Wpisy 2 945 405 – 2 945 504
16 sierpnia 2017 16:51 → 16 sierpnia 2017 18:30, 100 wpisów
forsami wybierz jednak liczby babci te 9 z10 pewniejsze sa zawsze ,
i moga sie jeszcze nieraz i tez powtorzyc
Arczi tak właśnie nimi gram jak wyżej napisałem tylko gorzej z cierpliwością której zaczyna brakować bo chce sie wygrać te 10/10
forsami ja tez gram 10 na 10 i poluje na glowna wygrana ja juz na raz na poczatku jakos jak weszlo multi multi trafilem tez w realu 9z10 , tylko ze to bylo juz troche tez i czasu dlatego teraz poluje na cala 10, i tez gram swojimi liczbami choc i nieraz kresle tez i ine numerki i na nich nieraz wpadaja mniejsze kwoty tez ale z 10 skreslen tak jak w ubieglym roku w sierpniu 8 z 10
dlatego nalezy grac na tych samych 9 liczbach i dodac jeszcze do nich jakas 1 inna i wtedy zgarnac cala 10
Arczi to te liczby9/10 4,6,7,10,12,13,16,19,21,23, i tylko 12nie wyszło
i graj nimi chlopie caly czas i badz cierpliwy wkoncu wejda mozesz tez zagrac nimi np 9 z 9 i i tez ladnie przytulisz kasiorke, moze nie taka jak za 10z 10 ale co powiedzialbys jakbys zgarnol 9 z 9 i potem np zagral na cala 10 z podwojna stawka i z plusem np ?czy niebyly by lepsze szanse, zastanow sie nad tym ?
Hejka mało co tu wchodzę.
znacie jakiś program co można wygenerować trojki które dość długo nie padały? By mieć szans, że wpadną!
znacie jakiś program co można wygenerować trojki które dość długo nie padały? By mieć szans, że wpadną!
ciezko z liczbami
Śnieżynek ja nie gram na trzy to nie bardzo pomogę trzeba śledzić co wychodzi może MultiParis
forsami ja bym sie nad tym nie zastanawial tylko walil prosto do celu i gral wytrwale i wysylaj je dopoki nie trafisz, a jak juz trafisz to dodasz jakas inna liczbe tam sobie i grasz dalej ,
oki dzięki aby jeden odpisal hahaha
Forsami właśnie że z multiparis guzik mi dało
Arczi a jak nigdy nie wyjdzie to co najwyżej wtopa nie jestem pesymistom ale realistom
sniezynek obstaw sobie takie numerki 1,2,3, i nimi tylko graj jesli chesz choc trojki tylko trafic,
Próbowałem grać na piątki w Keno przegrałem 64 zł
jedynie zawsze trojki się zwaracaly ale teraz też cos ciężko trafić
sam se skreśl 1 2 3 hahahah
Śnieżny przerzuć się na LOTTO wygraj 3 Miliony trójka to tylko 54 złotych w Multi Multi
multipairs to swietna rozrywka ale przełożenia na grę na razie też nie dostrzegam
Forsami małymi kroczkami do celu kto wam gada ze ja gram na 54 może poluje na trojkę stawka razy 20 i wtedy będę miał za co puścić 10 tki
obam dokładnie probowalem z multiparis i nawet dwojki wtopilem
Stawka x1=54x 10=540 a stawki x20 niema chyba że rozpiszesz na dwa blankiety to
forsami nie mow tak ze nie wyjdzie , bo glupoty pleciesz teraz liczby sie powtarzaja masz tu w tym zestawie pewne liczby ktore z soba tworza pewna zaleznosc ktore sie tez i lubia i tez czesto wychodza razem tak samo jak przedchwila podalem sniezynkkowi1554m on sie smieje ale nie wie ze sa to liczby ktore maja ze soba duzo wspolnego i albo wychodza parami albo wszystkie naraz
,ale jak on niechce nimi grac to nie ja chcialem dobrze a jak on niechvce to niemusi wnimi grac wybor nalezy do niego
,ale jak on niechce nimi grac to nie ja chcialem dobrze a jak on niechvce to niemusi wnimi grac wybor nalezy do niego
mnie się udało 3 lata temu wygrać w czeskiej fortunie 5tkę dostałem na nasze coś ok 1400 zł
połączyłem 3 dwojki z 3 trójkami i wysłałem na 9 losowań i wpadło.
Jak bym miał się z kimś możliwość częściej na Czechy wybrać to nawet tam się 4ki oplaca bo za 4 ke 340 zl na nasze wtedy się łączy kilka dwojek z sobą na 4 ki i wysyła na więcej losowań bo się oplaca bo 340 zl na nasze więc stóe można zainwestować a u nas jedynie 84. Koszt gry w czechach na nasze 1.71 a u nas 2.50
połączyłem 3 dwojki z 3 trójkami i wysłałem na 9 losowań i wpadło.
