Wpisy 290 676 – 290 775
5 maja 2011 23:35 → 6 maja 2011 09:47, 100 wpisów
lestek, z pewnymi liczbami jest jak z jogurtem mają krótki termin ważności więc trzeba je wykorzystywać, ja postawię i coś dorzucę
Zaraz trzeba iść spać, pobudka o 6:30! Brrr jak ja nie lubię wcześniej wstawać. Dziś pospałem do 11...
jocia, specjalistą nie jestem ale 51 też mi leży, może dlatego że leżajsk

Lemoniadowy >> ładnie wyglada..czy Ty tez typujesz przy pomocy programu ( ów)
jocia, powiem szczerze jestem po realnych 4 browarach więc typuję pod wpływem chmilelu
typowanie pod wpływem chmielu to najlepsza metoda jak się okazuje. Człowiek odrzuca wówczas logikę, typuje dziwne układy które wypadają....

Dobra, ja już definitywnie żegnam się z Wami. Dobrej nocy i snów o 

nie wiem co powiecie ale takie oto liczbencje postanowiłem zapuścić na dwa jutrzejsze losowania oczywiście chcąc zagarnąć tzw. bonus, nie to że chciwa bestia ze mnie ale jak się dobrze wytypuje to się należy: 1,3,4,24,28,29,42,47,51,79
jakby wyszło to pamiętajcie 4-5 browarów i liczby jak napalone panienki same wskakują
Trochę statystyki dot. Lotto na dobranoc 
dzisiaj 2011.05.05, 5000 losowanie Duży Lotek/Lotto i 5 000 000 do wygrania ... trochę tych piątek dzisiaj było

dzisiaj 2011.05.05, 5000 losowanie Duży Lotek/Lotto i 5 000 000 do wygrania ... trochę tych piątek dzisiaj było

myślę że jak bym teraz miał kolekturę pod nosem to bym poszedł stawka 10 z plusem 

ja tam nie chcę napalonych panienek..a za browarkiem nie przepadam.. ja chcę cos trfic porządnego 

jocia, Ktoś, kto mysli logicznie stanowi ładny kontrast dla reszty świata.
mamy godzinę 00.02 i wychodzi na to że dwa dni z rzędu piję 

jocia , ot ideał pewnego kowboja z dzieciństwa
jedno jest pewne jak się wytypuje to się zanęci, jak się zanęci to może coś z tego być

wszyscy padli 

jocia, browar wysycha
coby nie było ja każdemu w MM życzę maksa i wypiję za to

coby nie było ja każdemu w MM życzę maksa i wypiję za to

skuter one to jump, jump, jump
el mła 

Nie mam jeszcze zestawu. Ledwo wstałem
Nie wiem nawet czy o 14 zagram bo zaraz wyjeżdżam.
Nie wiem nawet czy o 14 zagram bo zaraz wyjeżdżam.powiem wam ja to sledze i jak wpisze liczby lotto po losowaniu dokratki na blankiecie to te liczby puste w środku sa wylosowane potem w multi,na dzis 8,23,
pikpok masz jakies cyferki na 14? bo juz korzystałam z twoich typów na plus
hefajstosiu gdzie jestes? w pracy czy jeszcze spisz
pikpok, a co myslisz o cyferkach z pierwszej dziesiątki? bo wydaje mi sie ze czesciej mozna cos utrafic niz na te duze

ok , a reszta chyba jeszcze spi

Dziś zagram najbardziej nieprawdopodobnymi liczbami, jakie mi przyszły na myśl. A teraz uciekam i pozdrawiam wszystkich!

Gdzie się wszyscy podziali, już weekend?

ja mysle ze 6 to najczesciej padająca ostatnio liczba i zawsze ja obstawiam, zwłaszcza na 14,moją skromną osobą jesli mogenie wiesz aga gdzie wszystkich dzis wymiotło?
musze jechac do miasta a tu zadnych typów, masakra{

ktos tu niedawno pisał ze skupia sie na liczbach 1-40 i ja to popieram, najczesciej ostanio padające, takie jest moje zdanie a 15 lubie, ale rzadko się ostatnio pokazuje

9,13,41,47,55,69,70,75,76....to aby zamieszać...ujawnie co mnie gryzie
miłego dnia
miłego dniaDzień dobry wszystkim i miłego dnia.Wysokich wygranych.
Agus czesc
.
. Wyaspalas sie?
. Mam z arturem partyjke do rozegrania w tysiąca

.
. Wyaspalas sie?
. Mam z arturem partyjke do rozegrania w tysiąca