Wpisy 2 940 577 – 2 940 676
11 sierpnia 2017 02:25 → 11 sierpnia 2017 12:08, 100 wpisów
No tak-oni pokonują matematykę i okradają wygrywających.Ja nie potrzebuję dużej wygranej-starczy żebym trafiał niższe wygrane zgodnie z prawdopodobieństwem i były one adekwatne do stawki.
Niestety tak ale ludzie są biedni i wierzą,że ts im da-większość nie rozumie,że jeśli coś wygrają to tylko dzięki innym grającym-ts nigdy nikomu nic nie dał bo jest tylko od brania.
Dzis mialem 5/10 4zl ale zawierajac zaklad wiedzialem jak wyglada tabela.
Ale nie wszędzie tylko 40% stawki idzie na wygrane-zwykle jest to 80%.
Głównie cena mi się nie podoba ale odpuszczę sobie mm,ep i parę zakładów puszczę-wielki plus,że to tylko raz w tygodniu.
Tak bo byloby ogladanie skreslonego kuponu a wiadomo.czym to grozi
Ja nic nie typuję na sucho ale większość gier ts jest absolutnie nieopłacalna,szczególnie mm potem ep z 25 000 za 2 stopień-o keno szkoda gadać.
dajcie spokój z tymi wygranymi,większe prawdopodobieństwo macie,że was piorun zabije niż wygracie w TS
Kiedy mieszkałem w Niemczech za trafioną 4 w lotto mogłem zagrać ok. 200 kolejnych losowań za free-spróbujcie trafić 4 za 600 PLN w lotto ts.
W mm gram od początku,pierwsze 5 lat 10 zakładów na każde losowanie i nigdy nie miałem 8/10.
U mnie na południu Polski,całą noc,waliły pioruny,nie mogłem pójść,do domu,o 3,40 się uspokoiło
strasznie się,błyskało:niebo całe zasłane było poświatą niebieską,aż oślepiało,kilka razy,trzasnął piorun aż trwoga brała,tak jak by,wybuchały bomby lotnicze,przeżyłem szok,nie mogłem nagrać tego zjawiska,siadło wszystko:komp,telefon,nic z zasilaniaDopiero o 3,50 włączyli zasilanie
strasznie się,błyskało:niebo całe zasłane było poświatą niebieską,aż oślepiało,kilka razy,trzasnął piorun aż trwoga brała,tak jak by,wybuchały bomby lotnicze,przeżyłem szok,nie mogłem nagrać tego zjawiska,siadło wszystko:komp,telefon,nic z zasilaniaDopiero o 3,50 włączyli zasilanie
u mnie wczoraj była burza na razie spokój ale bardzo gorąco i duszno
wczoraj była taka chmura że się ciemno zrobiło jak by była noc
Witam ponownieJeszcze takie na Keno:1,11,21,31,41,51,61 cały dzień
nara
nara
Dzieńdoberek!
Dawno już tu nie zaglądałem...
Multi Pewniaki na dzis ode mnie.
5-ka 11,12,20,23,41
10-ka 2,7,43,48,64,68,71,73,74,75 i w kolejności od lewej liczby na topie oraz długo oczekiwane: 66,4,39,36,6,33,38,21
Pozwolę sobie podrzucić trochę później moje typy na Mini, Extra Pensje i Keno.
Udanego dnia Wszystkim życzę! #happyfriday
Dawno już tu nie zaglądałem...
Multi Pewniaki na dzis ode mnie.
5-ka 11,12,20,23,41
10-ka 2,7,43,48,64,68,71,73,74,75 i w kolejności od lewej liczby na topie oraz długo oczekiwane: 66,4,39,36,6,33,38,21
Pozwolę sobie podrzucić trochę później moje typy na Mini, Extra Pensje i Keno.
Udanego dnia Wszystkim życzę! #happyfriday
wczoraj nie dzien lwa ale dzien tygrysa 12
1,6,12,67,76 latwa kasa szok
1,6,12,67,76 latwa kasa szok
Bojkot Tigera?Fajna sprawa.Tylko ze powinien byc na wszystkie energetyki.Zzerajace zoladek
http://oi66.tinypic.com/slpwno.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W miejscowości Łódź padła wygrana 127 206,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Opatów padła wygrana 127 206,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Andrychów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Legnica padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Brjan ide na maxaAz nie wpadna 4 20 z 4 50I musi pasc 7/10Zostalo 12 lolowanz rzedu
Ale upal dziś rekord może padnie
Umnie bez burz dziś zachód ipolnoc będzie wichura
Na zaprzyjaźnionym włoskim forum kolegi TarulliG'a, pojawił się dziś w nocy wpis zamieszczony przez Sveta Marjanovica, z rozpisem systemu na 31 liczb po 10 i z gwarancją 10 przy 20 - na 1602 zakłady:
http://wheels.forumcommunity.net/?t=59501608&st=315#newpost
(rozpis do ściągnięcia po kliknięciu na: Scarica allegato)
http://wheels.forumcommunity.net/?t=59501608&st=315#newpost
(rozpis do ściągnięcia po kliknięciu na: Scarica allegato)
Każdy system nawet najlepszy składa się z pojedynczych zakładów
Bez trafnie skreślonych liczb... nie jest "fajny", a jedynie drogi
Bez trafnie skreślonych liczb... nie jest "fajny", a jedynie drogi
Kuba>> to bardziej jako ciekawostka, gdyż chyba nie chcesz powiedzieć że mając skuteczność 20z31 liczb - nie wyłożyłbyś sam lub w ramach spółdzielni kasy na zagranie tych 1602 zakładów po 2,5=4005zł dla zgarnięcia takiego BINGO jak 10/10 MM
wyłozyłbym-ale 20/31 tez nie taki pikus. Napewno madrzejsze niz codzienne rozbijanie.
Edmundzie, ja napewno nie zagram, ale nie napisałem żeby był zły
msz ochotę to graj! powo
msz ochotę to graj! powo
Jak teściową by wyłożyła zagralbym 100 złotych na losowanieMuszę najpierw....Nie,poszukać teściowej
Lotto z Plusem zagrałem w sumie na jutro 4 zakłady pod te 4 Miliony 3 sam skreśliłem jeden z maszyny
No to polujemy teraz kolejny raz na Bonusa jaką macie broń ba polowanie... ja mam ten sam szyfr co zawsze pewnie tym razem moje