Jak bym miał się z kimś możliwość częściej na Czechy wybrać to nawet tam się 4ki oplaca bo za 4 ke 340 zl na nasze wtedy się łączy kilka dwojek z sobą na 4 ki i wysyła na więcej losowań bo się oplaca bo 340 zl na nasze więc stóe można zainwestować a u nas jedynie 84. Koszt gry w czechach na nasze 1.71 a u nas 2.50
forsami no tak stawki większe niż 10 rozpisujesz na kilka kuponów
Arczi żeby mi życia nie brakło jak to się śpiewa na weselach/ bo za sto lat nie będzie nas tu i teraz teraz i już
ja podzielam optymizm Artura z drugiej strony trzebaby się zapytać tych co trafili np. 6/49 czy wiedzą co to jest Multipairs
sniezynek1554 ja cie powaznie podalem te 3 liczby bo ja tez kiedys nimi gralem i gram nadal tylko do nich dodaje jeszcze inne liczby ktore mi np wyszly ty mozesz grac nimi tez jesli chcesz jesli zas nie to graj innymi sobie ja cie do niczego nie zmuszam , dlamnie to mozesz stawke nawet 50krotna obstawi i odrazu na 100 losowan z gory ,to juz nie moja sprawa wazne jest tylko to abys trafil ja nigdy nikomu nie zycze zle,a wprost przeciwnie wygraj sobie i ciesz sie ze trafiles
arczi dzieki
trzymaj sie cieplo Forsami,
ja patrzyłem na schemat progresji trojek
i czasem dobrze tak grac ale nie wtapiac
Dlatego wcześniej pisałem ze w Czechach się oplaca można za ryzykować bo więcej placa ale nie jestem mobilny i ciężko mi tam się z gadac z kims
dlatego pomyslalem ze tu uda mi się poznac z rejonu slaska co może by się zainteresowaly tez gra w czechach i może by się wspoludalo cos zdzialac
Mi się też marzy porzadna gra syndykatowa ale ja jestem z pomorza:/
sniezynek-jak będę miał kase spróbuje z 1 i 2 bo to mega droga impreza
obam a skad klikasz? Ja Piekary sl
ups ja Piekary sl
ale to nie jest drogo jak masz z kim się wspólnie wybrać
Ciężko trafic
Mini
17,02,21 xx xx
30,33,37 xx xx
35,36,39 xx xx
37,38,39 xx xx
17,02,21 xx xx
30,33,37 xx xx
35,36,39 xx xx
37,38,39 xx xx
Heh dz brak liczb he he
obam właśnie idea tkwi w tym aby zminimalizować koszty i wyjadu i gry a powiekszyc statystykę wygranych
sniezynek-cene za gre wyznacza czas oczekiwania na trafienie kombinacji
Wyślij liczby na 10 losowań
Masz małe pieniądze zwrotu ale zawsze coś niż nic
iwonko dobrze mowisz i dobrze kombinujesz z tym
obam i tak w czechach się oplaca z tym ze lepiej grupe znalesc
obam ja wiem że każdy by wolal multi 10/10 z plus hahaha ale lepiej zbierac drobniejsze kwoty zysku szybciej się to uzbiera niż 10/10
26,29,32,35,38,40,41,44,47,xx
26,29,32,35,36,39,40,44, 41,xx
08,11,14,17,20,23,26,27,30,xx
04,05,09,12,26,27,30,39,42,xx
13,15,16,19,22,23,25,28,31,xx
54,45,48,51,57,63,60,66,68,xx
26,29,32,35,36,39,40,44, 41,xx
08,11,14,17,20,23,26,27,30,xx
04,05,09,12,26,27,30,39,42,xx
13,15,16,19,22,23,25,28,31,xx
54,45,48,51,57,63,60,66,68,xx
w Dublinie 30 kierowców przytuliło 33 bańki grali 3 lata w syndykacie
Wow te liczby cud natury
ja jestem z dolnego slasku
arczi ja z gornego
arczi sluzbowo we wrocku jestem dwa razy w miesiacu
musze tu częściej siedzieć może poznam fajnych ludzi tu na czacie tak samo zwariowanych na punkcie cyferek jak ja hahahaha
ja nie jestem z samego wroclawia troche w strone jeleniej gory blizej złotego pociagu
arczi wiem gdzie i jak się jedzie na Jel Gore czasem bywalem w Strzegomiu i Jaworzynie sl
W Jeleniej Górze natomiast byłem kilka razy jest tam jedna knajpka co w menu maja***IKI heheheh zaintrygowało mnie co to a to takie pałeczki serowe s salami i peperoni w sosie
no widzisz to jestes i umnie tez widze w miescinie, wiesz co niewiem bo nie chodze po knajpkach i tez nie jestem z jeleniej gory tylko blisko strzegomia,
65,68,71,74,77,80
61,64,67,69,72,75,78
57,60,61,63,66,70
56,59,62,65,69
55,58,61,64,67,70
61,64,67,69,72,75,78
57,60,61,63,66,70
56,59,62,65,69
55,58,61,64,67,70
arczi bo bywalem sluzbowo w tamtych rejonach teraz jedynie wrocek hehehe
sniezynek 1554 rozumie a co wozisz cos czy moze w polcji robisz co?
