Wpisy 2 940 556 – 2 940 655
10 sierpnia 2017 23:36 → 11 sierpnia 2017 10:25, 100 wpisów
po trochu ml, keno,kaskada, ep, lotto i lotto* ale to all LIPA
zbieram kaskę na EJ
Też zamierzam spróbować sił w EJ, raz na pewno zagram, chociaż znając mnie na pierwszym razie się nie skończy
Tylko cena trochę odstrasza. Ile za to zakładów mini można zdać, aż 10! ale i tak spróbuję
wreszcie europejska gra a nie wiejskie pykanie po polsku jak w tej miesięcznicy smoleńskiej
bnie widze zwiazku miedzy grami liczbowymi a smoleńszczyzna cena spora a mini przetrwa tę premierę. Lotto chyba nie
Starczy przestać grać w codzienną ep i mm,a wystarczy na kilka zakładów ej-chociaż uważam,że nie opłaca się w to grać-wygrane niskich stopni nie powalają szczególnie przy prawie 3 Euro za zakład-w przenajświętszej rp wszystko musi być najdroższe.
No nie,w tym losowaniu wg. ts prawdopodobieństwo wyniosło ok. 1/6 750 000-w każdym inny m losowaniu wynosi 1/2 700 000-nigdy gracze nie wykupili wszystkich kuponów,a tylko wtedy ts gwarantuje 1(lub 2) wygraną 12.
No tak-oni pokonują matematykę i okradają wygrywających.Ja nie potrzebuję dużej wygranej-starczy żebym trafiał niższe wygrane zgodnie z prawdopodobieństwem i były one adekwatne do stawki.
Niestety tak ale ludzie są biedni i wierzą,że ts im da-większość nie rozumie,że jeśli coś wygrają to tylko dzięki innym grającym-ts nigdy nikomu nic nie dał bo jest tylko od brania.
Dzis mialem 5/10 4zl ale zawierajac zaklad wiedzialem jak wyglada tabela.
Ale nie wszędzie tylko 40% stawki idzie na wygrane-zwykle jest to 80%.
Głównie cena mi się nie podoba ale odpuszczę sobie mm,ep i parę zakładów puszczę-wielki plus,że to tylko raz w tygodniu.
Tak bo byloby ogladanie skreslonego kuponu a wiadomo.czym to grozi
Ja nic nie typuję na sucho ale większość gier ts jest absolutnie nieopłacalna,szczególnie mm potem ep z 25 000 za 2 stopień-o keno szkoda gadać.
dajcie spokój z tymi wygranymi,większe prawdopodobieństwo macie,że was piorun zabije niż wygracie w TS
Kiedy mieszkałem w Niemczech za trafioną 4 w lotto mogłem zagrać ok. 200 kolejnych losowań za free-spróbujcie trafić 4 za 600 PLN w lotto ts.
W mm gram od początku,pierwsze 5 lat 10 zakładów na każde losowanie i nigdy nie miałem 8/10.
U mnie na południu Polski,całą noc,waliły pioruny,nie mogłem pójść,do domu,o 3,40 się uspokoiło
strasznie się,błyskało:niebo całe zasłane było poświatą niebieską,aż oślepiało,kilka razy,trzasnął piorun aż trwoga brała,tak jak by,wybuchały bomby lotnicze,przeżyłem szok,nie mogłem nagrać tego zjawiska,siadło wszystko:komp,telefon,nic z zasilaniaDopiero o 3,50 włączyli zasilanie
strasznie się,błyskało:niebo całe zasłane było poświatą niebieską,aż oślepiało,kilka razy,trzasnął piorun aż trwoga brała,tak jak by,wybuchały bomby lotnicze,przeżyłem szok,nie mogłem nagrać tego zjawiska,siadło wszystko:komp,telefon,nic z zasilaniaDopiero o 3,50 włączyli zasilanie
u mnie wczoraj była burza na razie spokój ale bardzo gorąco i duszno
wczoraj była taka chmura że się ciemno zrobiło jak by była noc
Witam ponownieJeszcze takie na Keno:1,11,21,31,41,51,61 cały dzień
nara
nara
Dzieńdoberek!
Dawno już tu nie zaglądałem...
Multi Pewniaki na dzis ode mnie.
5-ka 11,12,20,23,41
10-ka 2,7,43,48,64,68,71,73,74,75 i w kolejności od lewej liczby na topie oraz długo oczekiwane: 66,4,39,36,6,33,38,21
Pozwolę sobie podrzucić trochę później moje typy na Mini, Extra Pensje i Keno.
Udanego dnia Wszystkim życzę! #happyfriday
Dawno już tu nie zaglądałem...
Multi Pewniaki na dzis ode mnie.
5-ka 11,12,20,23,41
10-ka 2,7,43,48,64,68,71,73,74,75 i w kolejności od lewej liczby na topie oraz długo oczekiwane: 66,4,39,36,6,33,38,21
Pozwolę sobie podrzucić trochę później moje typy na Mini, Extra Pensje i Keno.
Udanego dnia Wszystkim życzę! #happyfriday
wczoraj nie dzien lwa ale dzien tygrysa 12
1,6,12,67,76 latwa kasa szok
1,6,12,67,76 latwa kasa szok
Bojkot Tigera?Fajna sprawa.Tylko ze powinien byc na wszystkie energetyki.Zzerajace zoladek
http://oi66.tinypic.com/slpwno.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W miejscowości Łódź padła wygrana 127 206,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Opatów padła wygrana 127 206,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Andrychów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Legnica padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Brjan ide na maxaAz nie wpadna 4 20 z 4 50I musi pasc 7/10Zostalo 12 lolowanz rzedu
Ale upal dziś rekord może padnie