Wpisy 290 576 – 290 675
5 maja 2011 22:40 → 5 maja 2011 23:34, 100 wpisów
jocia jechałem z przychodni, zagrałem w drodze powrotnej i puściłem w mojej szczęśliwej kolekturze 

prezes andrew, szanse wygrania w jokera są takie same jak w MM 10/10 tylko obecnie w jokerze jest 10 raz więcej do wygrania, 

mariolino1977
a co rozumiesz przez przez "nieprzewidywalna gra" jak dla mnie to te wszystkie kulki są szalone.
a co rozumiesz przez przez "nieprzewidywalna gra" jak dla mnie to te wszystkie kulki są szalone.
bella34 głębokie gardło to określenie które się wzięło z afery Watergate ale współcześnie kojarzone raczej z filmami tzw. ślizgaczami...
Tak, z Jedynki na Piłsudskiego. Tam siedziałem i myślałem nad liczbami 

lestek 
panowie smakosze z mojej dzielnicy sami tak siebie określają

panowie smakosze z mojej dzielnicy sami tak siebie określają

zgadzam się prezes z tobą są szalone jeden ma szczęście drugi nie.Można wygrać sam widziałem ludzi którzy wygrali duże pieniądze w lotto

wskan 20 zeta
no niekogo jeszcze, o jakie foty będziemy prosić

tymczasem
Witam
gratuleje trafionym
U mnie 3z5 w MM, 1z6 w Mini
dobranoc
PS. Ale sie rozgadalem
gratuleje trafionym
U mnie 3z5 w MM, 1z6 w Mini
dobranoc
PS. Ale sie rozgadalem
ja to widzę tak mam swojego "upatrzonego" jokera jak zawsze obstawiam tę samą liczbę "6" to ona kiedyś musi paść, a więc wtedy prawdopodobieństwo głównej wygranej zwiększa się z 1:8 290 800 do 1:230 000. Słusznie kombinuje? Jest tak czy nie?
bella34 nie mam pytań... Ale wbrew pozorom jabole są strasznie pyszne. Słodziutkie. Ale drapią w gardło. Za to pamiętam kiedyś były Goliaty. W liceum po bramach piło się z oranżadą malinową...
Na pewno można pogratulować zwycięzcom.Dzisiaj oni jutro my.....

artur123 rano podałem Ci 6 gdzie padla tylko dwójka. Rano było słabe losowanie. Wieczorem lepiej. Puściłem Mini i trójkę zgarnę. Nie lubię tej gry ale... raz na jakiś czas...
A mnie nikt nie ucałował nigdy na dobranoc... 
jocia nie. Ja leczę się u siebie w mieście. Tam pojechałem z polecenia...

jocia nie. Ja leczę się u siebie w mieście. Tam pojechałem z polecenia...
sexualna nebezpeczna liczba 4
Teraz patrzę w statystyki i pomyśleć że chciałem typować 7 i 8. Byłoby więcej... 

lestek, doświadczenie to wspaniała rzecz. Pozwoli ci dostrzec błąd, kiedy go ponownie popełnisz.
Okazje zawsze wydają się większe kiedy odchodzą, niż kiedy przychodzą.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
ja tu zauważyłem że liczby w MM padają na zasadzie wahadła, według moich obserwacji jutro powinno być wylosowanych około 5-ciu liczb w zakresie od 1-10, ogólnie niskie liczby, albo za dużo już
wychłeptałem
wychłeptałemza wygrane

Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
lestek, 

lemoniadowy_joe: strasznie mało. Liczyłem bardziej że zgarnę jutro ze 40zł z trójki w mini.
Lemoniadowy.. nie dawaj piwa Lesteczkowi..bo ma trafnie wytypowac liczby 

Tak jocia, zgodnie z umową po większej wygranej podam liczby na czacie
Ale piwko to ja już kończę. Zawsze lepiej typuję wypiwszy.
Ale piwko to ja już kończę. Zawsze lepiej typuję wypiwszy.spook a czemu mnie o mnie akurat chcesz śnić?
No dobranoc śpij słodko
No dobranoc śpij słodko

Lestek te liczby co typowałeś na 22:15 zatypuj jeszcze raz na 14stą
lestek, powinny być niskie liczby w MM o 14 -tej? 

andromeda, to nie jest dobry pomysł. Nigdy nie gram tym samym zestawem. Każda chwila jest unikalna tak jak każde losowanie. Układ się zmienia.
andromeda
Bo zwróciłaś na mnie uwagę, dostrzegłaś mnie i chyba lubisz...
No nic, trudno; popłaczę sobie trochę i mi przejdzie
Bo zwróciłaś na mnie uwagę, dostrzegłaś mnie i chyba lubisz...
No nic, trudno; popłaczę sobie trochę i mi przejdzie

aa mi zawsze wchodzi do tyłu dziś tak miałam ze pusciłam te co mi nie weszły wczoraj i bah 7/10
Bonus Multi Multi: 780 000 złotych
lestek, coś mi mówi: 42
może dlatego że niedawno wychaczyłem plusa 42
może dlatego że niedawno wychaczyłem plusa 42
jocia , przypadek czy tak ma być ta 42?
lestek, rozumiem 42 od tyłu to 24
Po prostu, 42 jutro mi nie leży. Jak widzisz http://tnij.org/lo52 bez trudu ucelowałem 42 do zestawu z którego wypłacono mi 48zł ale jutro nieee...
42 niee ale 42,47 to miodzio

też

jesteś bardzo miły