Wpisy 2 942 078 – 2 942 177
13 sierpnia 2017 02:52 → 13 sierpnia 2017 10:57, 100 wpisów
galik3 i gratuluje najlepszego miejsca tu na stronie i zycze najlepszych wynikow w realu tez i wysokich wygranych nie tylko w mini ale tez i w innych grach
vondeeoff,nie dziekuje, ale rowniez zycze wysokich wygranych w realu i milych snow
oj widze ze chyba duzo osob tu pomalu zasypia juz pewnie i zanudzilem kogos i tez ,wiec nie bede juz przynudzal i zycze wszystkim forumowiczom i kazdemu z osbna wysokich i trafnych wygranych i powodzenia, nie tylko tu na stronce ale tez i w realu,a ze pora juz jest troche pozna to wszystkim zycze kolorowych snow. Dobranoc
arczibalik73 przepraszam,ale powinienem najpierw spytać się na co jesteś chory,że tak często nie możesz wysłać totka
jestem astmatykiem od urodzenia i mam od 5 lat cukrzyce oraz choroby krazenia,przez cukrzyce zostałem zewolniony z pracy i teraz mam klopot ze znalezieniem pracy, bo nikt takich pracownikow nie chce zatrudniac w swoich firmach, ktorzy nie moga pracowac w nocy, szczegolnie w zakladach produkcyjnych,ja nie ukrywam tego wcale, wiadomo cukrzyca jest choroba cywilizacyjna i co 2 osoba choruje na ta chorobe,ale niestety w polsce sa tacy pracodawcy ktorzy maja w dupie chorych ludzi,wkolo mojej miejscowosci jest pelno zakladow róznych jest tzw, strefa ekonomiczna, wszyscy pracuja na 4 brygadowkach , ja tez tak pracowalem dopoki nie zachorowalem na cukrzyce,potem po zwolnieniu lekarskim zostalem zwolniony z pracy,[poniewaz firma niezyczy sobie pracownikow chorych w firmie , tam nie potrzeba ludzi do pracy tylko robotow,najgorsze sa takie firmy gdzie człowiek sie nieliczy tylko licza sie słupki, zwyzki, i kto jakie miejsce zajmujee w rankingu na swiecie,polacy za przeproszeniem to murzyni w wlasnym kraju w zachhodnich firmach sa, oczywiscie prosze wszystkich,bez obrazy, ale taka jest niestety prawda,
nasz rzad tez niestety ,ale tez dba tylko o jedna grupe spoleczenstwa tych z 500 plus, emerytomi rencistom tez dali smieszne podwyzki bo chca ich wykonczyc,a gdzie jest coi kolwiek bezrobotnych z prawem do zasilku lub bez prawa do zasilku tak jak ja, o takich ludziach juz sie nie wspomina wogole boo uwazaja ze takich juz niema, sa i jest nas duzo bez srodkow do zycia tylko udajesie ze nas niema,caly czas pipeprza ze bezrobocie spada ze niema ludzi do pracy,gowno prawda, kto zdrowy jest to wyjezdza na zachod tam szukac pracy, kto ma tu prace to pracuje, ,a bezrobocie spada tak chyba na wiejskiej i w sejmie, bo napewno nie w polsce,złozylem ostatnio w 15firmach swoje dokumenty niestety minelo juz pol roku i z zadnej firmy nikt nie odpowiedzial ,wiec pytam gdzie potrzeba pracownikow w jakich firmach ,bo chyba nie tu w polsce, praca jest ,ale nie dla polakow tylko ukraincow zeby wypelnic luke okolo miliona pracownikow ktorzy wyjechali do Angli, wcale sie nie dziwie ze ludzie wyjezdzaja i niech wyjezdzaja jak najwiecej,nikt nie jest glupi aby byc w wlasnym kraju murzynem .oczywiscie bez obrazy prosze wszystkich jesli kogos czyms moze urazilem to bardzo z gory przepraszam,
