie.
Jeśli tak możesz także brac druk L4 od lekarza będąc na zasiłku czy zarejestrowany. Najlepiej być na L4 180 i aby lekarz wy pisal ci wniosek na rente, nie wiem ile masz lat pracy itd. Ważne sa tez konsultacje lekarskie aby pokazać dowod leczenia - jednak same posiadanie choroby nie powoduje ze należy nam się renta jedynie skutki jakie ona wywoluje i czy powoduje uposledzenie funkcji organizmu na tyle by ograniczyć wykonywanie pracy. Najlepiej tez leczyć się na inne choroby
Jak się pracuje a jest się na zwolnieniu nie podpisuje się zwolnienia z pracy. Jeśli cie zwolnili trudno, może jesteś na zasiłku czy zarejestrowany w urzędzie.
Jeśli tak możesz także brac druk L4 od lekarza będąc na zasiłku czy zarejestrowany. Najlepiej być na L4 180 i aby lekarz wy pisal ci wniosek na rente, nie wiem ile masz lat pracy itd. Ważne sa tez konsultacje lekarskie aby pokazać dowod leczenia - jednak same posiadanie choroby nie powoduje ze należy nam się renta jedynie skutki jakie ona wywoluje i czy powoduje uposledzenie funkcji organizmu na tyle by ograniczyć wykonywanie pracy. Najlepiej tez leczyć się na inne choroby
U mnie przestało padać w końcu
Wystarczy że ściągnięcie sobie messengera kamerki w fonacb j możecie gadać do upadłego
arczi dam ci link na fb
nie wiem czy mnie nie zbanują ze ci tu linka wysylam ale dawaj na fejsa to ci doradzę bo nie dokonca tak jest https://web.facebook.com/marek.jaskola
Dieta cud
arczi ckier cukrem jeśli nie zrobil spustoszenia w organizmie to orzecznik miał rece związane takie sa normy ostre ale zawsze się szuka innych chorob jak kostno stawowe kregoslup czy depresja zmiany nerwicowe i laczy się jednostki i jest latwiej bo na sam cukier to dupa blada wyślij mi zaproszenie na fb i cie akceptuje to ci udziele więcej wskazowek
A co oferuje dz sniezynek
tak to wszystko wiem i takk wszystko bylo jak piszesz bylem pol roku na zwiolnieniu lekareskim i zaklad kierowal mnie na rente, wszystko sie zgadza, oprocz tego choruje na inne choroby jestem astmatykiem alergikiem, , choruje tez na kregoslup i i nne tam jescze choroby,krazenia nie ukrywam tego, cale zycie szpital byl moim drugim domem,tez i na komisjach na ilu stawalem wszystkie dokumenty im przekazalem okej
arczi dawaj na fejsa
to miałeś podstawy nawet
arczi dawaj na fejsa
arczi dawaj na fejsa
jestem na fejsie tylko ze wyswietla mi sie 4 takie osoby same mktorym Markiem jestes?
https://web.facebook.com/marek.jaskola
masz bezpośredni link
kliknij w ten link co ci wyslalem
mam profilowe zdjecie takie zielone przy drewnianym wozku w takim parku
mam profilowe zdjecie takie zielone przy drewnianym wozku w takim parku
Witamy i pozdrawiamy
Witam Mp. zycze wygranych oraz miuz na mily wieczorek..
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
https://www.youtube.com/watch?v=UQmRYOxIKvM
obam gadam z Arturem na fb w ważnej sprawie
qbam chcesz to też mogę z toba hahaha
qbam no już wyjasnilem co mialem
Co sie stalo z tym czatem..jestem w szoku,kiedys kazdy chociaz pomachal,a teraz tak smetnie..gdzie starsza ekipa?..wymiotlo fajnych Ludzi szkoda..
Miałem zagrać na 2 losowania, ale w kolekturze była chwilowa awaria i nie puściłem na 14. Dobrze, bo bym wtopił
Jestem
Ciekawa jestem jakie liczby wpadną na wieczór a wy macie jakieś pomysły
Witamy
Nawet kur... nie myślęJak przewale 4 dychy i dno to się zastanowię A dziś dziewczyna fajna a ja ani be...Ani meAż mnie ponosi że nie zadałem
jak wczoraj wysłałam na 21.40
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
32,38,42,49,66,70
z nową czwórką bo tak wyszło
w zeszycie to wylosowali ją o 14.00
dziś
i jak tu się nie denerwować
wiesz Junak-najlepiej niestety wysylać na wszystkie losowania i najwyżej mniej bo to dobijające
Junak to jest najgorsze kończysz bo się znudziło a tu wchodzi na kolejny dzieńZobaczę ile kasy jeszcze mam na 4 miechy
quban dawa gramy w czeska fortune
mysle wlasnie quban jak to zrobić hahaha
Mi została sobota i niedzielaBo czwartek piątek nie gramTwarda zasada
Tomi gram codziennie jak jest zaco bo jak tu niegrać moja zasada to Jeden zakład Lotto z Plusem na dziesięć losowań i tak w kółko
witaj Forsami
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
ja tez uleglem czarowi tego grania chociaż do końca nie rozumiem czemu
Qban lubie pieniądze i dlatego gram tylko że one nie bardzo mnie lubią ale pieniądze rzecz nabyta
ech to wyzwala emocje. TS nie bez przyczyny wrzucil 2 losowania dziennie Junak
z jednej strony tak,fajnie się tym pobawić
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
ale z drugiej-nie mamy wielkiego wpływu na powodzenie w grze
- ulexxa ten czat wcale nie jest smutny ale smutniejszy był jak nawijałaś wciąż o twoim chorym mężu -rozumiem że miałaś problemy ale jakoś nie mam przekonania aby ciągle tu pisać o takich sprawach a tak niestety było [z całym szacunkiem dla CIebie]
qban zaraz ci podam linka zagapiłem się na fb
w Polsce sa najgorsze tabele na świecie wiec na pewno Czechy dobre
https://www.ifortuna.cz/
quban ja byłem w lipcu na wegrzech jak widziałem tabele keno to pingle mi z orbity wypadlo
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
quban teraz wyslalem chyba bezposrednie
qban właśnie ze o niebo lepsze na wegrzech nawet
qban za 4 ke masz 2 tys czeskich koron czyli ok 340 zl
tomi77 zawsze jesteśmy do tyłu...choć nam się wydaje ,że wygrywamy...
koszt gry laczenia czworek 5.13 zl a nie 7.50 jak u nas
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
postawiasz liczby dwojki co potencjalnie maja szanse i gramy na najbliższe np. 6 losowań 5,13 razy 6 losowan 30,78 na 3 dni gry, trzeba znalesc z 10 osob minimum i kogos z slaska co ma auto i się gra i wtedy szansa ze zainwestowanego 5.13 jest 68 zl bo jak 2 czworki wpadna to 680 zl dzieląc na 10 uczestnikow
qban a co mowilem?