Wpisy 2 920 299 – 2 920 398
13 lipca 2017 18:58 → 13 lipca 2017 21:25, 100 wpisów
Kto zdaje prawi jazdy ile to kosztuje jak wygląda pytam orientacyjnie
Nikt nic niewie
jak chcesz to ci sprzedam swoje prawo jazdy ,,, ja kupuję sobie rower napędzany na dwa***y
o 14 wylosowano ,,13''
wieczorem wylosują pierwiastek z ,,13''
wieczorem wylosują pierwiastek z ,,13''
A ja 10 ,13 mialem ale kilku brakowalo.10 do tylu.Wkurzylem sie.Kupony do kosza i wyslalem na przekur 8 mini z maszyny
Prawko mam od 18 lat.Zdawalem na inwalidzkim.Tez mozesz takWystarczy Burneike wnerwic i...problem z glowy
Doktor2p
https://naszapolskablog.wordpress.com/2017/07/13/12-07-2017-czyli-sadny-dzien-nie-tylko-dla-sedziow/
Dreamer
http://dziennik-polityczny.com/2017/07/13/student-z-afryki-czuje-sie-pokrzywdzony-przez-bydgoszczan/
no i się zaczęło.... trzeba będzie schodzić z drogi każdemu kolorowemu -bo jeszcze nie daj Boże uzna że "prawie" chciałeś go potrącić i Temida wkracza.
Swiat się kończy..
no i się zaczęło.... trzeba będzie schodzić z drogi każdemu kolorowemu -bo jeszcze nie daj Boże uzna że "prawie" chciałeś go potrącić i Temida wkracza.
Swiat się kończy..
2 920 319.
i git ..... przewietrzyć te święte krowy. Kasta nietykalnych.. złodziei sklepowych.
i git ..... przewietrzyć te święte krowy. Kasta nietykalnych.. złodziei sklepowych.
Doktor2p
prokurator złodziej ,, sędzia złodziej ,, urzędnik złodziej ,, już lepszego komentarza nie potrzeba
Poznajesz go?
--->> londynek.net/
--->> londynek.net/
Doktor2p będziesz dziś w nocy doktorem
Zbyszek
Zagrałem wczoraj 25xmini i tylko 25x2/5 i dwa obok także TS mnie na razie
Zagrałem wczoraj 25xmini i tylko 25x2/5 i dwa obok także TS mnie na razie
jutro będzie lepiej albo jeszcza dzis jeszcze dziś
tylko, że nie chce mi się wysłać, wczoraj na chybił a dziś?
Twoja decyzja
A masz liczby?
Zapisane w stalych nie graj moimi
2 920 345 a ja myślałem, że po słowach PiS o wspaniałym dobrobycie wśród najbogatszych na 3 miejscu
Nie kuście losu hehe
Osiem lat "rządów" Platformy zrobiło swoje. Dla nich istnieliśmy tylko teoretycznie.
Jeszcze ze dwa i zlicytowaliby nas jako bankruta.. "uj dupa i kamieni kupa" ... czaisz?
Jeszcze ze dwa i zlicytowaliby nas jako bankruta.. "uj dupa i kamieni kupa" ... czaisz?
Ale ja czaję? Nie ja nie rozumiem sprzedaży naszego kraju przez wszystkich od 1990 roku.
Nie wiem bo urodziłem się w 1990...
Monet ta śpiewka pis -- wy przez 8 lat rządów .... już ludziom obrzydła ,
zaczynaj teraz swoje rogi pokazywać , zaczynają sie podwyżki , zaczyna sie inflacja o czym cisza ... nie wygląda to dobrze
zaczynaj teraz swoje rogi pokazywać , zaczynają sie podwyżki , zaczyna sie inflacja o czym cisza ... nie wygląda to dobrze
Kędzior chociaż ty nie dałeś sobie jeszcze mózgu wyprać.
To jest to samo co straszenie przez PO pisem - ludzie już tego nie trawią
Chcą jakiejś normalności , a ani jedni ani drudzy tego nie gwarantują
przez rok masło poszło o 100% gdzie kostka kosztuje 6 złwitamy w eldorado
Lepiej się pośmiejcie na dwójce- kto oglądał " Wesele " ten wie
To jest właśnie wyprany mózg.
Platforma za swoich tzw rządów wprowadziła około 47 różnego rodzaju podwyżek w tym 70 % z bunkra-po cichu... i wszystko roz***ili bo dla nich to państwo "istniało tylko teoretycznie"
Zresztą szkoda baterii.. jak ktoś tego do tej pory nie zrozumiał to juz małe szanse.
Platforma za swoich tzw rządów wprowadziła około 47 różnego rodzaju podwyżek w tym 70 % z bunkra-po cichu... i wszystko roz***ili bo dla nich to państwo "istniało tylko teoretycznie"
Zresztą szkoda baterii.. jak ktoś tego do tej pory nie zrozumiał to juz małe szanse.
otworzyłaś kopertę ale nie pisz ile dostaniesz
2 920 369 będziesz miała większą emeryture
Monet...ja sie po sądach nie ciągałam, ale zobacz co teraz wyprawiają
fiolka kilka lat temu by dziecka nie dostał a teraz bez problemu
Naprawiają Fifi... Naprawiają.
Wiesz jakim zaufaniem cieszył się wymiar sprawiedliwości? w Polsce? Taki rankimg zaufania?
Wiesz jakim zaufaniem cieszył się wymiar sprawiedliwości? w Polsce? Taki rankimg zaufania?
byłem w sądzie poszło zajeiście