Wpisy 2 924 333 – 2 924 432
18 lipca 2017 22:19 → 18 lipca 2017 22:40, 100 wpisów
poczekajmy mniej wiecej znamy liczby .... jak zmienia to uuuuu ...
Pasko na Prezesa ts
Pasko już śpi
Natychmiast:powtórzyć losowanie,bo wysadzimy powietrze,tą siedzibę TSa
taka ładna Pani losowała i sie rozmarzyłem i nie zapisałem cyfr
Brajn to tylko kabaret
Jeszcze nie ma tabelek z pozostałymi grami- może dzisiaj trafiłem 10/10 z + ale co innego wylosowali
Stwierdzono kopulacje przed wynikam
Ehhh nie bawię się w takie klocki miłego wieczorku w oczekiwaniu
jak sadzicie , łatwiej w Multi na 9 trafic na chybił czy na własne numery
21 Wiek i takie Cuda cuda dzisiaj w Warszawie dzisiaj w Warszawie wesoła nowina a tu wyników nima nowa kolęda
no lepiej zeby wolosowali nowe ale wiesz co to bedzie oznaczac ...
W ZUS 150 zł podwyżki z wyrównaniem od 1 stycznia 2017 r. -- już wiecie na co poszły wasze pieniądze z dzisiejszego kantowania
ja podałem wyniki już o 21:50 na czacie... ciekawe czy się sprawdzą
I teraz co by Lotto nie zrobiło to będzie źle: powtórzą losowanie - źle, bo niektórzy zapamiętali wylosowane już liczby; podadzą tamte - też źle, bo jednak większość osób nie widziała ich dokładnie...
Dlaczego oni nie przeczytali tych liczb....przecież zostały wylosowane...
no trudno ale mamy liczby w lotto jak zmienia to w plusie tez zmienia
na FP lotto mi napisali, że "Prosimy o cierpliwość, po wyjaśnieniu problemów technicznych wyniki będą dostępne".
jak ktoś obstawił 13,25,44,32,10,18, a będą całkiem inne ... nawet jeśli trafiłby "piątkę" ... może wygrać w sądzie sprawę
Dawać mi wyniki dobre nie ide spać jutro mam wolne czekam zjem kolację po drugiej zmianie

a tak powaznie oglądał ktos losowanie ?? Były jakies problemy z losowaniem ?
tak, oglądałem, wylosowano w Lotto 13,25,44,32,10,18, tylko kamera była źle nakierowana nieco
wylosowali normalnie liczby w lotto ale przerwali i lotto plus juz nie losowali potem
Zaraz będzie godzina od losowania dawać Wyniki Plusa Pasko już lotto podał
pasko, a było jakies sprostowanie kiedy bedzie lotto plus lub nastepne losowanie?
Magda losowali lotto plus...oni próbowali coś tłumaczyć a lotto plus się normalnie losowało...