Wpisy 2 945 005 – 2 945 104
16 sierpnia 2017 00:00 → 16 sierpnia 2017 08:49, 100 wpisów
Arczibalik.
Zawrzyj "przymierze" z jakimś dobrym jasnowidzem co potrafi sprawdzać liczby do wynalazków TS, wtedy nie będziesz... przegrywał.
Zawrzyj "przymierze" z jakimś dobrym jasnowidzem co potrafi sprawdzać liczby do wynalazków TS, wtedy nie będziesz... przegrywał.
a powiem Ci Iwono ze jak niektórzy piszą jakie to mają skutecznosci w typowaniu i zwroty to tabela mlm mnie zadziwia gdzie oni są-TS juz by upadł
TS nie upadnie, ale gdy nikt nie będzie grał to tak.
TS zawsze bedzie zarabial kupe siana bo ludzie nie przestana grac
Znam takiego jedbego, nawet tu u nas na multipasko. Dobry jest
janosik2009 nie musze z nikim zawierac zadnych paktow i przymierzy z zadnymi jasnowidzami sam sobie dam rade z liczbami,sam przewiduje liczby i typuje,tylko nie zawsze je wysylam tez , ale spokojnie jeszcze nikt nie znalazł odpowiedniego jednego systemu aby caly czas na nim trafial liczby bo codziennie wychodza inne a niektore sie tez i powtarzaja tylko musisz wylapac ktore i z jakimi i je obstawiac
Gra sie rozpocznie jak wprowadzą Eurojackpota.
W tym tygodniu jest do wygrania 46 000 000 euro.
W tym tygodniu jest do wygrania 46 000 000 euro.
Janosik wielokrotnie mowił-tesik daje 30% zwrotu,tesik sobie krzywdy nie zrobi jak w 4.01.2004
draggon wierze-ale ile wysyła?
makler-a te tabele wygranych w ts to sciema?rozwój sztuki typowania =przyrosy wygrywających
makler-a te tabele wygranych w ts to sciema?rozwój sztuki typowania =przyrosy wygrywających
janosik gram od dziecka w gry liczbowe moge powiedziec ,i juz swoje tez wiem co i jak sie z czym je, gralem jeszcze kiedys gdy niebylo czegods takiego jak multi multi,mini lotek szansa pensja itd. tylko super lotek,ekspres lotek, i duzy lotek i koncowki banderoli, slyszales o takich grach i koniczynce?
Super Lotek:
7/49. Płacili od 4 trafień wzwyż.
Pierwsza gra w której była kumulacja.
7/49. Płacili od 4 trafień wzwyż.
Pierwsza gra w której była kumulacja.
tak i jak wprowadza tego eurojacpota to wszyscy sie zaraz z TS przeniosa tam i beda tam grali ciekawe kogo bedzie stac na gre w euro nawet po przeliczeniu euro na zlotowki?
bo bo z tego co wiem to moji kuzyni w niemczech juz dawno dali sobie spokoj z grami liczbowymi w niemczech bo stwierdzili ze juz duzo kasy w to wtopili mieszkajac tam od 40lat przeszlo i teraz niegraja w zadne nawet automaty,zobaczymy jakie tutaj to bedzie zyski przynosic w polsce
bo bo z tego co wiem to moji kuzyni w niemczech juz dawno dali sobie spokoj z grami liczbowymi w niemczech bo stwierdzili ze juz duzo kasy w to wtopili mieszkajac tam od 40lat przeszlo i teraz niegraja w zadne nawet automaty,zobaczymy jakie tutaj to bedzie zyski przynosic w polsce
2,50 na sport.
