Wpisy 2 943 469 – 2 943 568
14 sierpnia 2017 14:27 → 14 sierpnia 2017 16:46, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 260 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
tylko 4/10,ale zdrapka dała 25 zł,trzeba to przepuścić.
No poniedziałek uratowany +10 nie gr a Lem.Nawet 4/1 0 nie mamCzas na opalanie i w towarzystwie obieraczki pięknej z tatuażem na lopatce
tomi dzieki puszczajac sie dzis zapytam sie w sklepiku czy jutro bedzie miala kobiecina czyne nie bede musial sie dzis puszczac na jutro
jak pisalem 26 30 57 wstepnie na wieczorne losowanko cos ma ktos juz
to gwarantujesz ze bedzie powtorka z rozrywki
co ma byc to bedzie wyslesz nie masz nie wyslesz masz
9 same leci pozniej 9,66 13,66
roznie a czasami super jak trafisz i masz 54zl
Szydło kłamczucha i marionetka prezesa nie ufa jej 52% Polaków (prawdziwych nie tych sprzedawczyków za 500+ i niższy wiek emerytalny).
przez nich mamy zycie zepsute wszystko idzie w gore a pieniadze te same koszmar!!!
milioner..jak jesteś młody to rób te 500 plus i tez będziesz miał
a dp wieku emerytalnego się nie wypowiadaj...bo 60lat to jest w sam raz
a dp wieku emerytalnego się nie wypowiadaj...bo 60lat to jest w sam raz
Mało tego wzrost cen powoduje nadmierna konsumpcja za 500+
Nie miałbym zamiaru robić dzieci dla 500+ nie jestem tak głupi jak patologia.
milioner ..po wiem Ci wprost szukasz dziury w całym...brak Ci relacji z dziewczynami i szukasz zaczepki
kuba jestem jestem tylko na chwilke odszedlem od kompa :0
czesc
wyspales sie
milioner do dorosłeś do czasów obecnych..miotasz sie i nie rozumiesz świata..żal patrzećna Ciebie
witaj iwonko witaj
Mam szacunek do kobiet i dzieci ale nie robię rzeczy pochopnie. Zrobisz 1,2,3 dzieci póki jest 500+ przyjdzie inna władza się zmieni i zabierze 500+ a dzieci będą żyły w nędzy do momentu kiedy tacy rodzice znajdą pracę albo czego bym nie wybaczył żadnej władzy (odbiorą życie tym dzieciom).
Witam ,
2943500nie moj kwiatuszku, Pani Iwonko
..dlatego trzeba sie jednoczyć,zgodnie poszukiwać skutecznej metody i zacząć łupać ts-a,róbmy to ,na co możemy wpływać i zmieniać zanim Nas wszystkich wyłupią
POWO WSZYSTKIM
2943500nie moj kwiatuszku, Pani Iwonko
..dlatego trzeba sie jednoczyć,zgodnie poszukiwać skutecznej metody i zacząć łupać ts-a,róbmy to ,na co możemy wpływać i zmieniać zanim Nas wszystkich wyłupią
POWO WSZYSTKIM
kobieta bedac dzieci dwoje i wie ze da rade a z trojka ma co robic to ich zycie ja mam dwojke i nic wiecej zycie kosztuje nie sztuka zrobic ale dac im to co potrzebuja a biede klepac
bardzo mi milo
milioner...każdy człowiek który się rodzi ..dostaje pakiet od wszechświata....Ty masz zoczy ale słabo widzisz...Twój umysł wymaga korekty
nikogo nie oceniam kazdy wie co robi jest dorosly widzialy oczy co braly ha ha
ulala patrzysz krótkoterminowo, ja nikomu nie wybaczyłbym zabójstwa dziecka a za katowanie sam bym oddał.
milioner...ja nie patrze oczami...tym się różnię od Ciebie..ale rodzenie dzieci jak nazywasz patologia wybacz....nie masz prawa nawet tak mówić i mysleć
mam sloneczko na dworze ach zaraz lepiej
Angierski rzuć jak coś będziesz miał na w.
Wiesz co znaczy słowo PATOLOGIA? To doczytaj trochę i poszukaj jak wyglądają matki i ojcowie z rodzin patologicznych.
milioner-lotto-no1 masz swieta racje co do tej ustawy 500plus teraz za rzadow obecnej partji jest to jak przyjdzie inny rzad to napewno to zmienia, to ze nierobisz nic pochopnie to jest wielki plus dla ciebie, jesli zas chodzi o dzieci i o te 500plus to powinno byc to robione w ten sposob ze powinny byc dochody tych rodzin sprawdzane i wtedy dawac te 500plus tam gdzie jest ta pomoc potrzebna,a nie ze wszystkim ,tam gdzie jest sytuacja taka ze ludzie niezarabiaja tyle aby im starczylo godnie na zycie, oto tu chodzi,ja niemam nic do kobiet ani dzieci i uwazam ze powinno sie pomagac tylko tym gdzie jest ta pomoc potrzebna,a nie jak widze szestastolatke ktora ma juz 2 dzieci a z 3 chodzi w ciazy, dla mnie to jest patologia najwyrazniej, i nic pozatym,jak zapytalem tej małolatyile ma lat bo juz widze ze jest z 3 dzieckiem w ciazy, i zapytalem za co te dzieci wyzywisz przecierz niepracujesz to mi powiedziala no przecierz mam 500plus, nie to wychowam przecierz jakos nie,?
arczibalik73
Fajnie, że rozumiesz o czym piszę i o co mi chodzi. Inni są strasznie zapatrzeni w PiS za te "piękne" działania dla narodu (Nie PO wcale nie było lepsze bo sprzedało ten kraj) ale PiS miał być inny: Precz z kolesiostwem! Wystarczy nie kraść! a jak jest wszyscy wiemy, że dają sobie po 2500 premii co miesiąc...i w to chcecie wierzyć?
