Wpisy 2 920 340 – 2 920 439
13 lipca 2017 20:38 → 13 lipca 2017 21:34, 100 wpisów
Twoja decyzja
A masz liczby?
Zapisane w stalych nie graj moimi
2 920 345 a ja myślałem, że po słowach PiS o wspaniałym dobrobycie wśród najbogatszych na 3 miejscu
Nie kuście losu hehe
Osiem lat "rządów" Platformy zrobiło swoje. Dla nich istnieliśmy tylko teoretycznie.
Jeszcze ze dwa i zlicytowaliby nas jako bankruta.. "uj dupa i kamieni kupa" ... czaisz?
Jeszcze ze dwa i zlicytowaliby nas jako bankruta.. "uj dupa i kamieni kupa" ... czaisz?
Ale ja czaję? Nie ja nie rozumiem sprzedaży naszego kraju przez wszystkich od 1990 roku.
Nie wiem bo urodziłem się w 1990...
Monet ta śpiewka pis -- wy przez 8 lat rządów .... już ludziom obrzydła ,
zaczynaj teraz swoje rogi pokazywać , zaczynają sie podwyżki , zaczyna sie inflacja o czym cisza ... nie wygląda to dobrze
zaczynaj teraz swoje rogi pokazywać , zaczynają sie podwyżki , zaczyna sie inflacja o czym cisza ... nie wygląda to dobrze
Kędzior chociaż ty nie dałeś sobie jeszcze mózgu wyprać.
To jest to samo co straszenie przez PO pisem - ludzie już tego nie trawią
Chcą jakiejś normalności , a ani jedni ani drudzy tego nie gwarantują
przez rok masło poszło o 100% gdzie kostka kosztuje 6 złwitamy w eldorado
Lepiej się pośmiejcie na dwójce- kto oglądał " Wesele " ten wie
To jest właśnie wyprany mózg.
Platforma za swoich tzw rządów wprowadziła około 47 różnego rodzaju podwyżek w tym 70 % z bunkra-po cichu... i wszystko roz***ili bo dla nich to państwo "istniało tylko teoretycznie"
Zresztą szkoda baterii.. jak ktoś tego do tej pory nie zrozumiał to juz małe szanse.
Platforma za swoich tzw rządów wprowadziła około 47 różnego rodzaju podwyżek w tym 70 % z bunkra-po cichu... i wszystko roz***ili bo dla nich to państwo "istniało tylko teoretycznie"
Zresztą szkoda baterii.. jak ktoś tego do tej pory nie zrozumiał to juz małe szanse.
otworzyłaś kopertę ale nie pisz ile dostaniesz
2 920 369 będziesz miała większą emeryture
Monet...ja sie po sądach nie ciągałam, ale zobacz co teraz wyprawiają
fiolka kilka lat temu by dziecka nie dostał a teraz bez problemu
Naprawiają Fifi... Naprawiają.
Wiesz jakim zaufaniem cieszył się wymiar sprawiedliwości? w Polsce? Taki rankimg zaufania?
Wiesz jakim zaufaniem cieszył się wymiar sprawiedliwości? w Polsce? Taki rankimg zaufania?
byłem w sądzie poszło zajeiście
ceha
Cześć Polskie kluby grały Lech przegrał 2-3 a Jagiellonia 1-1.
Niestety
za komuny minister sprawiedliwości był bogiem wszystkiego od milicji po sądy -- i co komuna wraca wszystko w jednym ręku abarot
Sady trzeba naprawić ale nie w taki sposób by jeden czówiek miał całą władzę
Sady trzeba naprawić ale nie w taki sposób by jeden czówiek miał całą władzę
jeszcze trochę i zobaczymy prezesa przy bębnie
Pytanie:
Dotyczy gry Eurojackpot.
Co zrobi TS???
Na stronie thelotter napisali że w tej grze jest 12 poziomów wygranych i NIE MA PODATKU od wygranych.
Znając pazerność TS wprowadzą podatek od wygranych???
We wrześniu się okaże.
Dotyczy gry Eurojackpot.
Co zrobi TS???
Na stronie thelotter napisali że w tej grze jest 12 poziomów wygranych i NIE MA PODATKU od wygranych.
Znając pazerność TS wprowadzą podatek od wygranych???
We wrześniu się okaże.
Zaraz losowanie.
zaraz kabaret
angierski
angierski ty do sejmu się nadajesz
albo jako SĘDZIA