niewiem bo niegralem nigdy akurat wta gre super lotka tylko w duzego i ekspres lotka, ipowiem ci ze czesto mialem 5 w duzego lotka i w ekspresa 4 tez, wiecej trafialem w tamtych latach jak w latach 90 i tych teraz i mialem swoje stale numerki ale tu ich niepodam aniui na duzego l lotka ani na ekspresa,ipowiem ci jeszcze nigdy milonerem nie bylem i zapewne nigdy nie bede amoze stanie sie cud i trafie wkoncu 10 z 10 choc marne
makler wiem super typuja-ae nie ma mozliwosci utrzymania bilansu gry na plusie bez jednej wygranej choc 2 stopnia. a chetnie posłucham o tych metodach bo moze i ja bede na plusie
arczi to sie bonusem podzielimy;
arczi to sie bonusem podzielimy;
W latach 90 gdy była inflacja, każdy był milionerem, wygraną za szóstkę wypłacali w ...miliardach złotych.
tak byly inne pieniadze zgadza sie milony sie zarabialo teraz jest zmiana waluty i inaczej to brzmi drobna pomylka
ja napewno nie ja jestem wierny tylko polskim grom
a podobno pieniadze szczescia niedaja lecz troszke pomagaja
a podobno pieniadze szczescia niedaja lecz troszke pomagaja
Ja będę grał.:
Raz na 3 lata.
Raz na 3 lata.
janosik 2009 to i tak duzo razy raz na 3 lata
Mój fundusz na hazard wynosi: 5zł/rok.
probowales kuba wykreslanki 10 ostanich wychodzacych losowan?
tak jestem
qbam, w eurojackpota spróbuję zagrać, raz na pewno jaj się spodoba to może raz w miesiącu, kto wie
dokladnie wykreslam te co padło w ostatnich 10losowaniach i liczby ktore pozostaja ktore nie wyszly w ostanich losowaniach tylko ze musi ich byc nie wieecej jak 10, w przeciwnym razie musisz skorzystac z 11 losowan itd
to jest sproawdzony system tez i przez wiele osob
to jest sproawdzony system tez i przez wiele osob
nieraz i z tego tez korzystam choc bardzie staram sie typowac ze swojich tzw dobijajacych liczb w systemie
te co nie padly przepisuje na kupon i wysylam dotad az padna
dragon a Ty masz jakies ciekawe metody typowania?
dobijające znaczy jakie?
dobijające znaczy jakie?
Ja to tylko na podstawie mapek + intuicja, z tą kiepsko ostatnio choć dzisiaj 2 x 4/10 było patrzę co padło, np. takie 15 i myślę czy pójdzie w lewo na 14, w prawo na 16 czy też powtórzy się, ot takie wróżenie "z fusów", choć czasami można coś tak ugrać
od 17 lat prowadze sobie statystyke jakie liczby wychodza w danym roku najwiecej czy wysylam czy nie wysylam kupony, z nimi,i patrze ktore liczby dobijaja do siebie np jezeli jeden wyszlo powiedzmy 35razy w roku 2 wyszlo powiedzmy 34 razy w roku a 3 wyszlo 33 razy w roku to wtedy obstawiam na kuponie 2 i 3 razem i wysylam poniewaz liczbt takie jak 1,2,3, wychodza przewaznie razem lub 1,3, 1,2 2,1 3, 1, tak przemiennie i takich jest duzo parek podobnych az do 80 tki
Gorzej z mini, tu już nie mam zielonego pojęcia i moje typy to bardziej "chybił-trafił", nie wiem jak to ugryźć a chciałoby się trafić te 4/5, o 5/5 nie wspominając
tylko musisz wyczaic ktore wychodza z ktorymi i trzymac sie jednych najbardziej przez ciebie trafnych liczb
Ok, idę lulu. Urlop się skończył i czas do pracy dobranoc wszystkim
dragon456 wkazdej grze mozesz stosowac ta metode wykreslanki liczb ktore juz padly z najblizszych 10 qnawt 40 losowan to zalezy jaki sobie przedzial liczb wybierzesz i tak zeby ci zostalo te 5 liczb ktore nie wyszly jeszcze najlepiej jest z tylu ilu sobie tam obierzesz losowan
dobranoc dragon 456 a jutroio milej pracy
Arczi ale wiesz co mini jest super tyylko wkurza ze nie wpada chociaz te 2 czy 4 zl
nie uzywam zadnych mapek jak dragon ani zadnych jeden w prawo czy lewo
Powiem Ci arczi ze wpadlem w problemy i gdzi3s podskornie czuje ze cos wygram zeby je pokonac
Mapki daja pewien obraz sytuacji szczegolnie jak jedynki i parki typujesz
wiem ze mini jest super bo kiedys dawniej jak byly miliony jeszcze to czesto trafialem na swoich kl liczbach dosc czesto 4 w mini,czyli dawnego ekspres lotka wtedy jeszcze kupony byly takie z kalka i kreslili sie krzyzykami wtedy w totka gral jeszcze walesa w dl czyli teraz obecne lotto tez czesto padaly mi 5tki z 6skreslen, i 2 albo 3 razy mialem tez i cala szustke ale to byly inne pieniadze i inne wygrane i tez byly inne czasy teraz juz tak niejest wtedy nievbylo jeszcze komputerow takie jak teraz sa tylko atari,amoga amiga 500 i zikspektrom
nie wiem jak to sie tam typuje i nigdy tego nie robilem wiec nie korzystam z tego poprostu typuje wedlug siebie tak gdzies nawet mialem te numery ktorymi gral lechu tylko teraz niewiem gdzie sa?
