Wpisy 2 943 569 – 2 943 668
14 sierpnia 2017 16:47 → 14 sierpnia 2017 17:49, 100 wpisów
w takim razie starsze pokolenie.
Ktos juz tu podobnie pisał klonie.
Ktos juz tu podobnie pisał klonie.
Nie mój dziadek walczył w II wojnie światowej a ojciec nie żyje o 24 lat także znów chybiłaś więc nie masz odpowiednich argumentów...
Komu może się podobać wyłudzanie grubej kasy za wykopki smoleńskie? Tylko elektoratowi PiS
Oni się nachapią w Wam nawet emerytur nie zostawią
spowiedź, autobiografia...
publicznie...
patologia
O byś była Polką w 100%!
Pozwolę sobie wkleić bardzo mądry wpis Baxtera
"Milioner" to odpowiedź na ten wpis
zapewne są tutaj niezbędni tacy jak toto pod Nickiem >> "Milioner" <<
a teraz można brawka bić zgadnijcie komu?
2 943 216. baxter8 2017-08-14 (08:23) Sz-n
"Milioner" to odpowiedź na ten wpis
zapewne są tutaj niezbędni tacy jak toto pod Nickiem >> "Milioner" <<
a teraz można brawka bić zgadnijcie komu?
Nie mam czasu na bzdury.
Pani jocia... mnie metryka pesel ani odcisk palca nie potrzebny . durnego poznać bez tego.
Pasko, przyjżyj się ,
..ja bym życzył sobie,żeby Twoja stronka z czatem nabierała takiego charakteru jak wyżej.To Twoja ,,broszka",żeby ten charakter nadawać >> jak pasjonaci gier chcą ze sobą powymieniać doświadczenia.
A Ty lubujesz się chyba...??
..ja bym życzył sobie,żeby Twoja stronka z czatem nabierała takiego charakteru jak wyżej.To Twoja ,,broszka",żeby ten charakter nadawać >> jak pasjonaci gier chcą ze sobą powymieniać doświadczenia.
A Ty lubujesz się chyba...??
milioner-lott-no1 posłuchaj rzad PIS jest 100razy lepszy niz byly rzad PO ktory okradal polakow, wystarczy zobaczc afery,i amberd gold, frankowicze ofe,podniesienie wieku emerytalnego i brak pracy .itd ja nie naleze tez do tech ludzi którzy lapia sie na 500plus, i trez glosowalem na obe cna partie rzadzaca ale niedlatego ze liczylem na 500plus tylko na inne i lepsze zmiany nie tylko dla mnie ale i dla innych ludzi oraz dzieci,i to sie rzadowi udalo zrobic pomoc dzieciom, tylko ciekawy jestem jak wyglada sprawa dzieci ktore sa w domach dziecka ,czy oni tez dostaja te 500plus?wiek emerytalny tez zostal obnizony spowrotem i to tez jest plus dla tego rzadu obecnego , jeszcze by sie przydalo rozliczyc tamtych co wczesniej rzadzili z tego co przez 8 lat rzadzenia zrobili dla polakow, zeby mogli tu zyc i nie wyjezadzac za chlebem na zachod do pracy? i trzeba zauwazyc jeszcze ze ten rzad dopiero rzadzi niecale 2 lata i ile juz zrobil dla spoleczenstwa,trzeba im dac czas poprostu na dalsze zmiany, a nie pochopnie zaraz kogos osadzac,ja polityke na bierzaco sledze tez , i zastanawia mnie jedno dlaczego taka jest nienawisc do prezesa kaczynskiego, przecierz to jest normalny gosciu jak kazdy z nas tu obecnych, dlaczego go tak narod opozycji nienawidzi bo co bo prawde mowi o rozkradaniu polski i okradaniu polakow?co sie opozycji niepodoba?oni juz mieli swoje 10minut wiec powinni dac sobie spokoj a nie organizuja manifestacje i robia posmiewisko z siebie,cały zachod sie smieje z polakow,ze robia burdy w sejmie, i okupuja sejm, kkiedys napisal domnie kolega z niemiec i zapytal co sie tam uwas dzieje w polsce , bo unas stacja tvn podaje ze w polsce sa zamieszki i bedzie wojna, odpisalem mu ze nie ze to sa zamieszki spowoodowane tym ze partja bylego rzadu niechce