ja jestem i w tej grupie i w tej,bo 500+ mam,a nawet 1000 + i jestem emerytem,choć zauważyłem,że emerytom dają grosze ,w tamtym roku 5 PLN pdwyżki,a w tym 10 PLN,śmieszne pieniądze,nigdy nie byłem rencistą,ale uważam,że powinni trochę więcej płacić takim ludziom,bo to co dają to jest śmiech na sali
galik3, dziekuje za wspolczucie i wogole, teraz juz wiesz dlaczego nie gram czesto w gry,tez i bo nie pracuje,i dlatego nie mam kasy, nieraz jest tak ze niemoge kupic nawet sobie lekow czyli insuliny i innych medykamentow, ale to nic, jakos musze dac i tez rade, nikogo tez i onic nie prosze poniewaz nie lubie nikogo o nic tez prosic, wiem ze kazdemu jest w zyciuciezko i ze nikt poza osłami w rzadzie niema lekko, gdybym mial zdrowie to powiem szczerze nie siedzialbym tu w polsce ani sekundy dluzej, tez bym wyjechal jak wiekszosc mojej rodziny i znajomych, tam gdzie jest chleb i i gdzie jest praca, i gdzie mozna godnie zyc i liczy sie przedewszystkim czlowiek, anie tylko poslowie, ustawy ich i 500plus itd, dlatego tez gram sporadycznie w gry ale kiedys mam nadzieje ze jeszcze trafie i ja jakas wieksza kase na leczenie sie,moze znajde i prace tez, mam taka cicha nadzieje
ze jeszcze sie kiedys domnie usmiechnie szczescie i tez , tego tez szczescia zycze wszystkim oprocz rzadzacych ale nie z PISU tylko Ttym poprzednim ktorzy zgotowali nam ten los, ze polacy musza uciekac za chlebem do obcych krajow, mam nadzieje tez ze wkoncu tez i obecny rzad rozliczy ludzi z PO,za to co zrobili z polska
ze jeszcze sie kiedys domnie usmiechnie szczescie i tez , tego tez szczescia zycze wszystkim oprocz rzadzacych ale nie z PISU tylko Ttym poprzednim ktorzy zgotowali nam ten los, ze polacy musza uciekac za chlebem do obcych krajow, mam nadzieje tez ze wkoncu tez i obecny rzad rozliczy ludzi z PO,za to co zrobili z polska
ponad 11 lat wychowuję samotnie moje trzy córki,bo żona zmarła jak miała 37 lat,najmłodsze wtedy miało trzy latka i tak sam do tej pory to ciągnę ale wytrzymałem to wszustko i wytrzymam ,jestem na emeryturze górniczej,ale zaraz ja szedłem na emeryturę to ona zmarła i to był cios,ale wszystko jest OK i wiem że będzie dobrze bo musi być dobrze,najważniejsza jes wiara,a wiara góry przewraca jak to mówią,trzymaj się chłopie i życzę ci wszytkiego najlepszego dużo zdrowia
wiem jakie emeryci dostali podwyzki poniewaz mieszkam z chora mama ktora tez jest cukrzykiem i juz slabo widzi poniewaz ma rinopatie cukrzycowa ,to jest woda w oczach spowodowana cukrzyca, moja mama ma bardzo niska emeryturke i widze jakie podwyzki dostaje przy waloryzacjii to jest smiech na sali poprostu , za 37lat pracy 1015zl po podwyzce na 2 osoby,miec ?ja niejestem za tym zeby nie bylo pomocy dla dzieci oczywiscie dac jesli potrzeba,ale i gonic takie osoby tez do pracy anie jak widze tu wkolo mnie dzieci woza dzieci, do szkol niechodza bo poco machnom sobie kilka dzieciaczkow i 500plus dostanie przecierz nie? wiec poco jej pracowac,czy sie tam uczyc, jestem za pomoca wszystkim tam gdzie ta pomoc jest potrzebnmaale bez przesady, mam taka kolezanke ktora z mojim kolega miala 3 dzieci odeszla do innego faceta tam, miala zmoim kolega 3 dzieci na dwoje z nich dostala 500plus,okej, z