kiedys te numery byly podane nawet na internecie, teraz juz tego niema, i nieprawda zewygrywal codziennie tylko trafial raz w tygodniu
Gdyby mnie bylo stac gralbym systemami skroconymi bo maja coraz lepsze gwarancje.sa ludzie co wyciskaja to z coraz mniejszej liczby zakladow
L.W.najwięcej to chyba trafił w Noblu
No cóż przygłupy zwykle mają szczęście
No cóż przygłupy zwykle mają szczęście
on sie tez duzo chwalil bo wspolpracowal z SB i mial czlowieka swojego ktory mu podawal jakie numery padna wtedy byly tzw ustawki losowan chyba tak gdzies czytalem na necie kiedys otym
Tez za nim nie przepadam.Nawet nie to Sb tylko ta zarozumialosc i pycha
z tego co wiem to lechh walesa bardzo duzo rozwiazywal krzyowek ja zreszta tez i pamietam raz jak rozwiazywalem krzyzyowki to hasla ich wysylalo sie do redakcji na kartkach pocztowych i mozna bylo wygrac pieniadze lub jakiez nagrody rzeczowe, i ja wyslalem i fajnie sie zlozylo ze we jednej z takich krxzyowek to chyba bylo 100 krzyzowek bylo nazwisko lecha walesy i pisalo ze wygral w krzyzowce 50zł a obok moje imie i nazwisko i ze wygralem 30 zl i tak tez po 2 dniach dostalem poczta przekaz na 30 zlotych wtedy 1 raz w zyciu trafilem pieniadze w krzyowkach i lech walesa tam byl razem zemna, ale sie usmialem wtedy,ze ale sie trafiloi jemu i mi ,pamietam jak moja ciocia juz swp, zabrala to aby to swotografowac sobie ten wpis olechu iomnie
nie no ja wałesy tez nie lubie ani tego od mirabelek, schetyny budkii lisa z brukseli iinnych oj nie , zreszta co mam lubic czy nie wala mnie oni wszyscy tylko chcialbym aby w polsce bylo dobrze iaby wszyscy godnie zyli i byli zdrowiija tez i nic pozatym
tylko jak?
