Wpisy 2 942 324 – 2 942 423
13 sierpnia 2017 14:37 → 13 sierpnia 2017 15:28, 100 wpisów
Jak się kasuje konto? Trzeba pisać do Pasko?
Z 20-7 ale sukces hehe
Lepiej grac stawka na 2,3,5 liczb 10 sie nieoplaca
Hehe hazard sie oplaca tym co fuksem wygraja miliony reszta traci na dlusza metę
1liczba nieoplacalna bo może się trafić za 30losowaniem byly takie przypadki awtedy koszt gry to miliony zl
sukces nie sukces ,ale trafne liczby sa, nie wysłalem i nie mam.nic,bo w niedziele nie gram z zasady wogole,tylko typuje sobie liczby, i zawsze podaje tu prawie 20liczb, a kazdy sobie moze z nich wyslac te prawidlowe jesli chce
Niedawno trafialem pary mialem nawet 6trafien na 7 prób a teraz nic
arczi-to gdzie Ty jestes w tabelach wygranych?nie wierze w sukcesy wgrze powtarzane cyklicznie sorry
Rrrrooobbbbeeerrrttt, graj na jednych i tych samych liczbach ktore sobie tam wyedukujesz a bedziesz wygrywal,tylko trzeba grac cały miesiac nie kilka dni
Wystarczy trafiać 2liczby by zostać milionerem w miesiąc hehe
Powini na koponie dać stawkę 1000
dam przyklad 2 liczby mam na 10 losowan i zwrot 4 zl gdzie ma sens
qbam,niema mnie tu w tabelach zadnych wygranych jeszcze moze kiedys i bede zreszta niedbam oto wazne jest to abym trafial w realu kase anie koniecznie byl tu w rankingu tabel,
Jakby byl sposób na 2liczby albo 3 to ta by dawno upadl nikt nieznalazl sposobu na wygranie ale może kiedyś ktos da rade
Podróże w czasie
nie grajcie na 2 liczby tylko najmniej na 5 liczb i dowolnosc stawki, ja gram przewaznie za podstawowa stawke i zawsze twierdze ze jesli ma maja wyjsc numery to wyjda
z twoich liczb byla by 8
gdy wysylasz to nie ida jak nie wyslesz to ida
niewiem dokladnie czy 8 czy 7, ale byly trafne ,
sprawdzilam i dzis byly na godz 14
Ja na 80 liczb trafiam zawsze aż 20
te stawki to juz grubo dl mnie-ale był przypadek 9/10 30 krotna stawka
nie zawsze typuje tu w tabelach liczby tylko bezposrednio wbijam tu na czat liczby i dlatego moze mnie i tu niebyc w tabelach,
ale zastanawiam się czy typować z tego co wpadło i jak wpadło, czy z tego czego nie wpadło.
Przy 1 liczbie programy sie przydają przy wiecej nie sadze
Przy 1 liczbie programy sie przydają przy wiecej nie sadze
mozesz przypuszczac jakie ida liczby a sam nigdy nie wiesz do konca jakie pujda
jestem tu nowy i jeszcze na zbytnio nie orientuje sie tu na tej stronce we wszystkim co i gdzie sie wpisuje, ale spokojnie pomalu i dojde do wszystkiego pomalutku
z tym puszczaniem numerkow to jest zawsze ryzyk fizyk albo wejda albo nie bo to jest gra tylko
z tym puszczaniem numerkow to jest zawsze ryzyk fizyk albo wejda albo nie bo to jest gra tylko
2 942 364. qbam 2017-08-13 (15:03)
tylko Richardowi Lustigowi udało się 7 razy
..............................
wcale nie, gdyż emigrant z Rumunii o nazwisku Mandel wygrał na 14 loteriach w USA
tylko Richardowi Lustigowi udało się 7 razy
..............................
wcale nie, gdyż emigrant z Rumunii o nazwisku Mandel wygrał na 14 loteriach w USA
witam krasnalek
Dzięki wszystkim uprzejmym na forum za wspólne lata polegające na typowaniu i rywalizacji. Dzięki za ciekawe i życiowe rozmowy. Może niektórych będzie mi dane kiedyś poznać osobiście? Trzymajcie się i wysokich wygranych.
Mam nowy system dziś dalby 3liczby niestety na wieczór tylko 46 wychodzi
Rozwale systema
dreamer1897>> zaintrygowany treścią Twojego wpisu 2 942 381 o "wspólnych latach" sprawdziłem czy to nie jakaś pomyłka, bowiem nie znam ani jednej Twojej wypowiedzi na forum multipasko.pl a jestem tu od 10 lat i faktycznie, zarejestrowałeś się w grudniu 2010 a zatem jest to dla mnie bardzo dziwne, że pomimo prawie 7 lat, nic nie wniosłeś do życia tego forum...
Dremer wstydliwy pisze raz na 7lat czyli następny wpis w 2024roku
Niewiem kto dorzyje bi wojna idzie
powodzenia i wszystkiego dobrego Dreamer1897,przykro ze chcesz usunac konto,ale jesli musisz rob jak uwazasz, wszystkiego dobrego i wysokich wygranych w realnym zyciu
Wtym tygodniu mówił ze dofinansowanie ma być i przyjmie tydzień minął i nic może wtym tygodniu jak nie to kicha
Alepszej roboty i dojazdu raczej nie znajdę
Wiec sie módl krasnalka zamnie
Zawod posel.Nie prosta robota
33 sie powtórzy bo przez 27losowan niepadla
Robercik to faktycznie masz problem
z jakiej partii jak PO to przesrane
z jakiej partii jak PO to przesrane
na godzine 21,40 na MM 8,9,15,16,18,21,26,28,29,33
lub 15,16,18,32,33,50,54,57,60,70
lub 15,16,18,32,33,50,54,57,60,70
Edi widzisz bo nie miałem systemów jak inni i nie miałem po co o nich pisać wrzucając wielką masę postów. Jak na 7 lat widać, że nie napisałem wiele. Po prostu z niektórymi fajnie dało się "pogadać" o życiu i czasami nawet o błahostkach.
33,34,37,43,44,47,73,74,8,9
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25
to na TAK na 21
1,4,7,16,17,18,19,21,23,25
to na TAK na 21
Krasnalka jakas robota pod dachem na 1zmiane