tym drugim facetem juz ma nastepne 3dzieci na nie tez dostaje 500plus, i teraz jest juz chyba z 4 gosciem i znim ma juz tez 1 dziecko i nastepne w drodze jest, wiec pytam czy to normalne jest?dlamnie to jest patologia juz, ja rozumie pomagac trzeba wszystkim ale ona sie chwali ze ona co miesiac ma za darmo 3000tys i ona poco bedzie pracowac, jak ona ma kase, jej pracowac nie trzeba panstwo daje pieniadze to hulaj dusza piekla niema, wystarczy popatrzyc wkolo nowe samochody co 3 dni nowa fryura restauracje alkohol itd, to tak wyglada pomoc ludziom takim, z tego co slyszalem tto te pieniadzki chyba mialy byc dla dzieci anie na imprezki matki
galik3 co do Panskiej sytuacji to rozumie wszystko i tez wspolczuje smierci zony i tego calego trudu ktory poswieciles dla swojich corek zeby je godnie wychowac,wielki szacunek,ja wiem co znaczy wychowywac sie bez bliskiej osoby,czy to mamy czy taty,mnie tez mama wychowywala sama,bo ojciec jak i rodzina ojca nie chcieli mnie znac i sie nie przyznawali do nas z mama,noji dobrze tez bo ja ich tez nie uznaje za rodzine, ale to juz pomine, ja tez od uroddzenia duzo przeszedlem w zyciu szpitale mojim drugim domem i tez wiem ze wiara czyni cuda i dlatego wierze ze sie uda i jescze bedzie kiedys dobrze i tez chialbym aby bylo dobrze wszystkim ktorzy maja zle , dziekuje za zyczenia i nawzajem tez zycze duzo zdrowka i wytrwalosci w trudnych chwilach jak i dla pana i coreki dla wszystkich duzo zdrowka
dziekuje rowniez za mila rozmowe i jeszcze raz zycze wytrwalosci we wszystkim czego pan dokonal i zycze realnych wygranych w grach losowych bo tylko wiara czyni cuda i nie wolno sie nigdy poddawac nikomu .DOBRANOC
Witam miłośników i graczy.Czy tutaj dzisiaj sa tylko jakieś opisywane seriale ? co to jest ?
>> Serial <<
Jasienku 65*61*60*49*65*32*17*8*79*43
Witajcie
Witajcie
37 zamiast jednego 65
Dusia a 3*
http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7b0/768836909_968118.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia jak senne?
dusia
Isia
Isia
Dusia z niego 27*61*44*10* zamek srawdze
Emerka
Dusia trzask 62*33 zamka w drzwiach.nie ma
Masz swoje 33
Ja dziś nie pamiętam
Drzwi zamknięte 50* "nie daj się namówić na grę"
Cos kiepsko mi teraz idzie,w czwartek jak byla burza nie doszlam do zabki i nie poscilam to weszlo 5/6 z mojej 6/6
Jasnowidz wytypuje
maega ja bym obstawił 7.9.14.33..... zobacz keno jak jest też pomieszane
wiesz ja nie chce się wywyszac ale w multi gram od niedawna gram w keno 3 lata i tak patrząc na keno z multi to idzie dużo wywnioskować
Krasnalek na nie
1,3,11,13,15,22,24,26,31,33,36,35,41,47,49,52,56,61,72,80
nie daję żadnej pewności
nie daję żadnej pewności
Krasnalek w twoich stringach to nie ma kiedy chodzić
I dobrze bo ich nie mam
cybik z maszyny teraz z plusem 5.10.17.36.45.47.49.51.55.71 tylko cofnąć niektóre liczby
witam wszystkich i życze w dniu dzisiejszym wszystkim wysokich wygranych we wszystkich grach liczbowych
Liczby do Keno do 14-ej:3,13,23,33,53
51,52,53,64,65
60,61,62,63,67
47,49,55,65,66
51,52,53,64,65
60,61,62,63,67
47,49,55,65,66
witam Brjan
dzisiaj 33 powinno wyjsc ipewnie bedzie plusem tez