Wpisy 2 941 978 – 2 942 077
12 sierpnia 2017 22:06 → 13 sierpnia 2017 02:50, 100 wpisów
Słoń afrykański osiąga w biegu na krótkich odcinkach prędkość ok. 35 km/godz
jakbym wiedzial to bym nie dal 4 uciekl mi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
te kumulacje w Lotto to śmiech na sali
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 4 042 245,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 143 375,00 zł
kędzior..mi odjechał mini,był na tacy podany dziś
dwa trafienia tylko, myślałem ,że więcej się podłączy
dwa trafienia tylko, myślałem ,że więcej się podłączy
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
raz na czas są takie ,,łatwe losowanka'' ,ja jak na złość byłem zajęty czym innym
trudno>> do następnego, byle upilnować
trudno>> do następnego, byle upilnować
33 zrobiła mi dziś falstart , jeszcze się broni , jeden kupon obawiałem pod nią ,cudem jakieś 4/10 z tego wyszło
wyszła na taras ale 1 zakład pod nią puszczałem profilaktycznie
jak mam chwilkę, to sobie kuknę, ale na posiadówki takie jak kiedyś nie bardzo mam czas, jak się zluzuje trochę u mnie ,to może częściej zajżę
Brjan, troche zły jestem ,bo nie gram tak ,jak bym chciał ,za mało czasu mi zostaje
cześć jocia
cześć jocia
23,33
13,23,33,53...
3,13,33,43,73
33,53,63
23,53
63
43
13,53
13
33,43,73
dla ułatwienia dodam >
3=>1
63=>2
73=>2
23=>3
43=>3
13=>4
53=>4
33=>5
33 znowu wychodzi mocno..śpiochy lubią wchodzić luźne, nie przyklejone do sasiednich liczb..moze jutro ma szansę, zwlaszcza,że jutro niedziela ( tez lubią w niedziele wchodzić )
13,23,33,53...
3,13,33,43,73
33,53,63
23,53
63
43
13,53
13
33,43,73
dla ułatwienia dodam >
3=>1
63=>2
73=>2
23=>3
43=>3
13=>4
53=>4
33=>5
33 znowu wychodzi mocno..śpiochy lubią wchodzić luźne, nie przyklejone do sasiednich liczb..moze jutro ma szansę, zwlaszcza,że jutro niedziela ( tez lubią w niedziele wchodzić )
Macie coś ciekawego na jutro? Już mam dość gapienia się w te mapki, zresztą i tak niewiele z tego wynika
A lotto z plusem mialabym czwórka ale wszystko było o jeden wiecej masakra
ja typuje na podstawie mapek + intuicja, która mnie ostatnio zawodzi a miałem w tym tygodniu 6/10, 5/10 a ostatnie dni posucha
a ty jaki masz sposób?
a ty jaki masz sposób?
Oj lubią, więc każde typowanie opieram o kilka powtórek ale ostatnio nie mogę się wstrzelić, widocznie nie mój dzień (dnia )
aha, każdy posób dobry, o ile doprowadzi nas do upragnionego celu -> wygranej
ja niestety też dokładam i muszę się stopować, bo budżet na grę się kurczy
ja niestety też dokładam i muszę się stopować, bo budżet na grę się kurczy
2 942 017. jocia 2017-08-12 (23:03) Hańba temu,kto myśli o tym źle
23,33
13,23,33,53...
3,13,33,43,73
33,53,63
23,53
63
43
13,53
13
33,43,73
dla ułatwienia dodam >
3=>1
63=>2
73=>2
23=>3
43=>3
13=>4
53=>4
33=>5
33 znowu wychodzi mocno..śpiochy lubią wchodzić luźne, nie przyklejone do sasiednich liczb..moze jutro ma szansę, zwlaszcza,że jutro niedziela ( tez lubią w nie
----------------------------------------------------------------
ktoś się napalił na 3------------------
wątpię[no ale]
23,33
13,23,33,53...
3,13,33,43,73
33,53,63
23,53
63
43
13,53
13
33,43,73
dla ułatwienia dodam >
3=>1
63=>2
73=>2
23=>3
43=>3
13=>4
53=>4
33=>5
33 znowu wychodzi mocno..śpiochy lubią wchodzić luźne, nie przyklejone do sasiednich liczb..moze jutro ma szansę, zwlaszcza,że jutro niedziela ( tez lubią w nie
----------------------------------------------------------------
ktoś się napalił na 3------------------
wątpię[no ale]
Wyobraź sobie że np. masz 10 różnych sposobów a w pięciu z nich pokazuje się
ta sama liczba
to tylko dla przykładu nabazgroliłem
ta sama liczba
to tylko dla przykładu nabazgroliłem
dowlokłam sie jeszcze na czat..