sie pogodzic z tym ze dostali czerwona kartke ich rzady juz niewroca i ze musza odejsc od koryta ze zadnej tu wojny niema jak narazie,i niebedzie, napisalem mu ze stacje niemieckie podaja wam falszywe informacje poniewaz sa to stacje skorumpowane przez opozycje , a politycy z opozycji jezdza do brukseli na skarge na obecnych rzadzacych , to jest smiech na salli powinni wszyscy ci ludzie zostac wykluczeni z rzadu obecnego i odpowiednio rozliczeni za to co robia przeciwko polakom i calemu narodowi,dla mnie to oni sa wlasnie patologia ci skarzacy do brukseli i na polski rzad,i powinni wszyscy byc przetransportowani do czarnobyla tam powinni zamieszkac i tam moga sobie rzadzic miedzy soba uwazam ze niepwinnismy tu politykowac tylko lepiej tu pokombinowac z liczbami i w realu trafic jakas kase,moim zdaniem to jest bardziej realne niz jakies tam chomfobie polityczne,opozycji z partia rzadzaca, postarajmy sie lepiej cos wygrac, i tego zycze tez wszystkim grajacym wysokich wygranych
Ale z miłą chęcią pogadam tutaj o ważnych sprawach.
A czy ja jestem zwolennikiem poprzedniego rządu? Tamci nakradli i jeszcze sprzedali pół Polski do tego jeden ryży uciekł i nikt nie może go postawić przed sądem?
Teraz zapytam mających dzieci. Idziecie sobie krakowskim przedmieściem w czwartek i wasze dziecko wymac***e zabawkowym pistoletem a na dachu snajper oddaje strzał? Do kogo byście się pożalili? Do Płasczaka czy Tuska?
Nie widzicie jak koledzy Tusk-Kaczyński od lat bawią się nasze pieniądze?
co się tutaj dzieje- czyżby mil(j)oner z Piasków powrócił
Nie mam nic z emerytem wspólnego on chyba za PO był.
Jak zapisać stałe zestawy ? Pomocy
Mnie wali skąd PiS weźmie na 500+ byle nie zabierał z mojej pensji na którą ciężko pracuje.
grzespiast wejdż w swój profil stałe zestawy
napisz liczby i zapisz
napisz liczby i zapisz
To jest odpowiedź na post Baxtera ten cały Milioner
milioner -lotto-n01 daj sobie spokoj z tym politykowaniem na tej stronie, ja uwazam ze jest to stronka do czego innego przeznaczona i moze sie tego trzymajmy i przestanmy tu pisac o polityce, wiemy wszyscy jak bylo i jak jest teraz ,jednym moze sie to podobac innym nie, to jest kazdego wylaczna sprawa, tamten rzad powinni ci obecnie rozliczyc za te 8lat i i tyle w tym temacie, zajmijmy sie typowaniem liczb lepiej i realnymi wygranymi, ten temat polityczny na tej stronie zaczyna mnie juz tu nudzic, zajmijmy sie liczbamii gra
A dlaczego PiS ich nie rozlicza? Bo to samo robią i też nie chcą być później rozliczeni. PiS=PO
Dobra w PiS rządzi prezes z tylnego fotela a w PO rządziła Merkel.
niemam przycisku ZAPISZ
1,13 kazdy da po 2 i bedziemy miec zlote runo heh
witamy nowego i zapraszamy na dobra zabawe
grzespiast
mi sie tez wiele zeczy niepodoba w polityce i paru gosci ktorzy uwarzaja sie za bogow w opozycji, duzo pieprza pod publike a nic naprawde nierobia tylko wszczynaja awantury, a co do rozliczania ich spokojnie jeszcze my narod ich rozliczymy wszyscy i za wszystko,milioner przestan sie denerwowac bo to i tak nic nieda, poco sie denerwowac olej tych wszystkich politykow poprostu i wyluzuj, poco sobie nerwy szarpac nimi,
dokladnie szkoda na to slow
W przeciwieństwie do innych nie nazywam ludzi tu komentujących debilami to świadczy tylko o kulturze i wychowaniu przez rodziców na życiowego buca.
