Wpisy 2 943 669 – 2 943 768
14 sierpnia 2017 17:50 → 14 sierpnia 2017 18:44, 100 wpisów
To jest strona o grach liczbowych, a nie o polityce
Bo to chyba jedyny "sukces" tej władzy jaki zawsze podają obrońcy Beaty i Jarosława Wspaniałych na podanie przykładu, że ten rząd jest lepszy od tamtego...
O polityce możesz pogadać na FB
arczibalik73 dziekuje
Tamci kradli ile wlezie, obżerali się ośmiorniczkami ale chociaż ludziom do mieszkania dokładali w MdM.
Nara, wyjdź na dwór i dotleń się, a nie tylko biadolisz w necie o polityce, paaa
Takie pytanie co lepsze MdM czy Mieszkanie+ (oby nie wyszło jak z TBS).
Dobra przyszłość zweryfikuje wspaniałe zadowolenie Narodu w następnych wyborach zobaczymy ile ludzi się odważy wybrać PiS i PO jako jedno i to samo zło od lat.
nie wiem czy mam uszkodzony smartfon bo jak wpisuję www. multipasko.pl to wyświetla mi się jakaś strona o polityce ?
A co ty sędzia piłkarski, że kartki rozdajesz? Masz licencję
alafire to przekierowanie od Grzesia Schetyny...
MILONER nieboj sie ci ze wschodu nam nic nie zrobia przecierz mamy tu u siebie wojsko amerykanskie, spokojnie ameryka nam pomorze,wystarczy zamknac granice i zakazac wjazdu obcokrajowcom do polski,szybciej tylko patrzyc jak niemcy sie skoncza nie dlugo ,ciocia Angela Merkel do siebie zaprosila uchodzcow i oni ja tam ubogaca tak samo jak jest teraz we francji wiesz ze francja jest nowym islamabadem juz, tam jest wiecej islamistow niz francuzow rodowitych to samo nie dlugo bedzie w niemczech, juz niemcy sa teroryzowani sam czytałem na algemeine zaitungu jak niemiec opisywal ze w jakiejs tamm tez na miejscowosci w islamisci nawoluja do tego aby niemcy opuscili ich kraj ich raj tutaj,czyli panstwo niemieckiei glosza siebie tez ze kto niewierzy w allaha ten bedzie zgladzonypoprostu smiech na sali niemcy juz sie boja i wyjezdzaja do hiszpani masowo tez, a unas czego ich niema?co? bo my mamy rzad ktory mysli glowa a nie dupa jak ciocia Angela,ciocia angela tez nie dlugo polegnie, anglicy opuscili unie juz brexit jest teraz tylo zostali w uni niemcy i islamabad zwany francja,i pare panstw ktore tez niedlugo odejda spokojnie wszystko w swooim czasie bedzie mam kumpla we francji ktory tam mieszka jestem z nim w stalym kontakcie i rodzine w niemczech tez wiec wiem co sie dzieje tam na bierzaco,
"M"-Przykro mi bardzo,ale będziesz musiał żyć z tą władzą przez najbliższe 6 lat{
arczibalik
Za to, że ludzie nie wybrali pełowców jestem wdzięczny bo nie będziemy mieli imigrantów! Ale czemu nikt inny poza PiS i PO nie przejął władzy?
Wierzysz w pomoc Ameryki i zniesienie wiz?
Za to, że ludzie nie wybrali pełowców jestem wdzięczny bo nie będziemy mieli imigrantów! Ale czemu nikt inny poza PiS i PO nie przejął władzy?
Wierzysz w pomoc Ameryki i zniesienie wiz?
Raczej wątpię w te 6 lat ale może powstanie w ciągu dwóch lat coś znacznie lepszego niż PiS-PO-PSL-SLD-Nowoczesna i ludzie dadzą im szansę.