Pan tak własnie nalezy to rozumieć..
ceha- nie napisalam,że stawiam na trójki. Pokazlam tylko wrednego spiocha= 33,że powinien..w końcu.
Nic więcej
Pan tak własnie nalezy to rozumieć..
ceha- nie napisalam,że stawiam na trójki. Pokazlam tylko wrednego spiocha= 33,że powinien..w końcu.
Nic więcej
witam wszystkich na czacie i pozdrawiam ja tam nie korzystam z zadnych mapek typuje sam liczby , i opieram sie na swojej intuicji,ktora mnie wspiera i nigdy nie zawodzi, niestety nie zawsze wysylam kuponiki ,z powodow finansowych,ale od czasu do czasu tez gram i wysylam, dzis mialem pecha ,poniewaz ciaglo mnie na godzine 14 aby wyslac kuponik na multi multi, ale zle sie tez bardzo czolem i nie poszedlem wyslac kuponu teraz zaluje ,ale coz przeszła mi 10z10 szkoda troche ale coz? to juz nie pierwszy raz, uwazam ze nie ma sie co martwic i ze kiedys moze i uda mi sie wyslac i trafic jeszcze raz te szczesliwe liczby,zawsze kazdemu powtarzam zeby wygrac trzeba grac nie zawsze czlowiek moze wyjsc i puscic lotka na dana godzine, ale na wieczor juz wysłalem, i wpadlo 6z10 troche slabiutko, ale zawsze to cos jest,i bedzie na nastepne wyslanie, na jutro na godzine 14ta proponuje takie liczby
w MM-6,9,13,16,23,25,26,28,29,30,32,33,41,42,44,45,48,55,57,60,63
podejrzewam ze cos z tego wyjdzie choc i niepowiem czy napewnoa pewniakiem czuje cos ze moze byc liczba 33
w MM-6,9,13,16,23,25,26,28,29,30,32,33,41,42,44,45,48,55,57,60,63
podejrzewam ze cos z tego wyjdzie choc i niepowiem czy napewnoa pewniakiem czuje cos ze moze byc liczba 33
Dlaczego Copperfield? Jak typuje 21 liczb to czasem może mu 10 liczb wskoczy.
nie zawsze udaje mi sie wytypowac cała dziesiatke odrazu,ale nie raz wytypuje,choc nie zawsze wysle,gram tylko w Multi i najwiecej ile udalo mi sie trafic to jak narazie 9z10,i w ubiegłym roku 8z10,zawsze to cos jest, nie miej nic i nagle traf jakas kwote to tez cieszy nie ?dlatego poluje na ta 10z10
nie jestem zadnym coperfildem oj nie, czarowac tez nie umiem,i nie jestem zachlanny na kase, mam to mam, nie mam to nie mam,ale od czasu do czasu wysylam i raz wygrywam raz przegrywam to normalne jest,u mnie,i zawsze gram za podstawowa stawke, nigdy nie zwiekszam stawki zawsze powtarzam ze jak ma byc to bedzie,a jak nie to nie, to jest tylko gra i świetna zabawa
nie jestem zadnym coperfildem oj nie, czarowac tez nie umiem,i nie jestem zachlanny na kase, mam to mam, nie mam to nie mam,ale od czasu do czasu wysylam i raz wygrywam raz przegrywam to normalne jest,u mnie,i zawsze gram za podstawowa stawke, nigdy nie zwiekszam stawki zawsze powtarzam ze jak ma byc to bedzie,a jak nie to nie, to jest tylko gra i świetna zabawa
ja tez nieraz jestem do tylu, pewnie jak wiekszosc i spokojnie idziemy w jednym szeregu,w ubieglym tygodniu nie wysylalem nic choc wychodzily,nie ktore moje liczby no ale coz,nie bylo za co wyslac, to nie grałem,4 lata temu zachorowalem i stracilem prace,do dzis nie pracuje ale jakos daje rade jest skromnie ale jest,kiedys gralem systematycznie dzien w dzien i puszczałem nawet po kilka kuponow i nieraz cos sie tam i trafiało,nie duzo ale zawsze cos teraz tylko sledzilem liczby, dzis mnie ciagnelo na kilka liczb skreslilem kupon, ale nie wysłalem bo zle sie czolem i nie poszedlem puscic, i dlatego przegralem bo nie wysłalem ale to nic ,jeszcze wysle i moze i trafie,kto wie, mam tez pewna zasade nie gram nigdy w niedziele nawet jesli mam kase
dlatego nie gram w niedziele i swieta poniewaz kiedys skreslilem kupon z liczbami i o ktorejs tam godzinie poszedlem do kolektury wyslac ten kupon,niestety pocalowalem klamke w kolekturze, nie wiedzialem ze ten sklep,gdzie miescil sie punkt totalizatora w niedziele jest krcej otwarty,ale wieczorem kupon sprawdzilem i okazalo sie ze jakbym wyslal to bym tylko przerabal kase,a tak nie przegralem bo nie wyslalem i na tym wygralem natomiast ktos w mojej miejscowosci trafil na drugi dzien w lotto 6, niestety nie ja?i od tamtej pory nie wysylam w niedziele kuponow,ani na niedziele
Arczibalik73!