,przestanmy sie denerwowac co ma byc i tak bedzie a my niemamy zabardzo na to wplywu , i musimy dac temu rzadowi obecnemu jeszcze czas na dalsza realizacje planow ktore beda dla nas polakow dobra zmiana, narazie to sa tylko poczatki rzadow musimy tez ich wspierac ale tylko duchowo ,nie finansowo a wtedy bedzie dobrze i dla nas , tamci nas okradali i teraz nadal chca to robic ale nic z tego, skonczylo sie babci sranienarod caly powinien sie zjednoczyc i poprzec wlasnie oboz rzadzacy obecny,ale okej koniec juz z ta polityka tu na tej stronie bo nie jest ona do tego przeznaczona, jesli kogos tu moze czyms obrazilem i ma inne poglady jak ja do zgory bardzo przepraszam, kazdy ma swoje zdanie na temat tego co i jak sie dzieje w kraju,ja tez,a i nie jestem z rzadnej partji , jestem bezstronna osoba, ale popieram te poczynania ktore sa dobre dla spoleczenstwa i tez moze i dla mnie , jestem za tym aby pomagac dzieciom i wszystkim tym ktorzy tej pomocy potrzebuja własnie,
tu liczby sie typuje pobudka
Poszło dzięki DUDZIA
Zdziwicie się jak Władek za oskarżenia "Tak zabija Putin" z tupolewem w tle da niektórym popalić. Psychole przy władzy to zagrożenie dla własnych obywateli...
uwazam ze takie rozmowy w sprawie polityki to mozemy poruszac na forach do tego przeznaczonych a nie na stronkach do czego innego przeznaczonych wiec jak juz skonczylem temat polityka,
to dajmy liczby
Nie narzucam nikomu swojego zdania bo każdy robi to co chce.
Pan
Niezbędny to jest Ci mózg bo 500+ Ci go nie sprezentuje niestety. Nick mówi sam o sobie Pan (jeden już tak podzielił społeczeństwo na dobrych i gorszy sort).
Pan
Niezbędny to jest Ci mózg bo 500+ Ci go nie sprezentuje niestety. Nick mówi sam o sobie Pan (jeden już tak podzielił społeczeństwo na dobrych i gorszy sort).
koniec z politykom zajmijmy sie grami liczbowymi, bo zaczyna nam sie tu na tej stronce robic jakies bagno,lepiej milioner powiedz jakie liczby twojim zadniem wyjda dzisiaj w MM lub mini
Gorszy sort...kto tak myśli? Rasowy faszysta. Prawdziwy Polak nie podzieliłby Narodu w ten sposób...
Idź bo ci sklep z piwem zamkną...
Lepszy Polaku!
arczibalik73 jakie liczby na dzis
2 943 634. milioner-lotto-no1 2017-08-14 (17:19) Kraków
Gorszy sort...kto tak myśli? Rasowy faszysta. Prawdziwy Polak nie podzieliłby Narodu w ten sposób...
to uj z ciebie nie polak bo ty już na patatolgię i "dobrych polaków' podzieliłeś.
Lepiej nic już nie pisz bo potęgujesz swoją głupotę publicznie.
to uj z ciebie nie polak bo ty już na patatolgię i "dobrych polaków' podzieliłeś.
Lepiej nic już nie pisz bo potęgujesz swoją głupotę publicznie.
Taka dygresja; slogan > aby być milionerem "Pierwszy milion trzeba ukraść".
To nie badź gorszy>> 2 943 637 , tylko zacznij myśleć logicznie .
To nie badź gorszy>> 2 943 637 , tylko zacznij myśleć logicznie .
patatologia? Nowy termin. Ja nie podzieliłem Polaków na patologię biorę przykład z innych z tych Prawych i Sprawiedliwych.
milioner-lotto-no1 wyluzuj juz spokojnie odprez sie, troche,wyjdz na spacerek przejdz sie troche i ochlon, grunt to sie nie denerwowac jak ci cos np niepasuje i widzisz cos zlego cos cie trapi to napisz na faceboku do pani premier tam porozmawiaj zniai z z innymi z partji rzadzacej na fejsie sa ich konta i mozna z nimi porozmawiac, to sa osoby otwarte na kazdego polaka,oni ci napewno pomoga jakos,
Ja nie mam żadnych problemów oprócz strachu o najazd ze Wschodu po działaniach szefa MON i psychicznych smoleńszczaków.
