Wpisy 2 942 424 – 2 942 523
13 sierpnia 2017 15:29 → 13 sierpnia 2017 16:14, 100 wpisów
Jak bym miał zbędne 25 złotych to bym zagrał 17,27,x 10 coś czuje że wieczorem się powtórzy
Aile lat działa ta strona
Pamiętam ze byl hipopotam kilka jak czytałem forum pisac niemoglem bo na zwykłym telefonie czytałem
Janosik
Czy ja wiem czy wstydliwy? Nie wiem czy masz FB, ja nie mam ale znam ludzi mających po 1000 znajomych a w realu nawet cześć im nie mówią. Czasami lepiej pisać mniej ale sensownie no nie?
Czy ja wiem czy wstydliwy? Nie wiem czy masz FB, ja nie mam ale znam ludzi mających po 1000 znajomych a w realu nawet cześć im nie mówią. Czasami lepiej pisać mniej ale sensownie no nie?
Nie kilkatylko Lila miało być
W 2007roku to ja w hucie sxkla zasuwalem na 3zmiany w niedziele sobotę tez
Czyli 10 lat w maju multipasko minelo
dreamer1897>> gwoli ścisłości, to kiedyś założyłeś na forum taki wątek jak
"O co chodzi w systemie lotto (łopatologicznie)"
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4771
Pozdrawiam
"O co chodzi w systemie lotto (łopatologicznie)"
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4771
Pozdrawiam
Przez te 10 lat nikt nieznalazl systemu
Bateria siadla net rzre baterie w telefonie
Post 2 942 433 do Rroberta miał być. Czemu ja już drugi raz Cię pomyliłem z Janosikiem?
2 942 442. Rrrooobbbeeerrrttt 2017-08-13 (15:34)
...............
Bo nikt nie zgubił
...............
Bo nikt nie zgubił
Ja znajdę system obiecuje
Edi
jednak coś tam dodałem na forum bo czegoś chciałem się dowiedzieć i znalazłem odpowiedź.
jednak coś tam dodałem na forum bo czegoś chciałem się dowiedzieć i znalazłem odpowiedź.
Prawdopodobieństwo ityle
arczibalik73
Dzięki za życzenie wygranych. Tobie też życzę wygranych (nie tych za 2zł bo za dużo się nie zmieni za tyle).
Dzięki za życzenie wygranych. Tobie też życzę wygranych (nie tych za 2zł bo za dużo się nie zmieni za tyle).
Czasami znajdą się tutaj pojedyncze osoby z którymi nie da się rozmawiać ale większość to ludzie z poczuciem humoru i pasją do tego co jest motywem przewodnim tej strony. Podziwiam twórcę za stworzenie tak fajnego środowiska dla nas tu piszących.
zmykam na spacerek szkoda dnia na siedzenie w domku puki nie pada
nie dziekuje Dreamer1897 bo niechce zapeszac, wiem ze za 2 zl swiata niezwojuje ale zawsze mozna i tez cos trafic moze jakas 7 na 7 kto wie kiedy i co w realu wpadnie
Jakbym znalazł system to spoko nie miałbym problemów podzielić się tutaj. Bo jak Ci u góry kradną to dlaczego Ci z dołu nie mogliby się zorganizować i wydusić z TS większej kasy?
Nie?
Przeszkodą jest natura ludzka lub mentalność narodowa.nie jestem pewien co bardzij
A kto jest z lewych albo prawych?
w kontekscie syndykatu to raczej chodzi-sam nie wezme drugiemu nie dam
albo brak zaufania
albo brak zaufania
Jakieś przykłady Pan?
Przykłady po trupach do celu?
W Twojej opinii ja jestem?
myslałem o graniu na parki Forsami
tylko takie porzadne granie na nie jest kosztowne,ale ma sens.
tylko takie porzadne granie na nie jest kosztowne,ale ma sens.
Jeżeli ktoś czytał mojego bloga oprócz stałej grupy odbiorców wie, że nie opowiadam się za nikim bo dla mnie od lat 90-tych rządzą ci sami tylko na zmianę. I jedni i drudzy rok po roku niszczą ten kraj i chyba wszyscy ogarnięci to wiedzą.
Tak szczerze to nie mam szczęścia do wygrywania parek trójek kiedyś to zagrałem 17,27 ze stawką x10 i utopiłem 25 złotych
wiesz ,Forsami-jak gramy na mini, lotto, czy MM 9 skr 10 skr-nie mamy oczekiwań wielkich.
ale trafić parkę to też matematycznie trudne wiec 16/17 ze nie wpadnie-a jednak spodziewamy sie wiecej po grze na parkę
ale trafić parkę to też matematycznie trudne wiec 16/17 ze nie wpadnie-a jednak spodziewamy sie wiecej po grze na parkę
Typowe dla ? Zwolenników PO czy PiS czy innych ugrupowań? Bo już nie rozumiem...Ja mam 27 lat i ani jedni ani drudzy nie zmienili nic w moim życiu także nie mam po co bronić nikogo kto ten kraj od lat 90-tych niszczy.
Co do ogarniętych nie mam na myśli ludzi wierzących w cyferki podawane przez jednych czy drugich (bezrobocie, PKB itp.) liczy się realne odczucie na temat życia.
Co do ogarniętych nie mam na myśli ludzi wierzących w cyferki podawane przez jednych czy drugich (bezrobocie, PKB itp.) liczy się realne odczucie na temat życia.
33 za 28 razem piekna parka
jocia napisałem, że Ty? Chodzi mi o ludzi wiedzących co jest lepsze dla nich niż dla rządzących.
Skąd PO wiedziało, że dla ludzi praca do 67 jest lepsza? Mnie nikt nie pytał czy chciałbym tyrać do 67.
dreamer1897 tak , napisałeś,że to ja , bo popieram rządzących i uważam,że jestem " ogarnięta"
dreamer tutaj nie mozesz miec wlasnego zdania a juz o polityce wierze nie wierze tutaj nie rozmawiamy nawet grzecznie z szacunkiem
ciagle szukam zwiazku miedzy graniem, PO i smolenskiem i nic mi nie wychodzi
jadlem obiad nie teraz no i nic nie bede maj cos tam dawniej teraz tylko to na p zostalo dla dobra stronki tylko liczby i z nie ktorymi zarciki z tymi co je lubia
A czy ja popieram rządzących obecnie albo tych co poprzednio rządzili? Po prostu nie podoba mi się rządzenie wbrew narodowi od początku demokracji w naszym kraju. Nie napisałem nigdzie, że ktoś popierający obecną czy poprzednią władzę jest ogarnięty albo nie. Ogarnięty znaczy wie czego chce od życia tak i stara się na to zapracować a, że każdemu z nas potrzebne są pieniądze to każdy próbuje swoich sił tutaj. Jeżeli ktoś mnie źle zrozumiał to nie wiem jak inaczej wytłumaczyć.