sluzba zdrowia
swego czasu udzielałem konsultacji z zakresu promocji zdrowia w tamtejszych miastach teraz tylko Wrocek
aha rozumie w słuzbie zdrowia porabiasz no to pozadny gosc z ciebie widze jest,aco promujesz w zdrowiu, diety jakies czy moze zdrowa zywnosc lub cwiczenia jakies? na czym twoja praca polega tak mnie j wiecej jesli to nie tajemnica jest i powiedz ile mozna na tym zarobic lub stracic tak jak tu w grach liczbowych?
arczi kokosów nie wyciągasz
promocja profilaktyka zdrowia trochę z dietetyki też.
Głównie zajmuj się diagnostyką bio rezonans magnetyczny Quantum połączony z diagnostyką irydologiczną włacznie z poradami z zakresu ziołolecznictwa. Stąd konsultowałem kiedyś w Zielarskich sklepach w twych okolicach ale współpraca stawala się nie rentowna.
promocja profilaktyka zdrowia trochę z dietetyki też.
Głównie zajmuj się diagnostyką bio rezonans magnetyczny Quantum połączony z diagnostyką irydologiczną włacznie z poradami z zakresu ziołolecznictwa. Stąd konsultowałem kiedyś w Zielarskich sklepach w twych okolicach ale współpraca stawala się nie rentowna.
arczi stad dobrze by blo se staly dochod z lotto zapewnić dlatego preferuje te czeskie
okej dziekuje rozumie czyli bardziej zajmujesz sie medycyna nie kowencjonalna wizde tez czyli tez i ziolo lecznictwem i rezonansami magnetycznymi polaczonym z diagnostyka, rozumie i wiem o co chodzi czyli jestes tak jakby przedstawicielem jakies firmy,frozumie a w zakladach herbapolu byles juz masz cos znimi moze do czynienia? rozumie co do wspolpracy z tymi sklepami tez i ,
przedstawicielem nie
konsultuje poszczególnych pacjentów
i zalecam zioła i suplementy
nie jestem lekarzem ale mogę wykonywać swe pasje jako mgr promocji i profilaktyki zdrowia
konsultuje poszczególnych pacjentów
i zalecam zioła i suplementy
nie jestem lekarzem ale mogę wykonywać swe pasje jako mgr promocji i profilaktyki zdrowia
ja masz ochotę się dowiedzieć więcej ciekawostek z irydologii czy na temat tego co robie to mogę ci na skaypie na pisać szerzej czy linki wyslac a skayp mam taki sam nik jak tu ahahah
sorki ze tak zapytałem ile na tym mozna zarobic a ile mozna stracic? to jest moj staly gryps a raczej zart, taki,nie zaraz koniecznie zwiazany z zarobkiem,
okej okej rozumie jestes konsultantem to i tez jest spoko ,ale chyba nie polecasz marichuany co/? bo to tez i jest ziolo nie?no ja zila lubie szczegolnie melise i miete,
okej okej rozumie jestes konsultantem to i tez jest spoko ,ale chyba nie polecasz marichuany co/? bo to tez i jest ziolo nie?no ja zila lubie szczegolnie melise i miete,
marichuana też hehehe bo leczy raka
na uspokojenie lawenda lepsza chyba ze melisa z mieta jako działanie rozkurczowe
Arczi a ty czym się zawodowo zajmujesz?
qbam ja tez nie he he
i wszystkich łączy jedna słabostka warto wygrać i pokazać tym którzy się w czoło pukają ze gramy
sniezynek1554 okej niema sprawy tyle mi narazie wiadomosci na ten temat wystarczy i jeszcze raz dziekuje ze wyjasniles mi czym sie zajmujesz mniej wiecej, ja sobie cenie ludzi uczciwych i prawdomownch co do skaypa to bardzo zadko z niego korzystam, ale dziekuje tez za propozycje,tez i doszkolenia sie winnych dziedzinach moze kiedys i skorzystam z twoich rad ale fajnie jest znac kogod kto sie tym zajmuje i chce koimus jakos i pomoc wielki szacun dla ciebie z moojej strony, zta marihuana to tez taki glupi zart, tylko ja jestem osobom pogodna zawsze usmiechnieta i lubie sobie troche i pozartowac czasami, ale wszystkich ludzi szanuje,, ja zas obecnie niczym sie teraz takim nie zajmuje waznym ostatnio tez pracowalem w jednej firmie spozywczo-farmaceutycznej colgate palmoliwe, ale zachorowalem i mnie zwolnili,jestem diabetykiem,