Jasne, że z przykrością się patrzy na to co się dzieje w Niemczech i Francji, że giną ludzie w zamachach i na ulicach są walki tych "biednych imigrantów" ze zwykłymi obywatelami.
http://www.wycena-stron.pl/www/multipasko.pl
Adminie, Pasko, może zadbasz o merytoryczną jakość stronki, bo kasa, to nie wszystko .
Dosyć polityki .
Adminie, Pasko, może zadbasz o merytoryczną jakość stronki, bo kasa, to nie wszystko .
Dosyć polityki .
2943659 ...ależ istnieje problem i to znaczący
..to jest czat dla miłošników gier liczbowych, a nie forum
polityczne,
coś >> milioner << ...pomyliło Ci się
jestem zajęty pracą i nie jestem w stanie być przy klawiaturze
i pisač prośby ,
tak więc bardzo Cię proszę, zaniechaj dalszych wpisów bo są
nie na temat, oczekuję ciekawych konwersacji związanych
z grami, a nie jałowej politycznej dysputy.
Z góry dziękuję za zrozumienie i nie nakręcanie
błędnego koła
..to jest czat dla miłošników gier liczbowych, a nie forum
polityczne,
coś >> milioner << ...pomyliło Ci się
jestem zajęty pracą i nie jestem w stanie być przy klawiaturze
i pisač prośby ,
tak więc bardzo Cię proszę, zaniechaj dalszych wpisów bo są
nie na temat, oczekuję ciekawych konwersacji związanych
z grami, a nie jałowej politycznej dysputy.
Z góry dziękuję za zrozumienie i nie nakręcanie
błędnego koła
Trzeba iść na spotkanie z gorszym sortem. Wrócę o 21:40 otworzyć niektórym oczy na temat Patologii 500+ chyba, że poczytają moje wpisy z artykułów i wyciągną odpowiednie wnioski o tym programie jaki to wspaniały sukces Jaro i Beaty. Donald też obiecywał i spieprzył pod spódnicę do Angeli. Ludzie pomyślcie nikomu od lat 90tych nie jest na rękę zadowolić ludzi utrzymujących ten kraj (tak tych co płacą podatki wchodzące w 1/3 całego budżetu).
Nie mam zamiaru tworzyć partii bo nie miałbym czelności oszukiwać swoich rodaków.
http://www.wycena-stron.pl/www/multipasko.pl
Dosyć polityki .
Dosyć polityki .
baxter
Wiem, że to forum gier liczbowych ale czasami nie da się przejść obojętnie obok trudnych tematów i trzeba wcisnąć swoją opinię.
Wiem, że to forum gier liczbowych ale czasami nie da się przejść obojętnie obok trudnych tematów i trzeba wcisnąć swoją opinię.
Wiem, że są ale niektórzy na prawdę się nakręcają jak prawda boli w oczy. Nie Jocia,Pan, Gonzaga?
juz ci milioner odpowiadam na twoije pytanie tu sie z toba zgadzam co pisales z tym 500plus ze jest wsrod tych co biora tez i patologia ktora robi libacje za ta kase ale rzad sie wziol na 1 sposob ze tym co tak robia bedzie pomoc udzielana w inny sposob niebeda dostawali pieniedzy tylko zywnosci ubraniia dla dzieci, juz w kilku tez miastach prezydenci tez i na to przeszli, i tak robia w patologicznych rodzinach , ale nie wszyscy zaraz ktorzy biora 500plus sa zaraz patologia,i niewolno nikoigo obrazac tez , ja rozyumie ze poruszasz wazne tematy ale moze niepowinienes tego tu na tym forum poruszavc a gdzies indziej bo to tu ludzi drazni, to tez nie jest stronka do tego przeznaczona, wiadomo kazdy ma swoje zdanie na ten temat i kazdego trzeba usza nie wszystkich do 1 worka zaraz wkladac, ja tez sie ciesze ze po i psl nie wygralo i licze na pis i wierze w ich nowe zmiany beda lepsze, zadales pytanie wczesniej