To miałeś dosyć bliskie spotkanie z LW
Szkoda,że tylko w krzyżówce,...a nie na skrzyżowaniu,bo mógłbyś pocisnąć gaz i rozjechać gnidę
Szkoda,że tylko w krzyżówce,...a nie na skrzyżowaniu,bo mógłbyś pocisnąć gaz i rozjechać gnidę
Mi sie wydaje -zwiekiem mi przyszlo-ze nawet taka kreature jak walesa trzeba szanowac
no tak tylko na stronie w krzyowce, no np z swp. z Andrzejem leperem to bylem na wyciagniecie reki ale to bylo jeszcze wtedy gdy andrzej leper z samoobrony jezdil i wysypywal zboze na torach spotkalem sie znim przypadkowo w jednym takim miescie na opolszczyznie gdzie samoobrona i andrzej lepper mieli taki wiec a raczej takie spotkanie na nowo otwartej sali gimnastycznej a raczej wbudynku gdzie odbywaly sie mistrzostwa gry w babinkktona poniewaz ta hala powstala praktycznie obok koszar wojskowych,gdzie byly tez baraki i tam mieszkala mija kuzynka z dzieciakami przy tych koszarach, i tam go widzialem on tam mial spotkanie z rolnikami a ja akurat szedlem do kuzynki, to byl gosc nie taki jak lech walesa gosc na pozimie ,i wporzadku dla ludzi
W porównaniu z wrednym niziołkiem kaczyńskim,nadęty ale nieszkodliwy obecnie bufon Wałęsa to wzór do naśladowania.O ile pamiętam to on 6 nie trafiał tylko jakieś niższe wygrane-na pralkę,telewizor,itp-to było możliwe bez sb,granie było tanie i był np. mini lotek 5 z 35 z przyzwoitymi wygranymi za zupełne grosze,systemy też były tanie.
Tą "kreaturą" przez długi czas ci co księżyc ukradli manewrowali jak pacynką.
szkoda ze tak zginol jak zginol, jak by on teraz zyl jeszcze to by wiele powiedzial o politykach typu walesa ,kiszczak iinni ale niestety juz go niema on znal wiele prawdy i dlatego ze zaduzo wiedzial zostal mozna powiedziec usuniety ja niewieze w to ze on sie powiesil,jego ktos sprzatnal, zreszta czytalem tez gdzies kiedys tez raport z jego sekcji zwlok ktory byl niedlugo opublkowany ze zmarl w skutek podania jakiegos srodka zwiotczajacego powodujacego natychmiastowy zgon ale powiedzieli pozniej ze sie powiesil z powodu choroby syna dobry bahjer polowa sukcesu nie?
ale koniec juz tu tych wtwodow na temat czasow partyjnych i polityki bo to nie stronka o tym jest poswiecona tylko liczbom tak walesa nie trafial 6 w totka tylko mniejsze kwoty, choc chwalil sire i 6 tkamija podczas stanu wojennego chodzilem do 2klasy szkoly podstawowej , mialem wtedy tez i komunie przezylo sie tez juz troche ipare tych rzadow i widzialo sie co bylo aco nieale coz szkoda gadac
ale koniec juz tu tych wtwodow na temat czasow partyjnych i polityki bo to nie stronka o tym jest poswiecona tylko liczbom tak walesa nie trafial 6 w totka tylko mniejsze kwoty, choc chwalil sire i 6 tkamija podczas stanu wojennego chodzilem do 2klasy szkoly podstawowej , mialem wtedy tez i komunie przezylo sie tez juz troche ipare tych rzadow i widzialo sie co bylo aco nieale coz szkoda gadac
Lepper "niepotrzebnie" ujawnił Kiejkuty,tak jak ten poseł od Kukiza zaczął grzebać w interesach g-tech/ts-jankesy zawsze zabijają niewygodnych dla interesów ich "firm" ludzi w swoich koloniach.
dobra ale koniec juz tu o polityce bo mnie wywala z tej stronki,niewypowiadam sie juz tu wiecej na te tematy lepiej o liczbach pogadac o wlasnie przypomnial mi sie uklad liczb w mini lotto z czasow PRLmusze go wyprubowac w tych czasch wkoncu moze wejdzie i w realu zgarne 5 z 5
kuba jestes jeszcze?
raz chyba w zyciu ale nic nietrafilem i odpuscilem sobie ta gre
dobra uciekam juz pomalu bo pozno jest dobranooc wszystkim nocnym Markom i nie tylko
Ja trafiłem w 1986 albo 87 6/7 ale nie pamiętam ile to było-jeżdziłem do Warszawy po odbiór i szukam kogoś kto pomoże przypomnieć jakie to były stawki.
Grajcie może ciagami liczb z ostatnich losowańz jednej dziesiątkami
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/29364.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
Część wszystkim miłego dnia
Dusia