Wpisy 2 944 605 – 2 944 704
15 sierpnia 2017 19:22 → 15 sierpnia 2017 20:59, 100 wpisów
chyba żararake...
jak to żararaka to niech ich upiepszy w siusiaka
Przykry jest ten świat nie ma się co łudzić że zwykły szary człowiek wygra to jest wszystko propaganda
ja u rycha już chyba z 8 -siem razy 8/9 w keno za 50 groszy stawka to 50 zł wygrana ,o 1cyfre i 9/9 2,5 tysi
w multi miaałem 5/7 i dwa obokiu
ale są potrzebne
to życze 9/10 albo 10/10
No tak pieniądze są potrzebne w życiu niestety. w dzisiejszych czasach to pogoń za pieniądzem jest n
piniądz robi piniądz ,bieda robi wszy
to trza założyć mini to pódzie...
Hej wszystkim Krasnalka Ty non-stop grasz tym samym zestawem liczb, wątpię, żebyś trafiła z niego 8/10 i wyżej, // raz na jakiś czas trafi się to 7/10 ale co to jest... Moim zdaniem na bazie tej dziesiątki powinnaś stworzyć nowy zestaw i na niego grać
Krasnalka jakbyś zrobiła nowy zestaw na bazie tego, tzn. oboki od tej dziesiątki, to pewnie miałabyś wyższe trafienia
luckyloser pomyślę o tym niekiedy dobrze posłuchać kogoś mądrzejszego
Qbam, ale grając latami tym samym zestawem raczej nie można liczyć na więcej, niż 7/10
Uciekam, miłego wieczorku
mam z tych zestawów rozpisane 20x8/8 i jak na razie dupy nie urwało najwięcej co wpadło to 5/8
28-07 jak bym zdała to by mi fajnie weszło możesz sprawdzić w moich stałych
Ale dziś wrażliwym na Polsacie Bret hart
Lżą sie kreci
No właśnie Ruda, a jakbyś przeliczyła te wszystkie lata ile na to wydałaś, to czy warto grać jednym i tym samym zestawem przez lata- nie chwaląc się mam wyższe trafienia na niestałych zestawach, ale zawsze brakuje tej kropki nad I... 3mam kciuki za grających na tych samych zestawach przez lata- każdy gra jak chce
Powodzenia
lucky to co mówisz tyczy sie do grania ogólnie , anie do takiego czy innego skreslania.Prawie wszyscy gracze mają ujemny bilans gry
sydney przeczytaj regulamin
pisanie drukowanymi jest uznawane za krzyk
czy coś w tym rodzaju
pisanie drukowanymi jest uznawane za krzyk
czy coś w tym rodzaju
witam graczy trzeba mniej liczb skreślać aby częściej trafiać 3/3 4/4 5/5
powiem wam że jeden zestaw puszczać liczby puszczać na wiele losowań bo nie mamy wpływu jakie wylosują
bo tak jest tak samo typujac nie wpadna nasze liczby tylko te co maja wpasc
analizuje losowania mam kilka układów co często się powtarzają 3/3
bo nalezy grac na jednych i tych samych szczesliwych swoijich numerach i wtedy beda wygrane, raz mniejsze razw wieksze az wkoncu wpadna wszystkie
opracowałem system na 3 skreślenia lepiej się trafia na większość losowań
prawda jest taka ze pewne uklady nie padna nawet na 1:8,9 mln
masz zalozmy 20 cukierkow wybierasz je losowo i wrzucasz spowrotem, po 20 rundach bedzie 7 nie wylosowanych jeszcze
TS robi nam prezencik raz na jakiś czas na zachętę i to wszystko
tylko trzeba grac cały czas i nie nie zrazac sie ze raz czy kilka razy nie wyjda bo kiedys bedzie taki czas ze wpadna wszystkie tylko trzeba byc wytrwalym w tym co sie robi, to tak jak w dobrym małzenstwie trzeba byc wytrwalym i grac i wcale sie niepoddawac, i wierzyc w to ze sie uda a liczby sie nie kture i kochaja i dlatego razem tez i wychodza