Fajnie, że rozumiesz o czym piszę i o co mi chodzi. Inni są strasznie zapatrzeni w PiS za te "piękne" działania dla narodu (Nie PO wcale nie było lepsze bo sprzedało ten kraj) ale PiS miał być inny: Precz z kolesiostwem! Wystarczy nie kraść! a jak jest wszyscy wiemy, że dają sobie po 2500 premii co miesiąc...i w to chcecie wierzyć?
na to ich stac bo maja a ty musisz charac i gowno z tego masz garba sie dorobisz a oni wiedza ze zyja za te pensje
Oni sobie premii 2500 a zwykły człowiek na 2500 netto to pewnie z 250 godzin musi tyrać...tak wspaniale można się czuć przy tych kwotach?
kawka i slodkie zapraszam
Poczęstuje się Dziękuje!
też się napije. Na zdrowie!
prosze bardzo czestowac sie i nie zalowac sobie
oslodzimy sobie zycie
W tym gorzkim życiu chociaż słodki
Jednak ludzie maja krótką pamięć albo mysleć nie potrafią samodzielnie....
https://www.youtube.com/watch?v=XwnZ1DAfSpo
http://www.bibula.com/?p=15728
...przyjmują i przyjmowali papkę.
Idę w mapki
https://www.youtube.com/watch?v=XwnZ1DAfSpo
http://www.bibula.com/?p=15728
...przyjmują i przyjmowali papkę.
Idę w mapki
Wszyscy się premiują ale PiS miał nie być jak oni a robią jeszcze gorzej i bezczelnie więc wg mnie to jest policzek w twarz swoich wyborców ale oni widocznie lubią być poniżani przez swoich ulubieńców...skoro ich bronią. Jedni lubią sado inni maso
kochani jak wy obserwujecie mapki jeszcze nie wiem co gdzie jest
Witam!!!
Milioner-L.
A możesz mi wskazać patję która odważy się zlikwidować 500+???
Milioner-L.
A możesz mi wskazać patję która odważy się zlikwidować 500+???
2 943 504. milioner-lotto-no1 2017-08-14 (15:35)
kogo buraku patologią nazywasz?
Ty nie głupi.. tylko durny jesteś. Dobrze już ulala tobie napisała.. problemy z mysleniem.
kogo buraku patologią nazywasz?
Ty nie głupi.. tylko durny jesteś. Dobrze już ulala tobie napisała.. problemy z mysleniem.
sa ludzie i ludziska
Debil z Ciebie pikolo...
Nie masz uprawnień tak nazywać ludzi bałwanie.
Chyba, że jesteś faszystą to się nie ma co dziwić takiego słownictwa typowego dla patologii.
Pisząc prawdę o PiS czy środowisku jakie pobiera 500+ (oczywiście nie wszyscy nie wrzucam wszystkich do jednego worka).
2 943 498. milioner-lotto-no1 2017-08-14 (15:28)
Szydło kłamczucha i marionetka prezesa nie ufa jej 52% Polaków (prawdziwych nie tych sprzedawczyków za 500+ i niższy wiek emerytalny).
Kto Tobie dał prawo, by obrażać Panią Premier
Kto Tobie dał prawo, by obrażać Panią Premier
Proszę poczytać co znaczy termin PATOLOGIA i możemy dalej dyskutować bo nie znając znaczenia nie ma o czym mówić jeżeli chcemy prowadzić kulturalną dyskusję.
"kulturalna dyskusja"... no i nie idiota?
szkoda baterii na takiego leszcza.
szkoda baterii na takiego leszcza.
A nie kłamie bezczelnie? Kto nie miał podnosić podatków, wyciągać pieniędzy z kieszeni obywateli i przypomnę "Wystarczy nie kraść". Boli prawda oj boli. Nie jestem za żadną partią polityczną także przytaczanie jakichkolwiek opcji mnie nie boli bo dla mnie władzą zmieniają się ci sami od 90 roku.
Z Tobą dyskutować ?, tak sie składa,że wiem co to patologia , wiem tez ,że myslisz patologicznie.
A teraz przyjemności ..nie mam
A teraz przyjemności ..nie mam
hallo
Patologicznie myślą wyborcy PiS i popierający ich ludzie skoro pasują im piękne słowa rządu, podwyżki żywności i rachunków. Kłamstwo goni kłamstwo...chcą od Niemców odszkodowań i Niemcy ble a tu proszę sprzedali grunt Mercedesowi i tanią siłę roboczą do niej w gratisie
2 943 556. milioner-lotto-no1
No tak kierownicza rola partii, w pamięci nieodżałowanej pozostała
No tak kierownicza rola partii, w pamięci nieodżałowanej pozostała
to nie jest ten tutejszy "milioner" z Piasków?
taki sam "mocno myslący".
taki sam "mocno myslący".
Urodziłem się 90tym także żadnej takiej roli nie miałem