skad beda brali na 500plus to juz ci odpowiadam z kont osłow z po i psl,tam powinni glebiej siegnac do ich kieszeni pytasz czy wierze ze ameryka nam pomorze , tak wierze w to poniewaz w ameryce tez sa polacy ktorzy maja tu rodziny polowe ameryki to sa tez i polacy co do wiz niewiem ale zapewne nam pomoga i niezostawia nas , w potrzebie wiec spokojnie ztym,bedzie dobrze tylko uwierz w to ze bedzie okej, nadzieja i wiara czyni cuda i juz kioniec tej polityki tutaj okej, bo nas wyrzuca z tej stronki,a ja uwazam ta stronke za fajne forum poswiecone grom liczbowym i niechce juz poruszac tu polityki,bo ta stronka niejest do tego przeznaczona, i zalezy mi tu na tym abym tu mogl uczestniczyc na tym forum liczb , o polityce to mozna sobie porozmawiac poza forum tym,wszystkich tez znajoimych i nieznajomych z forum tu przepraszam za to ze po politykowalem sobie tu z milonerem, a tobie juz dziekuje milioner-lotto-no1 za twoje spostrzezenia ale wiecej tu niebede rozmawial o polityce dlatego prosze cie tez skoncz juz z ta polityka tu,okej ?
Widzę że strona się odwraca w politykę nie w granie śmiech na sali
Nie wrzuciłem wszystkich do jednego worka. Są ludzie pobierający 500+ czyli rodziny (bo to jest warunek, że trzeba mieć dzieci a patologia 500+ to tylko część tych rodzin, więc nie wrzuciłem wszystkich do jednego worka).
KOD to są kolejni ściemniacze taki odłam z PO także lepiej nie będzie...
zawsze cos
Brakuje w mojej księdze "Uprzejmie donoszę" że użytkownik milioner-lotto-no1 kłamie na temat przepijania pieniędzy przez patologię 500+ chyba, że to donos prywatny w stylu UB, PO i PiS?
doktorze
a płacą> http://www.wycena-stron.pl/www/multipasko.pl
byle jak, byle co, byle duzo.
a płacą> http://www.wycena-stron.pl/www/multipasko.pl
byle jak, byle co, byle duzo.
54
1
i 7*ki
min2*ek
dr
66
milioner koniec tu juz z politykom dziekuje za twoje spostrzezenia i opinie na temat rzadu
przepraszam wszystkich forumowiczow za poruszanie tu tematu polityki,ja sie tu od tego juz odlanczam i niebede tu juz tematu polityki poruszał bo to niejest stronka do tego przeznaczona
przepraszam wszystkich forumowiczow za poruszanie tu tematu polityki,ja sie tu od tego juz odlanczam i niebede tu juz tematu polityki poruszał bo to niejest stronka do tego przeznaczona
10.04.2010 pewniaki od Donalda
psauje 79,80
jak 80 to i 1 i może 50
dr idziesz w moje slady?
ja tylko o 1 los.
to moze 62
O 21:40 wrócę jeszcze pisać prawdę. Będę walczył jak o trotyl na tupolewie
58,67,78 cos z....
ide sobie puscic MM na wieczor w realu moze jakas kase trafie co tam polityka wazniejsze sa wygrane w realu
jest fajna apka na androida ale mi zacina
pobiera los z neta i podaje liczbya ja nie moguuu
a moje 9ki wczorajsze poleciały w...
dr po urlopie???
dr no niby nie...
na zielonej kuli pisze Lucky...
doktor w ten sposób cię leczyli w psychiatryku na "urlopie" (leczeniu) nie zwracali uwagi
milioner ale jak ktoś jest upierdliwy jak kc...to czeba tak...
dr a nie musiales podawac terminu?? z dzieciakami nigdzie nie jedzies???
milioner nie zniżę się do twego poziomu wiec zamelduj to głuchemu koniowi
Już się zniżyłeś poniżej bo odpisałeś
chyba cza se isc bo po uszach dostane
dr to znaczy mamy trola