Jedyne na co można liczyć, że kiedyś ktoś rozliczy kaczora i donalda bez względu na sentymenty.
http://www.gazetawroclawska.pl/500-zlotych-na-dziecko/a/pracowalam-przy-500-poznajcie-prawde-list,10062186/
"Druga grupa dostająca wszystkie świadczenia, to patologia - dużo dzieci, żadne z rodziców nie pracuje, a po pierwszych wypłatach wielka impreza, że policja interweniowała. A dzieci nadal biedne i zaniedbane.
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/500-zlotych-na-dziecko/a/pracowalam-przy-500-poznajcie-prawde-list,10062186/"
Czy ja tylko używam tego określenia czy Urzędnik Państwowy?
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/500-zlotych-na-dziecko/a/pracowalam-przy-500-poznajcie-prawde-list,10062186/"
Czy ja tylko używam tego określenia czy Urzędnik Państwowy?
juz Iwonko podaje spokojnie
MM-4,11,15,18,20,26,33,55,57,64,70,71,72,75
MM-4,11,15,18,20,26,33,55,57,64,70,71,72,75
"Najbardziej na tym wszystkim ucierpieli ludzie średnie klasy czyli tacy, którzy sumiennie pracują, nie oszukują i rozliczają się z wszystkich dochodów. Przykład - pani pracująca w markecie z jednym dzieckiem, ojciec nie płaci alimentów bądź płaci np. 300 zł, przy zarobku netto np. 1630 zł. Pani dochód przekracza 800 zł na osobę, nie dostanie więc 500 złotych na dziecko. Czy to sprawiedliwe? Pani ciężko pracuje, utrzymuje dom i wychowuje dziecko. Jak Państwo pomaga tej osobie? Druga sytuacja - pani dostaje minimalną krajową, pracuje na zmiany i ma alimenty na dziecko 400 zł
znowu przekracza dochód 800 złotych na osobę, świadczenia więc nie dostanie. Za co ona ma żyć?
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/500-zlotych-na-dziecko/a/pracowalam-przy-500-poznajcie-prawde-list,10062186/
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/500-zlotych-na-dziecko/a/pracowalam-przy-500-poznajcie-prawde-list,10062186/
Krzysio mnie prosił o wklejenie >
kopiuj i isc MP ..>>paczkiewicz nie robiom gamoniom ..biorom kasa serwera i do domu ..jak twoja wola<<<
kopiuj i isc MP ..>>paczkiewicz nie robiom gamoniom ..biorom kasa serwera i do domu ..jak twoja wola<<<
Także patologii 500+ ja nie wymyśliłem...
Dograłem jeszcze Multi Multi do 16 go 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63
http://www.wykop.pl/ramka/3205885/ciemna-strona-500-plus-pijanstwo-i-libacje/
Coraz bardziej dramatyczna sytuacja robi się we Włocławku, gdzie po wypłatach z programu 500 plus dochodzi do częstych libacji rodziców. W skrajnych przypadkach dzieci są odbierane. Takich sytuacji było już jednak tak wiele, że placówki opiekuńczo-wychowawcze są przepełnione.
I niech ktoś powie, że problem nie istnieje
Ale można dalej się chełpić Sukcesem PiS i "Tylko głupiec nie widzi w jakich złotych czasach żyjemy" Bronisława Wspaniałego Bóla
Jakby Kaczyński był prezesem LOTTO to tylko tupolewy byście drapali a jak Tusk to gębę Angeli.
Milioner Ty to chyba jesteś z Nowej Huty albo Zagłębia Dąbrowskiego, że o tej patologii tak na okrągło- przejedź się w inne dzielnice albo na Śląsk
Nie muszę się nigdzie przechodzić po prostu chciałem się podzielić spostrzeżeniami innych ludzi na temat 500+, którego tak bronią i wychwalają za to PiS, niektórzy użytkownicy...