Jakoś dziwnie się tłumaczysz.1 x nie udało Ci się trafić w niedzielę -i dlatego tego dnia nie grasz???
Jakoś dziwnie się tłumaczysz.1 x nie udało Ci się trafić w niedzielę -i dlatego tego dnia nie grasz???
kiedys jak jeszcze pracowalem,za dobrych czasow jak sie,smieje nieraz gralem na jednych przezemnie wybranych liczbach przez okolo miesiac wtedy jeszcze losowania multi multi byly raz dziennie, wtedy niedziele tez w to wchodzily, inwestowalem pewna kwote odrazu wieksza na iles tam losowan, potem tylo wybieralem co jakis czas pieniadze ktore odkladalem na kupke, aby na nastepny miesiac miec nadal na gre,nieraz bylo tez i tak ze nie trafialem,to chyba normalka jak i u kazdego nie? kiedys pamietam ze wyslalem za kwote 25 zl bodajze 2 kupony i na jednym z tych kuponow wpadlo ta kwota odrazu tak ze na drugi dzien odrazu odebralem kase z kolektory a kuponik byl na dalsze dni, poprostu uwazam ze niedziela niejest dla mnie dobrym dniem na gre w MM, poniewaz kilka razy pozniej probowalem grac w niedziele i niestety nigdy nic nie moglem zlapac akurat w niedziele, i dlatego niegram wogole w niedziele
w niedziele teraz tylko obserwuje liczby,
w niedziele teraz tylko obserwuje liczby,
arczibalik73 a co tak żadko grasz na multipasko,przecież jak jesteś taki dobry to byłbyś pierwzy przynajmniej w którejś grze,popatrz ja jestem najlepszy tu w mini a na real nie gram bo to oszuści,za mało płacą
niedziela nie jest mojim szczesliwym dniem na gre, wiem ze to moze sie komus i wydawac dziwne tez, ale nie gram w ten dzien, tylko obserwuje wychodzace liczby, czesto tez obserwuje,tu forum i tez nie zawsze sie tu udzielam, bo kiedys po załozeniu konta .kilka razy probowalem sie zalogowac i niestety nie moglem wejsc na swoje konto, nie wiem dlaczego, tak bylo,ale tak bylo, pozniej mi sie w koncu udalo wiec jestem ja kiedys jak gralem niewiedzialem ze taka stronka wogole istnieje i trafilem tu ,zupełnie przypadkowo cos tam wpisalem w google dotyczace gry ipolaczylo mnie z ta strona,ucieszyla mnie ta stronka ipostanowilem jej sie przyjzec bardziej, ja niejestem taki dobry, bo jesli bylbym taki dobry to bym codziennie trafial kase a niestety tak niejest, jesli zas chodzi o mini lotto, to nie udaje mi sie nigdy trafic ani 3 nawet ,nie wiem dlaczego kiedys gdy jeszcze niebylo MM to gralem tylko w mini i zawsze cos tam padlo jak nie 3 to 4 ale to wtedy byl ekspres lotek jeszcze , gdt wszedl MM zaczolem grac tylko w MM,pozucilem mini lotto, teraz od czasu do czasu wysle mini ale niestety nic nietrafianm no moze jakas 1 liczbe tylko czyli jednym slowem nic,ja gram tylko w realu jesli mam zaco, tu nigdy niegralem, wiem ze malo placa wiem, ale jak ja to zawsze powtarzam od ziarka do ziarka i zbierze sie miarka nie?